Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Moringa píše:
@Adelinka75 Tak jestli se na ni dívá mrdavým pohledem, tak skutečně bude potřeba se ho zbavit… jednou provždy… definitivně
Zejména jestli se jmenuje Bohuš.
Nedejbože Matuš.
V tomhle veku ji to muze jeden delat zepredu, druhej zezadu a tretiho muze hulit
A kazdy den jina trojice a moc s tim nenadelas, krom pouceni o ochrane. A taky muzes pozvat kamarada k vam, at jsou aspon v teple, venku na lavicce akorat nastydne.
@Lelio píše:
@Moringa Ježíš, mrdavy pohled! To jsem u někde kdysi četla, ale kde?![]()
Btw. Myslím, že lavička je ještě celkem slušné místo pro sex
představ si, že by je to napadlo třeba u vás na kuchyňské lince
dobrou chuť
Já znám jenom mrduchtivý, ten měla Emma Smetana, když dělala rozhovor s mladým Trojanem a bavili se o jeho varlatech ![]()
@bublinek píše:
taky máš takového kamaráda?
No, jak se to vezme - můžu nabídnout dva synky. ![]()
Ale oni na mě už moc nedají. ![]()
Nebo, jestli znám takový pár? Znám. ![]()
@Adelinka75 píše:
Ahoj,
Moje 16 leta dcera má od dětství kamaráda který se na ní v poslední době začal tak jako dívat. Slyšela jsem příběhy o tom jak spolu teenageři spali např. v parku na lavičce nebo na jiných nebezpečných místech a bojím se že by se toto mohlo stát i mojí dceři.
Měl by s ním můj manžel promluvit případně se ho zbavit? Máte někdo podobnou zkušenost prosím poraďte![]()
Klid, kdyz bude s ni, tak to bude bezpecne i na „nebezpecnych“ mistech, fakt ![]()
@Lelio píše:
@Moringa Ježíš, mrdavy pohled! To jsem u někde kdysi četla, ale kde?![]()
No já jsem to pochytila tady na emimi ![]()
@Moringa píše:
No já jsem to pochytila tady na emimi
Mi to treba rikaj lidi ![]()
@fera21 píše:
Já znám jenom mrduchtivý, ten měla Emma Smetana, když dělala rozhovor s mladým Trojanem a bavili se o jeho varlatech