Kam umístit postýlku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
6.2.12 17:03

Tak já jsem měla malého v postýlce u postele v ložnici, a přebalovací pult v pokojíčku - tj. přes chodbu cca 6 kroků od postýlky k přebalovací komodě. V koupelně nic, protože tam nemáme topení, takže tam ani nepřebaluju ani nekoupu. Jen tam vždy odnesu malýho do umývadla umýt prdelku posranou a pak v plíně s ním na přebalovák. Abych se vrátila k dotazu -takže jsem malýho před kojením odnesla do pokojíčku na přebalovák a pak nakojila v posteli u sebe a pak ho dala do jeho postýlky. Asi od jeho měsíce jsme ho přestěhovali s postýlkou do jeho pokojíčku a je to vyřešeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
6.2.12 17:09
Izz píše:
Obnovuju diskuzi. Je to asi strašně obecný, ale zajímalo by mě, jak to máte doma. Máme velikej byt, místo je kdekoli na cokoli.
Postýlka bude v ložnici, to je jasná věc.
Nevím, kde mít přebalovací pult…v koupelně nebo u postýlky? Co je praktičtější?
Přes den bude spát někde po bytě v košíku. Takže jestli mám spíš lítat do koupelny (blíž) nebo až do ložnice (dál)…a hlavně mě to zajímá z praktickýho hlediska v NOCI.
Díky.

ahoj :mavam: ja mam prebalovaci pult hned vedle postylky.. nemame zas tak extra velky byt 3+1,ale pro me nejlepsi… pres den spi v pokoji v postylce… kdyz je treba prebalit jdu ho prebalit tam v koupelne bych misto nemela… a v noci to byl moooooc sik kdyz jsme kojili a prebalovali (uz nekolik mesicu mi spi celou noc).. litat do koupelny by se mi asi nechtelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.5.13 22:13

Ahojky, taky řeším kam postýlku, tak snad mi nějak poradíte. Ložnice je celkem velká, ale místa jsou dvě. Bud si s přítelem vyměníme strany a budu mít postýlku u zdi v rohu kousek od mé postele, ale hned u topení a pod oknem.
nebo jsem ji původně chtěla naproti postele, zvazet nebude, vprostřed pokoje, oba to budeme mít napůl, taky blíž dveřím, bude líp slyšet, když mimčo bude plakat. A místo té postýlky bude komoda s přebalovákem. tak co myslíte? Díky M. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.14 16:40

Maminky a já naopak řeším kam postýlku v ložnici dát. Jestli je jedno zda bude postýlka u okna nebo je lepší jí tam mít a nebo je to jedno :) Poraďte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí