Chůvičky Bravo B5033

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
27.8.07 17:50

Chůvičky Bravo B5033

Dobrý den,

chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s chůvičkami Bravo B5033, příp. jiným výrobkem této firmy. Chůvičky mají slibné funkce, ale mám obavy, zda budou fungovat, jak mají :) a rozhoduji mezi nimi a chůvami Philips SCD463.
Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.1.08 17:59

chůva bravo

Ahoj máme chůvičky bravo jek si se ptala, používáme je asi 14 dní,týden trvalo než jsme pomocí dipu odstranili šumění a rosvěcování displeje když malá spala a nic se u ní nedělo, ted fungují celkem dobře jen o citlivosti bych se hádala, zapínají se až když malá opravdu brečí, pokud si jen povídá nebo rampluje s postýlkou, ani se nezapnou což si myslím že je špatné.U kamarádky jsem měla půjčenou phillips 463 a když malá zaškrábala prstem do hračky co jí visí nad hlavičkou, bylo to v ní slyšet. Takže doporučuji phillips ne bravo

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.4.08 11:32

Ahoj. Nema nekdo zkusenost s chuvickou Reer - Reer Rigi ?? Funkce vypadaji slibne, jen nevim, jestli funguje spolehlive.. A nepohrdnu ani navrhem nejake jine spolehlive chuvicky..chtela bych spise vetsi dosah a kontrolu dosahu. Diky moc

• Citovat
  • Upravit
anonymous
27.4.10 14:32

Kdyby jste si přečetla návod pro nastavení jednotlivých DIP pinů tak byste se dočetla, že se zvyšujícím stupněm nastavení (od 1 do 16) se citlivost snižuje. Proto není dostatečně citlivá. Tato funkce slouží pro potlačení nežádoucích kmitočtů v okolí. Například pokud by mělo více lidí stejnou chůvu v paneláku. Nastavte DIP do původního nastavení a chůvu umístěte max 2 metry od dítěte.
Jinak chůva pracuje na dost vysokém kmitočtu 864.875MHz a 864.925MHz = dobrá propustnost signálu skrz zdi. Navíc má signalizaci při ztrátě signálu a vybitých baterií.

Chůva není vůbec špatná.

• Citovat
  • Upravit
2730
5.6.13 13:11

Ahoj, uvažuji o pořízení těchto chůviček. Máte je někdo? Jak jste s nimi spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
5.6.13 13:57

@Medvídě30 Zkušenost nemám, ale sama jsem si koupila Philips použité přes MMB. Měla je půjčené kamarádka. Pak dostala svoje - nějaké Bravo a říkala, že zaznamenali malou až vyloženě plakala - že ty Philipsky jsou citlivější a byla s nima víc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
5.6.13 14:35

@avm3 tak mně se na nich líbí ten dosah hlavně, že mají až 800m. :think: Kolik mají ty philips?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
5.6.13 14:41

@Medvídě30 asi 250, co jsem našla. A těch 800 využiješ? Ono je to taky o zdech a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
5.6.13 14:43

@avm3 tak právě že máme celkem velký barák a hlavně zahradu no. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
5.6.13 15:56

@Medvídě30 Jo, tak hlavně že fungují, ta citlivost není až tak důležitá :) Ještě si zjisti, jestli je nemají sousedi. Sousedka takhle slyšela v chůvičce sousedovic děti a ne svoje :D Tak se musí dát jiný kanál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí