Kamarád nebo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4917
15.10.24 06:33

Nemyslím si, že by jste měla šanci s,,novým"

Nebude vás chtít když už ví, že se mu můžete přidat na krk jako rozvedená žena…což je dost zoufale

Najde mladší a nerozvedenou. Na vás to byl sranda trénink. Tak to vidí chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11136
15.10.24 06:45

Manžel se z tebe snaží vytáhnout co nejvíc podrobností, aby ti to až bude mít zase navrch mohl omlátit o hlavu. Nepodváděla jsi, manžel se k tobě choval hnusně, tak proč bys mu měla všechno vyprávět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.10.24 07:25
@Anonymní píše: Více

Myslím si, že pitvat se v minulosti nic dobrého nepřinese. Čím víc bude vědět, tím je větší šance, že ti to vmete do ksichtu, když nebudete zrovna na obláčkové vlně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.10.24 07:26
@Justin Case píše: Více

Ještě jsi zapomněl dodat, že zakladatelka je stejně určitě hnusná a tlustá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 07:40
@Justin Case píše: Více

Mám dojem, že zde došlo k neporozumění textu.. já se neptala, zda mám nebo nemám s „novým“ šanci.. Já o něj ani nestála :D píšu to tam několikrát :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.24 07:46

@Josef_t původně jsem to chtěla ignorovat.. Jelikož jste úplně mimo.. A tak se spíše zeptám.. která vám „ublížila“?

• Citovat
  • Upravit
13923
15.10.24 09:13
  1. Píšete to všechny podle jednoho mustru. V prvním odstavce nakydat co nejvíc na stávajícího partnera, aby se omluvilo to co bude následovat.
  2. Někdo se objevil, já za to nemůžu :jazyk:
  3. Milenec mě nechce, co mám dělat. Kudla v zádech manžela nevadí :roll:

To, že jsi nevěru fyzicky nedokončila na míru způsobených škod nemá prakticky žádný vliv. Spíš si myslím, že ti to ani manžel nevěří.

O záchranu vztahu evidentně nestojíš, takže rozpad je jen otázkou času.
Dělení majetku, péče o dceru, bydlení pro tebe nebo pro něj.
To jsou starosti, které by jsi teď měla řešit. Pokusit se o slušnou dohodu s manželem.
A hlavně brát ohled na dceru, aby se jí vaše spory co nejméně dotkly.

PS: ženské mě štvou průběžně, ale na pomyslné stupnici nejsi zdaleka ani v polovině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
15.10.24 09:17
@Fee-bee píše: Více

Myslím, že spíš tu nevěru teprve vstřebává, tak se ptá, chce vědět proč.

Pokud by chtěli vztah, tak se tím probrat musí a musí mu dít nějaké odpovědi, aby mohl odpovědět na svoje „proč“.

Pokud se chce rozvést, což mu ono zjevně neřekla, tako pravdu nemá cenu se čímkoliv probírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 09:22

@Josef_t reálně já odmítala dotyčného a to opakovaně… kdyžtak si to přečtěte znova, porozumění textu je učivo páté třídy základní školy.. a rozvod není doma na pořadu dne.. Manžel nějak ublížil mi a já nějak jemu, to jsme si vyříkali a vzali si z toho poučení do budoucna… takže váš scénář bohužel nenaplníme.. Btw. já nebyla ta kdo zahl a kdo psychicky týral partnera..
P. S. manžel sám uznal, že na tom celém nese podíl viny. Nic není čistě černé nebo bílé a nemá jasný scénář. Lidé jsou různí.

• Citovat
  • Upravit
3681
15.10.24 09:51

A přesně tím tvým PS bych to uzavřela a už se v tom nepitvala. Určitě bych mu dopodrobna nesdělovala, co bylo či nebylo mezi tebou a kamarádem. To nic dobrého přinést nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
15.10.24 10:34

Právě že čtu. :think:

Sebereflexe u tebe - nula.
Snaha zachránit vztah - nula.
Snaha obnovit důvěru, která je logicky v troskách - nula

Manžel je teď je fázi, že zjistil nevěru a je ve fázi sebeobviňování.
Může za to jak se choval, ale za tvoji nevěru, kterou jsi nedotáhla do konce, NEMUŽE. S velkou pravděpodobností mu brzy dojde. A že když je takový mizera, který tě k tomu vlastně dohnal, že by ti neměl stát ve štěstí :jazyk:

Rozjímáním nad „Adamem“ ničíš poslední zbytky vztahu s manželem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
15.10.24 10:38

Naopak, pokud chtějí vztah zachránit, tak si to musí vyříkat do konce.
Nejde o detaily, kolik měli kafí, ale o skutečnou motivaci.

Nebyl to žádný kamarád, byl to milenec, který ji měl „rozdělanou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.10.24 10:49

@Josef_t Motivaci? Tak si přečti úvodní příspěvek. Choval se jak de.bil, tak hledala někoho, kdo jí vyslechne, pochválí, udělá jí kompliment. Úplně jednoduchá trojčlenka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.10.24 11:04

Odpověď

Vážená anonymní zakladatelko,

myslím, že pokud nedošlo k fyzické lásce, nikdo zvenčí vztahu na vaši otázku nemůže přesně odpovědět. Kdybych byl v roli vašeho manžela, nevěra by v mých očích začala prvním lhaním.

Spíše mne napadají dvě důležitější otázky, na které byste si měla odpovědět sama:

A. Proč se zde na fóru na daný názor ptáte? I kdybyste sehnala arch s tisícem podpisů uživatelů Emimina, že to milenecký poměr nebyl, k čemu vám to poslouží?

B. Píšete, že nemáte problém z manželství odejít, kdyby nebylo jiného východiska. To je jistě čestnější než nevěra. Otázka zní: Pokud se manžel choval tyransky, jako pár jste již zkoušeli poradnu a vyhledala jste blízkost tzv. Adama, proč jste odchod neuskutečnila již dávno?

S pozdravem a přáním mnoha štěstí

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
15.10.24 11:07

Ona napsala, že se choval jako deb**. Jak se skutečně choval, jak by to viděl on je otázka :nevim:
To celé jen proto, aby v dalším odstavci, kde přiznala potenciálního milence vypadala lépe. Většina chlapů, když se chtějí dostat do kalhotek nešetří lichotkami :roll:.
Poslední odstavec - rozjímání nad ztrátou milence.

Ne, je to jen další banální příběh nevěry. Po deseti letech funguje taková provozní únava, partneři jsou už okoukaní. Ženské najednou někdo zalichotí a jí se zapalují lýtka :roll:

Otázka je jen jak rychle se jí vztah rozpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí