Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda,hledám kamarádku snažilku(nejlépe)z Bystřice n.Pernštejnem a blízkého okolí…Žiji tady na Vysočině s přítelem už skoro rok a zatím tady nemám žádnou kamarádku.Navíc jsem v listopadu byla na revizi dělohy a nemám si o svém trápeníčku s kým popovídat
Nyní už se s přítelem zase snažíme o miminko,takže i proto hledám také snažilku,ale podmínka to není
Pokud tedy bude někdo chtít,tak ať určitě napíše,budu moc ráda.Pa Terča ![]()
Sice se zrovna nesnažíme, neboť od února miminko máme, ale něco s Vámi společného přeci jen mám: Přeji si najít v Bystřici nějaké spřízněné duše. Nikoho tam totiž neznám a v létě se tam budeme stěhovat za prací. Ráda se seznámím s jakoukoli maminkou nebo skoro-maminkou! Můžete mne kontaktovat zde, nebo případně i na Skypu, jestli ho používáte. Mé uživatelské jméno je K(podtržítko)Lara(tečka)Okurkova.
Ahoj holky, koukámže je to sice už rok stará diskuze ale kdyby jste měly zájem.. Jsem taky z Bystřice a hledám kamarádku. Když tam písněte
Ahoj, sice je to stará diskuze, ale jsem od Bystřice a taky tu nikoho nemám ![]()
Ahojky, koukám, že diskuze je už pár let stará ale přece jen to zkusím. Nenašla by se tu nějaká fajn kamarádka z Bystrice?