Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s chůvičkami Bravo B5033, příp. jiným výrobkem této firmy. Chůvičky mají slibné funkce, ale mám obavy, zda budou fungovat, jak mají
a rozhoduji mezi nimi a chůvami Philips SCD463.
Děkuji za rady.
Ahoj máme chůvičky bravo jek si se ptala, používáme je asi 14 dní,týden trvalo než jsme pomocí dipu odstranili šumění a rosvěcování displeje když malá spala a nic se u ní nedělo, ted fungují celkem dobře jen o citlivosti bych se hádala, zapínají se až když malá opravdu brečí, pokud si jen povídá nebo rampluje s postýlkou, ani se nezapnou což si myslím že je špatné.U kamarádky jsem měla půjčenou phillips 463 a když malá zaškrábala prstem do hračky co jí visí nad hlavičkou, bylo to v ní slyšet. Takže doporučuji phillips ne bravo
Ahoj. Nema nekdo zkusenost s chuvickou Reer - Reer Rigi ?? Funkce vypadaji slibne, jen nevim, jestli funguje spolehlive.. A nepohrdnu ani navrhem nejake jine spolehlive chuvicky..chtela bych spise vetsi dosah a kontrolu dosahu. Diky moc
Kdyby jste si přečetla návod pro nastavení jednotlivých DIP pinů tak byste se dočetla, že se zvyšujícím stupněm nastavení (od 1 do 16) se citlivost snižuje. Proto není dostatečně citlivá. Tato funkce slouží pro potlačení nežádoucích kmitočtů v okolí. Například pokud by mělo více lidí stejnou chůvu v paneláku. Nastavte DIP do původního nastavení a chůvu umístěte max 2 metry od dítěte.
Jinak chůva pracuje na dost vysokém kmitočtu 864.875MHz a 864.925MHz = dobrá propustnost signálu skrz zdi. Navíc má signalizaci při ztrátě signálu a vybitých baterií.
Chůva není vůbec špatná.
Ahoj, uvažuji o pořízení těchto chůviček. Máte je někdo? Jak jste s nimi spokojeni?
@Medvídě30 Zkušenost nemám, ale sama jsem si koupila Philips použité přes MMB. Měla je půjčené kamarádka. Pak dostala svoje - nějaké Bravo a říkala, že zaznamenali malou až vyloženě plakala - že ty Philipsky jsou citlivější a byla s nima víc spokojená.
@avm3 tak mně se na nich líbí ten dosah hlavně, že mají až 800m.
Kolik mají ty philips?
@Medvídě30 asi 250, co jsem našla. A těch 800 využiješ? Ono je to taky o zdech a tak…
@avm3 tak právě že máme celkem velký barák a hlavně zahradu no.
![]()
@Medvídě30 Jo, tak hlavně že fungují, ta citlivost není až tak důležitá
Ještě si zjisti, jestli je nemají sousedi. Sousedka takhle slyšela v chůvičce sousedovic děti a ne svoje
Tak se musí dát jiný kanál ![]()