Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, hledám kamarádky na oživení každodenního stereotypu. Do Kurimi jsem se pristehovala a nikoho tu neznam. Je mi 31 a mam 9-měsičního mrnouse. Kdyby se našla mamka, ktera je na tom podobne budu jen ráda.
Ahoj,
s kamarádkou ti neporadím, ale pokud by se ti chtělo cestovat, tak zkus někdy vyrazit do vedlejšího města (Tišnov). Je tam RC Studánka s aktivitami i pro malé děti, tak třeba by ses tam s někým seznámila. http://nextslave.fleuron.cz/
Ahoj, já jsem z Kuřimi a mám 10.měs. holčičku. Sice zde bydlím dlouho, ale žádná kámoška nemá stejně staré mimčo. Třeba bychom se mohly potkat…
Ahoj, chodim v utery do kulturaku je tam herna pro deti (Kurimata). Tak jestli budes chtit, tak tam by jsme se mohli potkat.
ahoj,
taky bych se přidala… Jak se poznáme? Já bych tam mohla dorazit tak nejdřív v 10h.
My taky dorazime okolo 10hod. Ja mam tmavy kratky vlasy a malej bude mit tmave modre teplacky s laclem. Tak zitra cau.
Ahoj, my jsme se do Kuřimi přestěhovali v listopadu. Mám 15 měsíční dceru a zatím tu nikoho neznám. Dá se tady s takhle malýma dětma jít jinam než do Kuřimat? Chystám se tam příští týden, tak se třeba potkáme.
Ahojky , já bydlím taky v Kuřimi. bydlíme tu sice už přes rok, ale stále tu nikoho neznám. Je mi 26 a mám 5m dceru. Do Kuřimat je asi brzo s malou chodit, nebo se tam může jít i s tak malým prckem?
Taky jsem z Kuřimy,bydlíme tu něco málo přez rok,taky je mi 26 a máme 5m dcerku ![]()
Ahoj, v Kurimi jeste urcite neco je. Mrkni se na stranky
http://kurimata.webnode.cz/doporucujeme/
S 5m prckem je do Kurimat asi jeste brzo.
Holky, tak se muzeme vsechny nekde sejit na kafco.
I kdyz nevim do ktereho podniku by jsme se narvali se trema kocarama ![]()
Ahoj, kousek od Kom.banky je bezva cukrárna a nebývá tam moc lidí, tam se vejde kočárů.Taky bychom se přidali. Mám roční holčičku, do Kuřimat plánuji až na jaře, po nemocech a až nebude jíst všechno ze země ![]()
Ahoj holky, do Kuřimat se chystáme zítra odpoledne. Kulturák už jsem při procházce objevila, snad najdu i vchod do sálu. Jinak my bydlíme za Lidlem, v bytovce. Tu cukrárnu mi doporučovala známá z Tišnova, prý tam mají výborné palačinky a jahodový shake. ![]()
Zdravim, tak na kdy naplanujeme tu kavicku? Co treba ve stredu?