Které chůvičky vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
10.8.07 15:46

Které chůvičky vybrat?

Ahoj,
poradíte mi, prosím, s výběrem chůviček?
Podle funkcí by mi vyhovovaly tyto typy:
Philips SCD463
Fisher Price
Hyundai PB55P
Máte s některým z těchto typů zkušenosti? Podělte se o ně:-)
Moc děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
10.8.07 16:24

Ahojky, my jsme spokojení s Philipsem. Bez poruchy slouží už dva roky a používáme ji denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.8.07 17:37

Ahoj, ještě jsem neměla možnost vyzkoušet chůvičku na ostro, ale mám Fisher Price a zkušebně dopadla na výbornou. Je i se světýlkem u postýlky. Jen mi známá říkala, že kdyby si kupovala novou (má nějaký Philips), koupila by s obousměrným vysíláním, aby mohla na dálku miminko uchlácholit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
10.8.07 18:49

My máme Philips asi čtyři roky starou, používá se skoro denně a jsme moc spokojeni. Máme obousměrnou, ale moc to nevyužíváme.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
10.8.07 20:00

Měli jsme Phillips, po roce používání se porouchala a putovala do servisu. Prý neopravitelná, tak nám dali nový výrobek. Po čase opět přestal fungovat, opět prý neopravitelná závada, tak nám v servisu dali potvrzení, že nám má prodejce vrátit peníze. Pak následovalo několik hodin telefonických hádek manžela se servisem, prodejcem a nakonec i marketingem Phillipsu. No nakonec jsme ty peníze dostali. Novou chůvu jsme koupili Reer - digitální, 120 kanálů, 2 cestná, úžasná. Na dovolené fungovala 1 den, pak porucha a teď je v opravě… co děláme špatně nevím, ale dost mě to, že neustále nemáme chůvu štve.

Tak ať máte víc štěstí!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.8.07 20:02

Máme Philips, jednosměrnou,používáme denně, jsme spokojeni.Rodičovská nám spadla a při reklamaci nám dali novou,protože Philips u těchto výrobků bere vady jako neopravitelné.,což není špatný přístup. Tak doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
10.8.07 20:16

Tak to ještě musím podotknout, že nám už spadly obě a ne jednou, holky si s nimi hrají a pořád to funguje. Jenom jsem musela koupit nové kabely, protože se nám zlámaly (holky ale spí venku, takže byl kabel třeba dvě hodiny denně na mrazu a jinak v garáži, takže žádné luxusní zacházení).
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.8.07 21:50

Ahoj mi používáme chůvičku denně skoro dva a půl roku a naprosto bez problémů. Máme dva kanály a jednocestnou. Značku netuším, zřejmě to žádná značka není, Babyphone, tak nějak…Stála 790,– a spadla nejednou :wink:
Jo, někdy se stalo, že se nám na jeden kanál nabourali kamioňáci s jejich vysílačkama (asi čtyřikrát), jen jsme přepli na druhý kanál :wink:
Bez chůvičky ani ránu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
11.8.07 10:35

j

ahojky, máme jednocestnou Phillips, je supr - jede denně a to už skoro 3 roky.
Jen jsme si do ní pořídili dobíjecí baterky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.8.07 14:07

Ahoj, taky doporučuju Philips. Měli jsme ještě jiné dva typy a buď byly hrozně citlivé (každé auto, co projelo, tam šumělo), nebo při sepnutí cvakaly a nedalo se při nich spát.
Philips je proto nej. Původně jsme měli dvojcestnou 465 (ta mi spadla na zem na dlažbu a bohužel to nepřežila) a teď máme jednocestnou 361 a jsme pořád spokojeni. Ta levnější má sice jen jeden konektor, takže jí máme pořád na baterky, ale jinak je dobrá. Jo akorát mě na ní štve, že když nemá signál (třeba ji u Matese zapomenu zapnout), tak to nehlásí. Pípá jen, když je vybitá.
Jo a ten obousměr bych už nechtěla. Jen jednou jsem to zkusila a když Mates začal plakat, něco jsem do ní řekla a on se strašně lekl, že řval ještě stokrát víc. Když jsem k němu přiběhla do pokoje, vyděšeně ukazoval směrem k chůvičce :lol: No, prostě nečekal, že na něj někdo bude mluvit, když je tam sám. Takže já už ho strašit nebudu 8)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.10.07 17:59

Ahojky my máme hyunday a jsme hodně spokojeni ted jsem ji vyzkoušela i v paneláku ze 4 patra do sušárny když jsem byla pověsit prádlo a i přes tolika stěn funguje akorád ve výtahu se chvilkama ztrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí