Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všem , nenajde se tady nějaká ženská taky jako já co žije ve Wales?
jsem tady přes rok a nepotkala jsem jedinou Češku či Slovenku
tím pádem krom mého přítele tady nemám nikoho jiného
Jsem přeci jen ženská a tak tady dost postrádám nějakou kamarádku , na pokec, kafíčko, nákupy, sem tam i za zábavou
měj te se hezky ![]()
A kde tam bydlíš? Já jsem ve Walesu žila 2 roky, ale už jsme zpět v čr. Pár holek češek tam znám, ale už jsem je dlouho neviděla…
jejda ty bydlis od nas strasne daleko az nad narodnim parkem,skoda
tady je docela hodne Cesek
Ahojte no je to North Wales -llandudno
určitě budeš vědět kde to je
tak když tu ty češky jsou tak se mi asi schovávají
, a mmonica a kde ty bydlíš ??? ![]()
ja bydlim na jihovychode,kousek od Newportu,nevim kolik jich je u vas nahore,ale tady docela dost,my bydlime v malem mestecku a spolu s nami tu jsou dalsi dve ceske rodiny
tak to se máte
já tady nepotkala žádnou
tak to je hoooodně daleko od nás , to je škoda. A jak dlouho tam žijete ? ![]()
ctvrty rok,ale z toho jsme byli rok v Surrey u Londyna a pak jsme se zase vratili do Walesu,tam u vas nahore se mluvi jenom welsky,ne ??
néééé
samozřejmě že tady jsou lidé co umí welšsky a dokonce tady jsou různé značky apod vypsány anglicky a welšsky ale lidé tady mluví anglicky
tu jejich divnou řeč to bych se asi nenaučila
já jsem tady od července minulého roku , a přítel je Brit takže anglicky jsem se vyšvihla okamžitě ![]()
a jsi spokojena ?
Ja to tu mam rada,moc krasna priroda a prijemni lide
Je to tu krásné je tu moře , hotely, restauračky, cluby, obchodu hrozně moc,krásné pláže , lidé jsou tady také příjemní
akorát to nemám ským prolízat tohle všecko
Přítel je pořád pryč , aspoň že mám toho psa mno ![]()
Jenn23 píše:
Je to tu krásné je tu moře , hotely, restauračky, cluby, obchodu hrozně moc,krásné pláže , lidé jsou tady také příjemníakorát to nemám ským prolízat tohle všecko
Přítel je pořád pryč , aspoň že mám toho psa mno
a zkousela jsi nekoho hledat na Pohybech nebo lochnesce?
jsou to weby pro Cechy a Slovaky v UK
pak jeste na facebooku je stranka Cesi a Slovaci v UK a tam se taky muzes zkusit zeptat
na Facebooku už jsem koukala i psala ale nikdo odsud
na tu lochnesku bych mohla cihnout diky za tip ![]()
Nejde se mi tam registrovat
tak zkusím zejtra , teď už na to kašlu ![]()
Ahoj holky, my žijeme v Surrey, Londýn…ve Walesu - Snowdonia jsme byli na dovolené a opravdu nádhera!