Jsme kamarádi, ale chci víc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.5.25 12:31

@Černá Madonna je to přesně tak, jak píšete… Na lep jsem mu sedla, je to vážně okouzlující chlap ale to o sobě nejspíš ví a umí toho patřičně využít. Vidím to bohužel stejně, že si chce užívat volnosti…

Příspěvek upraven 30.05.25 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17610
30.5.25 12:35
@Tlačenka-fuj píše: Více

Co by mela zakladatelka od komunikace ocekavat? Ze ji rekne pravdu, se na sex mu staci? Nejspis ji da nejakou neutralni odpoved, aby ji nezranil, nebo pravdepodobnejsi je, ze pokud je tak trochu vycuranec, neco ji nakeca, aby si ji udrzel. Komunikace nedonuti chlapa, aby se zamiloval, to bud je, nebo neni a kdyz to neni, hodiny komunikace na tom nic nezmeni. Ze ji ma jen na sex, je vice-mene z jeho cinu a slov jasny, z toho bych na miste zakladatelky vychazela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15558
30.5.25 12:48
@Kopretina995 píše: Více

Njn, teď už se nedá nic dělat…
Ale chybami se člověk učí. Taky jsem ve svém životě kolikrát narazila. Musíš jít dál a snažit se na něj zapomenout. I když ve tvém případě, to asi zase až tak jednoduchý nebude, když se vídáte v práci. Buď silná a ten postelový vztah s ním ukonči co nejdřív… Jinak ti to přinese víc trápení než radosti. Věř mi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
30.5.25 13:30
@Černá Madonna píše: Více

Aha, tak jsem to asi blbě pochopila, což mění zajiste situaci :think: Prostě mi to nedošlo :oops: Díky za tvoji reakci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.25 15:35

@Černá Madonna Děkuju 🙏 Já vím.. Trápení stačilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová