Hledají se maminky Brno-Lesná

543
11.10.11 20:23

Hledají se maminky Brno-Lesná

Ahoj mám 7týdenního chlapce a hledáme maminku(y) s dítkém na procházky,naštěvy,pokec o dětech.
Uvítali bychom společnost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2739
11.10.11 21:46

v

Příspěvek upraven 13.10.11 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.10.11 22:34

Ahoj, já se tam budu stěhovat koncem měsíce na ul. Vaculíkova. Mám 3 letého kluka a 1,5 holčičku, tak pokud ti nevadí, že mám starší děti, tak klidně můžem zajít na procházku a pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
13.10.11 20:49

Ahoj mauglie,určitě mi nevadí že máš starší děti.Tak jak se zabydlíš můžeme vyrazit.
Stěhuješ z kama?
Budu se muset mrknout kde je ulice Vaculíkova :-) i když už bydlím delší dobu na Lesné tak ty ulice moc neznám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
14.10.11 07:44

jasně, budu ráda, když bude někdo na procházky a pokec :-) . Stěhuji se ze středu města. Ale dříve jsme bydleli na Merhautové a na Bieblové, manžel má rodiče na Tišnovské(Černá Pole). Vaculíkova je kousek od konečné šaliny. Už se těším na přestěhování, až budou mít děti vlastní pokojíček :lol: A ty bydlíš kde na LEsné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
14.10.11 09:13
mauglie píše:
jasně, budu ráda, když bude někdo na procházky a pokec :-) . Stěhuji se ze středu města. Ale dříve jsme bydleli na Merhautové a na Bieblové, manžel má rodiče na Tišnovské(Černá Pole). Vaculíkova je kousek od konečné šaliny. Už se těším na přestěhování, až budou mít děti vlastní pokojíček :lol: A ty bydlíš kde na LEsné?

Ty si mi teraz tak pripomenula detstvo… Keď šalina hlásila stanice Bieblova :srdce:
Ja som na konečnú šaliny videla z okna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
14.10.11 11:02
meravigliosa píše:
mauglie píše:
jasně, budu ráda, když bude někdo na procházky a pokec :-) . Stěhuji se ze středu města. Ale dříve jsme bydleli na Merhautové a na Bieblové, manžel má rodiče na Tišnovské(Černá Pole). Vaculíkova je kousek od konečné šaliny. Už se těším na přestěhování, až budou mít děti vlastní pokojíček :lol: A ty bydlíš kde na LEsné?
Ty si mi teraz tak pripomenula detstvo… Keď šalina hlásila stanice Bieblova :srdce:
Ja som na konečnú šaliny videla z okna :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: , to je pěkný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
16.10.11 20:32

Ahoj,už jsme doma :-D uf
To ti věřím že se těšíš až budou mít děti svůj pokoj člověk má pak klid.budete mík 3+1 nebo 4+1?
Bydlím na Haškové.Taky budu ráda že bude s kým jezdit člověku se samotnému nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
17.10.11 09:48
Patris píše:
Ahoj,už jsme doma :-D uf
To ti věřím že se těšíš až budou mít děti svůj pokoj člověk má pak klid.budete mík 3+1 nebo 4+1?
Bydlím na Haškové.Taky budu ráda že bude s kým jezdit člověku se samotnému nechce.

budeme mít 3+1, 4+1 se obecní snad ani sehnat nedá. Máme to jako výměnu.
Jeeee, tak to máme kousek od sebe :palec: . Jj samotný se jezdí blbě, taky jsem ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
17.10.11 15:12

Malý ti chodí do školky nebo až za rok?
To jste se celkem dost stěhovali.Ale my tak trochu taky.Lepší je vyhořet než to všechno balit.Já jsem po posledním stěhování řekla že už se tsěhuju jen do baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
17.10.11 16:28
Patris píše:
Malý ti chodí do školky nebo až za rok?
To jste se celkem dost stěhovali.Ale my tak trochu taky.Lepší je vyhořet než to všechno balit.Já jsem po posledním stěhování řekla že už se tsěhuju jen do baráku.

Kubík, chodí do školky a KArolínka je se mnou doma. No, taky doufám, že je to již naposledy, když vidím kolik toho máme, tak už teď se mi do toho vůbec nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
20.10.11 11:22

Ahoj jak se máme?Jak jde balení?Ještě jsi neškrtla sirkou? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já zrovna bojuji s mlékem malý byl nemocný a teď se hlásím co chvíli o jídlo.Hodně brečí hlady a mě se nestačí tvořit mléko, včera jsem mu dala deci čaje a večer po záchvatu hladu nutrion jen doufám že se to už urovná!
Ještě zkusím odvar z rýže pokud by měl hlad.No uvidíme doufám že budu kojit dál.
Dnes se mi nechce vůbec nic dělat ale musím vyžehlit kopu prádla a sbalit věci na týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.10.11 11:51
Patris píše:
Ahoj jak se máme?Jak jde balení?Ještě jsi neškrtla sirkou? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já zrovna bojuji s mlékem malý byl nemocný a teď se hlásím co chvíli o jídlo.Hodně brečí hlady a mě se nestačí tvořit mléko, včera jsem mu dala deci čaje a večer po záchvatu hladu nutrion jen doufám že se to už urovná!
Ještě zkusím odvar z rýže pokud by měl hlad.No uvidíme doufám že budu kojit dál.
Dnes se mi nechce vůbec nic dělat ale musím vyžehlit kopu prádla a sbalit věci na týden.

ahoj, no abych se přiznala, ještě jsem nic nezabalila :-), ale hned jak začnu, tak asi vzápětí tou sirkou škrtnu :mrgreen:
S tim mlíčkem je to blbý, přeji ať se ti brzy začne pořádně tvořit.
Taky jsem to tak měla, nakonec to dopadlo tak, že ke kojení jsem ještě dokrmovala a pak už byly jen na umělém, nedalo se nic dělat, netvořilo se. První se hlady trápil asi 14 dní a když mě doktorka viděla, jak jsem vyřízená,krmila jsem snad po 1h tak mi nařídila dokrm umělým a jak pak byl Kubík spokojenej. No a u Karolínky to stejný, jen už jsem věděla co a jak, krom toho byla takovej žrout, že už jsem jí dokrmovala v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
20.10.11 13:10

No doufám že se to urovná ale mám po ruce sunar kdyby náhodou.Dnes je zatím vpohodě ale teprv je za mámi půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.10.11 13:56
Patris píše:
No doufám že se to urovná ale mám po ruce sunar kdyby náhodou.Dnes je zatím vpohodě ale teprv je za mámi půl dne.

držím palce, ať se to brzy urovná. Mně dneska Karolínka ani nechce spát, usnula mi na 10min v kočárku a myslí si, že je vyspinkaná, takže protivný odpoledne to jistí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová