Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím si, že by jste měla šanci s,,novým"
Nebude vás chtít když už ví, že se mu můžete přidat na krk jako rozvedená žena…což je dost zoufale
Najde mladší a nerozvedenou. Na vás to byl sranda trénink. Tak to vidí chlap
Manžel se z tebe snaží vytáhnout co nejvíc podrobností, aby ti to až bude mít zase navrch mohl omlátit o hlavu. Nepodváděla jsi, manžel se k tobě choval hnusně, tak proč bys mu měla všechno vyprávět?
@Anonymní píše: Více
Myslím si, že pitvat se v minulosti nic dobrého nepřinese. Čím víc bude vědět, tím je větší šance, že ti to vmete do ksichtu, když nebudete zrovna na obláčkové vlně. ![]()
@Justin Case píše: Více
Ještě jsi zapomněl dodat, že zakladatelka je stejně určitě hnusná a tlustá. ![]()
@Justin Case píše: Více
Mám dojem, že zde došlo k neporozumění textu.. já se neptala, zda mám nebo nemám s „novým“ šanci.. Já o něj ani nestála
píšu to tam několikrát ![]()
@Josef_t původně jsem to chtěla ignorovat.. Jelikož jste úplně mimo.. A tak se spíše zeptám.. která vám „ublížila“?
To, že jsi nevěru fyzicky nedokončila na míru způsobených škod nemá prakticky žádný vliv. Spíš si myslím, že ti to ani manžel nevěří.
O záchranu vztahu evidentně nestojíš, takže rozpad je jen otázkou času.
Dělení majetku, péče o dceru, bydlení pro tebe nebo pro něj.
To jsou starosti, které by jsi teď měla řešit. Pokusit se o slušnou dohodu s manželem.
A hlavně brát ohled na dceru, aby se jí vaše spory co nejméně dotkly.
PS: ženské mě štvou průběžně, ale na pomyslné stupnici nejsi zdaleka ani v polovině ![]()
@Fee-bee píše: Více
Myslím, že spíš tu nevěru teprve vstřebává, tak se ptá, chce vědět proč.
Pokud by chtěli vztah, tak se tím probrat musí a musí mu dít nějaké odpovědi, aby mohl odpovědět na svoje „proč“.
Pokud se chce rozvést, což mu ono zjevně neřekla, tako pravdu nemá cenu se čímkoliv probírat.
@Josef_t reálně já odmítala dotyčného a to opakovaně… kdyžtak si to přečtěte znova, porozumění textu je učivo páté třídy základní školy.. a rozvod není doma na pořadu dne.. Manžel nějak ublížil mi a já nějak jemu, to jsme si vyříkali a vzali si z toho poučení do budoucna… takže váš scénář bohužel nenaplníme.. Btw. já nebyla ta kdo zahl a kdo psychicky týral partnera..
P. S. manžel sám uznal, že na tom celém nese podíl viny. Nic není čistě černé nebo bílé a nemá jasný scénář. Lidé jsou různí.
A přesně tím tvým PS bych to uzavřela a už se v tom nepitvala. Určitě bych mu dopodrobna nesdělovala, co bylo či nebylo mezi tebou a kamarádem. To nic dobrého přinést nemůže.
Právě že čtu. ![]()
Sebereflexe u tebe - nula.
Snaha zachránit vztah - nula.
Snaha obnovit důvěru, která je logicky v troskách - nula
Manžel je teď je fázi, že zjistil nevěru a je ve fázi sebeobviňování.
Může za to jak se choval, ale za tvoji nevěru, kterou jsi nedotáhla do konce, NEMUŽE. S velkou pravděpodobností mu brzy dojde. A že když je takový mizera, který tě k tomu vlastně dohnal, že by ti neměl stát ve štěstí ![]()
Rozjímáním nad „Adamem“ ničíš poslední zbytky vztahu s manželem ![]()
Naopak, pokud chtějí vztah zachránit, tak si to musí vyříkat do konce.
Nejde o detaily, kolik měli kafí, ale o skutečnou motivaci.
Nebyl to žádný kamarád, byl to milenec, který ji měl „rozdělanou“.
@Josef_t Motivaci? Tak si přečti úvodní příspěvek. Choval se jak de.bil, tak hledala někoho, kdo jí vyslechne, pochválí, udělá jí kompliment. Úplně jednoduchá trojčlenka. ![]()
Vážená anonymní zakladatelko,
myslím, že pokud nedošlo k fyzické lásce, nikdo zvenčí vztahu na vaši otázku nemůže přesně odpovědět. Kdybych byl v roli vašeho manžela, nevěra by v mých očích začala prvním lhaním.
Spíše mne napadají dvě důležitější otázky, na které byste si měla odpovědět sama:
A. Proč se zde na fóru na daný názor ptáte? I kdybyste sehnala arch s tisícem podpisů uživatelů Emimina, že to milenecký poměr nebyl, k čemu vám to poslouží?
B. Píšete, že nemáte problém z manželství odejít, kdyby nebylo jiného východiska. To je jistě čestnější než nevěra. Otázka zní: Pokud se manžel choval tyransky, jako pár jste již zkoušeli poradnu a vyhledala jste blízkost tzv. Adama, proč jste odchod neuskutečnila již dávno?
S pozdravem a přáním mnoha štěstí
K.
Ona napsala, že se choval jako deb**. Jak se skutečně choval, jak by to viděl on je otázka ![]()
To celé jen proto, aby v dalším odstavci, kde přiznala potenciálního milence vypadala lépe. Většina chlapů, když se chtějí dostat do kalhotek nešetří lichotkami
.
Poslední odstavec - rozjímání nad ztrátou milence.
Ne, je to jen další banální příběh nevěry. Po deseti letech funguje taková provozní únava, partneři jsou už okoukaní. Ženské najednou někdo zalichotí a jí se zapalují lýtka ![]()
Otázka je jen jak rychle se jí vztah rozpadne.