ochranná podložka na matraci

2649
13.6.07 08:25

ochranná podložka na matraci

Ahoj,

prosím jaké používáte podložky na matraci, které chrání před pročůráním, atd.? My máme podložku z Ikea, je pravda, že nepropustí, ale mám pocit, že pod prostěradlem hodně šustí a syna ruší. Takže bych chtěla vyzkoušet něco jiného, ale osvědčeného.

Děkuji

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
13.6.07 08:51

ahoj,

uplně super je od Klinmanu. nejlevnější je mají ve Scontu, na netu jsou dost drahé.
btw. mají je ve více velikostech :wink:

pak mají dobrá nepropustná prostěradla v Jysku- cca 4-500 kč

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.6.07 09:02

´Další hlas pro Klinmam - podložka Klinipur - nešustí je vodonepropustná a paropropustná..... dej si pozor ať je podložka přímo od výrobce Klinmam protože výrobek Klinipur vyrábí i česká firma - je levnější a prý co do kvalitiy dost nesrovnatelný (prý se na něm pěkně potíš)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
13.6.07 10:50

pridavam se k holkam, klinipur je fakt super, sice je drazsi, ale platis opravdu za kvalitu. Velikostne se dela do detskych postylek i do normalnich. Na povrchu je frote, spodni vrstva nejake PVC, nijak se nezaparujes, nic nesusti. Navic ma v rozich gumy, ktere pretahnes pres matraci a podlozka ti neklouze po posteli. Da se prat na 95°, coz povazuju za velikou vyhodu. Nektery kamosky nechavaji svoje deti spat primo na nem (kdyz ma nahore frote, ja na nej davam ale jeste klasicky frote. Tady mas odkaz, at mas trochu predstavu http://www.klinmamczech.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.07 19:58

Diblík,

moc prosím, kolik to tak přibližně stojí? Podobné jsem našla za cca 700 Kč, tak abych věděla, do čeho mám jít.
Teda jestli máš tu podložku na normální velkou postel (90×200).

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.8.07 08:59

já rozhodně hlasuju pro nepropustná prostěradla. jsou super, nešustí, dobře se perou, nepropustí a nemusíš mít přes matraci vlastně 2 „povlaky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.8.07 12:03

Petan, a máš tip na nějakého výrobce? Taky sháním něco nepropustného. Původně jsem chtěla koupit Klinmana, ale raději bych přímo nepropustné prostěradlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
14.8.07 12:16

nepropustné prostěradla prodávají v Jysku :wink:

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.8.07 12:19

Irias, děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
14.8.07 16:41

Já používám podložky který kupuju v lékárně, sou levný, jednorázový, a sem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.8.07 21:36

Irias, tchýně mi dnes to prostěradlo v Jysku koupila, ale ono je to ve skutečnosti spíš podložka a že se zahne pod vlastní prostěradlo…Je to tak, nebo mi koupila něco jiného ? Ale tohle nevypadá špatně, na povrchu froté a vespod nějaká guma. Barva bílá. Roztáhla jsem to jenom trochu a nemá to žádnou gumu, nic… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.07 15:12

Tak já nevím. Mám za 500 kupovat podložku klinipur, nebo nechat mimi občas se pročůrat až na matraci a pak prostě matraci 120×60 vyhodit a za 500 kopit novou? Ono se mi totiž zas tak často a tak hluboko nepročůrá, má plenky, prostěradlo a prací potah, než se dostane až na holou matraci…

:?: :?:
  • Citovat
  • Upravit
1762
17.8.07 22:08

Nezapomeň, že také bude období odnaučování plen na noc a to se myslím bez nehod neobejde. Je ale možná lepší koupit rovnou to na velkou postel.
 Halka

Co říkáte na tohle?
http://www.zdravotnipotreby.cz/…rote-200x90/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.8.07 11:09

Halko, tohle v modrým mi manžel přinesl z práce. Dělá ve zdravotnickým nábytku. Akorát nemají velikosti na dětský postele, ale jen 87cmx2m. Musela bych to pracně zmenšovat, a to se mi nechce, jinak je to to samé co ve tvém odkazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.6.13 11:58

Ahoj holky, já osobně používám http://www.nepropustne-prosteradlo.cz
Každý má jiné zkušenosti, ale já jsem spokojená. Měla jsem atypický rozměr a zde nebyl problem s ušitím prostěradla přimo na míru. Vrchní vrstva je něco jako jersey a ve spodu není žádný igelit, ale nějaká prodyšná membrána či co :lol:
Uchycení na gumu a praní na 60. Dřív jsem používala klasické prostěradlo a podložku, ale většinou se malá počůrala a vše zteklo po stranách matrace, takže jsem musela stejně vše sušit. Takhle to mam v jednom a matrace je suchá.

Hezký den a šťasný výběr :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401