Kamarád manžela?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.4.15 08:39

Kamarád manžela?

Ahoj, před rokem mi zemřel manžel, se kterým mám dvouletou dceru. Hodně mi v té situaci pomohl náš společný kamarád, se kterým jsem kdysi 5 let žila (později jsem se přes něj seznámila s manželem). Teď jsme se zase začali sbližovat, je mi s ním moc dobře a je asi jediný člověk, s kým si umím představit, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže nevím, jestli se to hodí, abych s ním byla, když byli s manželem opravdu blízcí kamarádi, mám z toho výčitky svědomí, myslíte, že bych to měla nechat být a počkat až potkám někoho jiného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6638
8.4.15 08:41

Jestli ti je s ním dobře, tak s ním buď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
8.4.15 08:41

Prožila sis strašný neštěstí…jestli ti s ním je dobře, neřeš to okolo… :hug: a užívej si toho, že máš někoho blízkého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.4.15 08:42

Hodi nehodi, na to kašli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.4.15 08:42

Dej tomu čas a uvidíš. Ale nevidím na tom nic nevhodného, naopak, pokud je vám spolu dobře, tak proč spolu nebýt? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
8.4.15 08:44

Je Ti s ním dobře a navíc jeho bonus ho opravdu dobře znáš. Pak myslím, že není nad čím váhat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.15 08:58
@Anonymní píše:
Ahoj, před rokem mi zemřel manžel, se kterým mám dvouletou dceru. Hodně mi v té situaci pomohl náš společný kamarád, se kterým jsem kdysi 5 let žila (později jsem se přes něj seznámila s manželem). Teď jsme se zase začali sbližovat, je mi s ním moc dobře a je asi jediný člověk, s kým si umím představit, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže nevím, jestli se to hodí, abych s ním byla, když byli s manželem opravdu blízcí kamarádi, mám z toho výčitky svědomí, myslíte, že bych to měla nechat být a počkat až potkám někoho jiného?

Moje kamaradka zustala po smrti sveho pritele s jeho kamosem-hodne ji pomahal a tak.Ted spolu maji 2 deti.Ona byla tehotna, kdyz zemrel a potratila z toho.
Neres co si kdo mysli, ale zi pritomnosti, nevis co prinese budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
1806
8.4.15 08:59

Třeba je to osud, byli velice dobří kamarádi, manžel je určitě rád, že ti někdo takhle pomáhá a nejsi na všechno sama… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
8.4.15 09:01
:hug: už jednou jste ale spolu byli a nevydrželo to, myslíš, že teď to vydrží?!?! Ale jinak v tom nevidím nic hrozného. Umřel ti manžel a život jde dál a ty s ním. ;) :kytka:
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.15 09:01
@Anonymní píše:

proč by se to nehodilo? pokud by to bylo vzájemné tak se na hodí x nehodí prostě vykašli, víš život je krátký a proč něco zahazovat kvůli předsudkům?
Pokud to byl kamarád muže pak má jistě i něco společného s tvým manželem - př hodnoty a zájmy atd takže je možné, že si s ním opravdu budeš rozumět - podobný typ, povaha… nezříkej se ničeho a zbytečně se netrap
jak to vidí ten kamarád? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
8.4.15 09:03

Nestesti jsi si uzila dost :hug: Vse ostatni hod za hlavu a bud rada, ze je s Tebou nekdo, s kym bys mohla byt opet stastna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 09:09

Výčitky svědomí hoď za hlavu! Ber to tak, že kamarád je tam právě proto, abys mohla být znovu šťastná, protože ty žiješ. Žít musíš a je tvojí povinností žít tak, abys opravdu žila. Protože když jsi šťastná ty, je šťastná i dcerka. A to je určitě tvoje priorita :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.4.15 09:35

:hug: Pokud s ním chceš být a on s tebou…a je vám spolu dobře, tak bych nic jiného neřešila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
8.4.15 09:38

Resis co by tomu reklo okoli… to je blbost. Jde o tve stesti, udelej to.tak jak to citis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
8.4.15 09:57

Kdybych umřela, byla bych moc ráda, kdyby se dal můj manžel dohromady s nějakou mojí kámoškou. Věděla bych, že moje děti vychovává někdo, koho jsem měla ráda, kdo mi byl názorově blízký, kdo měl rád mě a bude o mně před dětmi hezky mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí