Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Si v jejich očích zajímavější a bohužel má pocit, že ji nezbývá nic jiného než pomlouvat a vytvářet mrzí lidmi napětí aby aspoň nějak zaujala a při tom se tvářit, že držím s jedním nebo druhým. Takové to ( když se dva perou, třetí se směje). Taková povaha se věkem úplně nemění. Když víš jak je, ale i tak se s ní chceš bavit, tak hold si budeš muset dávat pozor co jí říkáš, protože vše co půjde použije proti tobě.
Tak vy budete ještě hodně mladé (aspoň doufam). Takovéhle trenice si pamatuju že základky, možná ještě z gymplu..
Až trochu dospějete, dokážete navazovat i přátelství, kde se budete mít prostě jen upřímně rady a nebudete soupeřit o to, kdo má silnějšího tátu, roztomilejsiho plysaka nebo kolik kluku vas miluje.
Ale co čtu tady, tak zjišťuji, že některé ženy neustále musí s někým soupeřit- s tchyni, kamarádkou, sestrou a dokazovat, ze jsou lepší. Male sebevědomí? Nevím.
@Martina667 píše: Více
Opravdová kamarádka nezávidím hezčí kamarádce, ledaže by měla sebevědomí úplně na nule a proti tobě byla opravdu neatraktivni pro chlapy, tak by se vedle tebe mohla cítit hur.
Moje nejlepší kamarádka je opravdu krásná, prirozene od dětství. Já jsem byla vždy hezká holka ale ne tak krásná jako ona. Ale nikdy jsem se necitila méněcenna vedle ní a ani jsem ji nepodrazela a nezhazovala. Nikdy žádná rivalita mezi námi nebyla. A neni dodnes a to jsme nejlepší kamarádky 39 let. ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat, jak to vnimaji ostatni. Mam jednu (myslela jsem si, ze dobrou) kamaradku, ktera ale posledni dobou mi dava takove zvlastni signaly. Prislo mi, ze mezi nami byla vzdycky trochu jedna vec ve vzduchu a jednou mi to i rekla, ze ji prijde ze me maji vsichni radi a jsem hezci nez ona. Ja to tak treba vubec nevnimam, a hlavne mezi nama nedelam rozdil v tomhle, ale od te doby si vsimam, ze dela takove jakoby naschvaly, ze o me rika obcas veci, ktere jsou treba osobni nebo tak. Sverila jsem se ji treba se svyma vztahovyma problemama a ona si nasla noveho kluka, nebyli spolu ani mesic a on uz o me vedel vic veci, nez ja sama o sobe. Nebo ona sama vzdy pomlouvala jednu nasi spolubydlici, ale pak se s ni bavila jakoby nic. Vzdyvky rikala, jak ji vadi nejake veci, a kdyz jsem to te spolubydlici ja treba rekla, tak ona mlcela a nerekla k tomu ani ň. A celkove si rikam, jake to pratelstvi mezi holkama vubec je, protoze mi prijde, ze vestinou si holky zavidi mezi sebou prvni posledni a uprimne pratelstvi se proste neda najit… tak by me jen zajimaly vase zkusenosti treba?