Kamarád manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
8.4.15 09:57

Kdybych umřela, byla bych moc ráda, kdyby se dal můj manžel dohromady s nějakou mojí kámoškou. Věděla bych, že moje děti vychovává někdo, koho jsem měla ráda, kdo mi byl názorově blízký, kdo měl rád mě a bude o mně před dětmi hezky mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.4.15 10:21

@me2dova
Až mi to vehnalo slzy do očí, hezky napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.4.15 10:41
@JayLee píše:
ja bych mela vycitky a neprenesla bych se přes to a bala bych se, ze se mi to vrati nejak jinak proste takovy zvlastni by to bylo a necitila bych se ani dobře no ale ono dokud to nezkusíš tak nebudes vedet :roll: je to jen tva věc at se rozhodnes jakkoliv :roll:

Výčitky jakého druhu? A co by se mělo vrátit? Nějak si sedím na vedení. :idea:

• Citovat
  • Upravit
3030
8.4.15 10:51

Žila si s ním 5let, tak o něm víš všechno, jaký je, a navíc na tebe asi nezapoměl. Zřejmě si ho kvůli manželovi opustila, tak jenom pozor, jestli to není ten typ na výpomoc v mezičase. Sice spolehlivý, ale až příjde někdo s jiskrou, opouští se. Jinak žádné výčitky bych si nedělala, je to tvůj život, nikoho nepodvádíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.4.15 11:42
@Anonymní píše:
Ahoj, před rokem mi zemřel manžel, se kterým mám dvouletou dceru. Hodně mi v té situaci pomohl náš společný kamarád, se kterým jsem kdysi 5 let žila (později jsem se přes něj seznámila s manželem). Teď jsme se zase začali sbližovat, je mi s ním moc dobře a je asi jediný člověk, s kým si umím představit, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže nevím, jestli se to hodí, abych s ním byla, když byli s manželem opravdu blízcí kamarádi, mám z toho výčitky svědomí, myslíte, že bych to měla nechat být a počkat až potkám někoho jiného?

Můj názor je ten, že výčitky svědomí bys měla s každým jiným mužem, i kdyby to nebyl kamarád. Nic není v životě náhoda a vše má svůj smysl. Pokud to navíc byl kamarád tvého muže, koho jiného by si asi víc přál jako oporu pro svoji milovanou ženu a dceru? Stačí jenom změnit úhel pohledu a začneš to brát úplně jinak. Třeba tak, že tohoto muže ti do života přivedl manžel :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.4.15 12:00
@Kobliha51 píše:
Výčitky jakého druhu? A co by se mělo vrátit? Nějak si sedím na vedení. :idea:

Presne tak, jake vycitky? Kuli tomu, ze zakladatelku potkalo nestesti, tak uz by mela nadosmrti zustat sama jen s dcerkou bez muzskeho clanku v rodine? Nebo hledat nekoho jineho, presto, ze je tu nekdo, koho ona i dcera znaji, rozumi si a je jim spolu dobre? Hloupost :nevim: Zakladatelko pokud je vam spoku fajn, budte spoku a neres coby-kdyby, mozna to tak melo byt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.4.15 12:06

@Michelangelo

Proč výčitky? Už to tu padlo podruhé a já nevím, proč by ty výčitky být měly.
Jak to myslíš?

• Citovat
  • Upravit
54030
8.4.15 12:33
@Kobliha51 píše:
@MichelangeloProč výčitky? Už to tu padlo podruhé a já nevím, proč by ty výčitky být měly.
Jak to myslíš?

Výčitky, že si našla někoho jiného. Jedná se o výčitky svědomí vúči zemřelému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.4.15 12:38
@Michelangelo píše:
Výčitky, že si našla někoho jiného. Jedná se o výčitky svědomí vúči zemřelému.

No, může být. Je to těžká situace a jen čas to zmírní.

• Citovat
  • Upravit
54030
8.4.15 12:40
@tronelka píše:
Presne tak, jake vycitky? Kuli tomu, ze zakladatelku potkalo nestesti, tak uz by mela nadosmrti zustat sama jen s dcerkou bez muzskeho clanku v rodine? Nebo hledat nekoho jineho, presto, ze je tu nekdo, koho ona i dcera znaji, rozumi si a je jim spolu dobre? Hloupost :nevim: Zakladatelko pokud je vam spoku fajn, budte spoku a neres coby-kdyby, mozna to tak melo byt :kytka:

Není to vůbec hloupost. Jenom to nechápeš, pže jsi něčím podobným neprošla. Maminka, která přišla o dítě, se kterým už něco prožila a poznala jeho osobnost, to má v případě dalšího těhotenství velmi často. Dokonce už při pokusech o další těhotenství. A výčitky mohou být tak silné, že vytvoří blok a k těhotenství nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.4.15 12:43
@Kobliha51 píše:
No, může být. Je to těžká situace a jen čas to zmírní.

Původně jsem si myslela, že diskuzi založila moje kamarádka, pže vím, čím prochází. Není to ona a má to úplně stejně :,( :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
8.4.15 14:09

Tak zesnulý manžel taky neřešil, že jsi s ním žila, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie