Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@staronova píše: Více
Až tak „natvrdo“, bych jí to nenapsala, ale v podstatě to vidím úplně stejně. Bohužel…
Jinak si ale myslím, že takovéto jednání a chování, je vůči tomu druhému hodně ubohé… ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Já vím, že jsem asi drsná, ale za mých mladých let bylo jen bravíčko a kamarádky, které byly podobně zkušené, jako já. Navzájem jsem se chlácholily, že naše nezdravé vztahy jsou v pořádku. Zpětně bych byla hrozně ráda, kdyby mi někdo řekl „Holka, ten tě má na háku, neztrácej s ním čas!“
@Kopretina995 píše: Více
Mě už zarazil i ten název diskuze. „Chci víc, " mi tu přijde, jako dupnutí nožkou. Jemu to vyhovuje, jak to je. Nevedla bych sáhodlouhé rozhovory na toto téma. Nevrtala bych se v jeho pocitech. Nech to plynout, čas ukáže. Aby se pak nestalo, že nebudeš mít ani kámoše, ani partnerství.
@Popeladym píše: Více
Noo, já ji zase chápu…
Pravděpodobně je do něj už léta zamilovaná a teď se jí konečně naskytla příležitost, aby dostála toho, po čem už dlouho toužila…
Pravda, možná to trochu vzala
za opačný konec, ale řekla bych, že teď už by asi nestála ani o to přátelství, když už i přitom všem, se mu rozhodla dát nejen svoje srdce, ale i tělo. ![]()
A v takovém případě, „pouhé“ kamarádství bolí stejně tak, jako nenaplněná láska…
@Černá Madonna Záleži na tom, jak kámoš teď, když už má tělo, naloží s tím nabízeným srdcem. Ženy dávají tělo povětšinou s vidinou vztahu. Chlapi to tak mají méně často. ![]()
Ma lehce dostupny sex s jistotou vidiny, ze bude dalsi nasledovat.
A ne, neni to o rozvodu, resp. jen o nem. Oba s manzelem mame druhe manzelstvi a ani jeden z nas nerezignoval. Tohle bude bohuzel o tom “ zas tak moc te nezere” ![]()
@Černá Madonna Znám ho necelý rok, poznali jsme se v práci. Jak píšete bolí mě to, protože bych chtěla víc, než jen přátelství ale není to dupnutí, že když to nebude, nebude nic ani přátelství… Jen není to pro mě lehká situace, snažil se taky, teď jak tady všichni píšete se defakto opravdu nemá proč víc snažit, když dostal co dostal…
@Kockazvysocan píše: Více
Možná teď vypadám jak naivní pipka, ale nemyslím si, že to bylo zas jen, že bych já se snažila, iniciovala i okolí na mě kolikrát, co spolu máme, že to mezi námi jiskří a to v době, kdy mezi námi nic nebylo..
Rozvod staví pořád na první místo ve smyslu, že to byla jeho velká životní lekce, kterou nechce opakovat. Když jsme se bavili tak všeobecně o vztazích, tak říkal, že je mu z myšlenky o něco se snažit, budovat, když to zase nevýjde zle a má pevnou vůli být klidně i sám. Že mi přece nemůže stačit vztah, kde se uvidíme 1× za 14 dnů, kdy u něj můžu přespavat, protože nemá děti. Jenže v práci se vidíme každý den, takže tohle mi teď přijde jako nejmenší problém..Nevím, každý jsme jiný a jinak k tomu přistupujeme. Třeba potřebuje čas a pak se objeví ta pravá.
Tobě to nestačí? To, jak Ti podsouvá, jak se k tomu vztahu máš stavět? Rozvod je nepříjemný a každému trvá jinak dlouho, než se oklepe, ale tenhle už do dalšího vztahu šel a s Tebou jen spí a jednoznačně Tě od sebe odhání.
Ty jeho řečičky a nabalování? Ano, na postel stačí, pokud by chtěl víc, poznáš to od začátku. Pokud by chtěl tebe a zamiloval se, věř, že se z rozvodu oklepe rychle. Neexistuje nic takového, že spolu budete dva roky spát jako kámoši a pak se najednou probudí a bude zamilovanej.
Jdi o dům dál.
Promiň, ale to jsou hrozné kecy. Vždyť si tě nemusí hned brát. Můžete se nejdřív poznávat, jít do kina, na výlet, apod. Pozval tě někdy někam jinam, než do svojí postele? Z toho co píšeš to vypadá, že ti prostě víc nabídnout nechce a v tom je ten zásadní problém.
Jdi od toho, ty se citově angažuješ, on to bere na lehkou váhu, to nestojí za to. Rozetla bych to.
Příspěvek upraven 30.05.25 v 12:32
Kdyby o tebe fakt zajem měl tak to fakt POZNÁŠ. Ty jsi poznala jeho zájem o postel, nic víc. Chápu, že to musí být zraňujíci, ale taková je prostě realita. Čím dříve si to uvědomíš, tím pro tebe lépe.
Já jsem na základě zdejších příspěvků svůj počáteční příspěvek také trochu prehodnotila. Jestli tolik žen tady cítí, že tvá snaha k ničemu nevede, taky se přikláním k tomu, to ukončit. Jenže zase z druhé strany: Znáte se spoustu let a po celou dobu jste si velmi blízcí, ačkoliv měl manželku. Jestli jste si byli tak blízcí, není škoda to jen tak zabalit a dát mu sbohem? Jestli jste si opravdu byli blízcí tak, jak píšeš, možná ho dobře znáš a dokážete o tomhle problému mluvit. A jestli je to u něj tak, jak tady píší ostatní, tak se aspoň po rozhovoru s ním opravdu utvrdis v tom, že je třeba se od něj odpoutat ![]()
@Tlačenka-fuj píše: Více
Mně zakladatelka napsala, že se znají necelý rok…
Takže podle mě, ho nezná z doby, když byl ještě ženatý, ale poznala ho až v jeho prvním vztahu po rozvodu, kde v sobě našli určité zalíbení.
Jestli to správně chápu, tak s ní začal flirtovat ještě, když tento brzký porozchodový vztah nebyl ukončen… ![]()
V tom případě, bych si o něm udělala dávno svůj obrázek a na lep bych mu nesedla ani omylem. Tady je úplně jasný, že o žádné hlubší city nestojí a chce si jen užívat. ![]()
Kecy, ze mu manzelstvi ublizilo, je zraneny, boji se vztahu, si preloz jak : " Na sex jses mi dobra, nejsem do tebe zamilovanej, vic nechci ".
Ja bych do KSV nikdy nesla. Vsechno, nebo nic a kdyz ne vsechno, at si osoulozuje nejakou jinou.