Někdo z UK - Wales?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
13.10.11 19:12

Někdo z UK?

Ahojte všem , nenajde se tady nějaká ženská taky jako já co žije ve Wales? :-) jsem tady přes rok a nepotkala jsem jedinou Češku či Slovenku :-( tím pádem krom mého přítele tady nemám nikoho jiného :-? Jsem přeci jen ženská a tak tady dost postrádám nějakou kamarádku , na pokec, kafíčko, nákupy, sem tam i za zábavou :dance: :nevim: měj te se hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
13.10.11 20:05

A kde tam bydlíš? Já jsem ve Walesu žila 2 roky, ale už jsme zpět v čr. Pár holek češek tam znám, ale už jsem je dlouho neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.10.11 20:17

tadyse hlasim :kytka:
ziju v Usk

• Citovat
  • Upravit
mmonica
13.10.11 20:24

jejda ty bydlis od nas strasne daleko az nad narodnim parkem,skoda
tady je docela hodne Cesek

• Citovat
  • Upravit
35
13.10.11 20:46

Ahojte no je to North Wales -llandudno :) určitě budeš vědět kde to je :) tak když tu ty češky jsou tak se mi asi schovávají :lol: , a mmonica a kde ty bydlíš ??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.10.11 20:50

ja bydlim na jihovychode,kousek od Newportu,nevim kolik jich je u vas nahore,ale tady docela dost,my bydlime v malem mestecku a spolu s nami tu jsou dalsi dve ceske rodiny

• Citovat
  • Upravit
35
13.10.11 20:55

tak to se máte :palec: já tady nepotkala žádnou :-( tak to je hoooodně daleko od nás , to je škoda. A jak dlouho tam žijete ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.10.11 20:58

ctvrty rok,ale z toho jsme byli rok v Surrey u Londyna a pak jsme se zase vratili do Walesu,tam u vas nahore se mluvi jenom welsky,ne ??

• Citovat
  • Upravit
35
13.10.11 21:06

néééé :mrgreen: samozřejmě že tady jsou lidé co umí welšsky a dokonce tady jsou různé značky apod vypsány anglicky a welšsky ale lidé tady mluví anglicky :) tu jejich divnou řeč to bych se asi nenaučila :lol: já jsem tady od července minulého roku , a přítel je Brit takže anglicky jsem se vyšvihla okamžitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.10.11 21:21

a jsi spokojena ?
Ja to tu mam rada,moc krasna priroda a prijemni lide

• Citovat
  • Upravit
35
13.10.11 21:28

Je to tu krásné je tu moře , hotely, restauračky, cluby, obchodu hrozně moc,krásné pláže , lidé jsou tady také příjemní :-) akorát to nemám ským prolízat tohle všecko :-? Přítel je pořád pryč , aspoň že mám toho psa mno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.10.11 21:37
Jenn23 píše:
Je to tu krásné je tu moře , hotely, restauračky, cluby, obchodu hrozně moc,krásné pláže , lidé jsou tady také příjemní :-) akorát to nemám ským prolízat tohle všecko :-? Přítel je pořád pryč , aspoň že mám toho psa mno :lol:

a zkousela jsi nekoho hledat na Pohybech nebo lochnesce?
jsou to weby pro Cechy a Slovaky v UK
pak jeste na facebooku je stranka Cesi a Slovaci v UK a tam se taky muzes zkusit zeptat

• Citovat
  • Upravit
35
13.10.11 21:39

na Facebooku už jsem koukala i psala ale nikdo odsud :-? na tu lochnesku bych mohla cihnout diky za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.10.11 21:49

Nejde se mi tam registrovat :lol: tak zkusím zejtra , teď už na to kašlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzlounek
30.11.11 08:49

Ahoj holky, my žijeme v Surrey, Londýn…ve Walesu - Snowdonia jsme byli na dovolené a opravdu nádhera!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová