Kamarádka Kuřim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
17.10.11 21:56

Kamaradka Kuřim

Ahoj maminy, hledám kamarádky na oživení každodenního stereotypu. Do Kurimi jsem se pristehovala a nikoho tu neznam. Je mi 31 a mam 9-měsičního mrnouse. Kdyby se našla mamka, ktera je na tom podobne budu jen ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
18.10.11 12:48

Ahoj,
s kamarádkou ti neporadím, ale pokud by se ti chtělo cestovat, tak zkus někdy vyrazit do vedlejšího města (Tišnov). Je tam RC Studánka s aktivitami i pro malé děti, tak třeba by ses tam s někým seznámila. http://nextslave.fleuron.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.11.11 22:57

Kuřim

Ahoj, já jsem z Kuřimi a mám 10.měs. holčičku. Sice zde bydlím dlouho, ale žádná kámoška nemá stejně staré mimčo. Třeba bychom se mohly potkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.11.11 22:11

Ahoj, chodim v utery do kulturaku je tam herna pro deti (Kurimata). Tak jestli budes chtit, tak tam by jsme se mohli potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 08:29

ahoj,
taky bych se přidala… Jak se poznáme? Já bych tam mohla dorazit tak nejdřív v 10h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.11.11 21:33

My taky dorazime okolo 10hod. Ja mam tmavy kratky vlasy a malej bude mit tmave modre teplacky s laclem. Tak zitra cau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.1.12 22:04

Ahoj, my jsme se do Kuřimi přestěhovali v listopadu. Mám 15 měsíční dceru a zatím tu nikoho neznám. Dá se tady s takhle malýma dětma jít jinam než do Kuřimat? Chystám se tam příští týden, tak se třeba potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
2.1.12 15:46

Ahojky , já bydlím taky v Kuřimi. bydlíme tu sice už přes rok, ale stále tu nikoho neznám. Je mi 26 a mám 5m dceru. Do Kuřimat je asi brzo s malou chodit, nebo se tam může jít i s tak malým prckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.12 16:46

Taky jsem z Kuřimy,bydlíme tu něco málo přez rok,taky je mi 26 a máme 5m dcerku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
9.1.12 17:53

a kde bydlíš v Kuřimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.1.12 21:35

Ahoj, v Kurimi jeste urcite neco je. Mrkni se na stranky
http://kurimata.webnode.cz/doporucujeme/
S 5m prckem je do Kurimat asi jeste brzo.
Holky, tak se muzeme vsechny nekde sejit na kafco.
I kdyz nevim do ktereho podniku by jsme se narvali se trema kocarama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ssisinka2011
10.1.12 00:06

Ahoj, kousek od Kom.banky je bezva cukrárna a nebývá tam moc lidí, tam se vejde kočárů.Taky bychom se přidali. Mám roční holčičku, do Kuřimat plánuji až na jaře, po nemocech a až nebude jíst všechno ze země :?

• Citovat
  • Upravit
3259
10.1.12 08:41

já sem pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.1.12 23:14

Ahoj holky, do Kuřimat se chystáme zítra odpoledne. Kulturák už jsem při procházce objevila, snad najdu i vchod do sálu. Jinak my bydlíme za Lidlem, v bytovce. Tu cukrárnu mi doporučovala známá z Tišnova, prý tam mají výborné palačinky a jahodový shake. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.1.12 21:37

Zdravim, tak na kdy naplanujeme tu kavicku? Co treba ve stredu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová