Hledají se maminky Brno-Lesná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
12.3.12 19:51

jjj:) Moooc,ale je to ještě daleko. Tak si ráda vždycky o tom mateřství aspoň počtu. Nemůžu se dočkat až budu drndat a drbat s kočárkama jako vy :)
(jen detail-Anička nejsem,jen nickem prostě Ana;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.5.12 20:47

Ahoj holky, ted jsem narazila na tuto diskuzi, bydlim v Brne na Lesne a mam 9ti mesicniho chlapecka. Podnikame toho spoustu, ale byla bych moc rada, kdyby mel podobne stare kamarady a ja nekoho na prochazku/hriste/do herny… Takze pokud bych se mohla obcas nekam pripojit,budu moc rada!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.5.12 20:49
Ja bydlim taky na Dusikove!!! Pokud uz nejsi moc vytizena, ozvi se, budu rada. Vzdycky mam uplne volne ctvrtky. Vendy
@maggie41 píše:
ahoj maminy, jsem tu nová a hledám též společnost na lesné. Bydlím na dusíkové. Je mi 33 a mám půlročního šmudlu. mám je jednu kámošku a ta vždy nemůže. potřebuju víc společnosti nemáte zájem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
15.5.12 21:01
@Teriii píše:
Ahoj maminky,

hledám někoho z Lesné na pokec a časem na procházky s kočárkem. Naší Elišce bude zítra 14 dní, je tu taky někdo s tak malým prckem?

Díky a mějte se fajn

Teri

Ahoj, ja se hlasim, bydlime na Halasove a mam holku o cca 3 týdny starsi nez je tvoje… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.3.13 14:57

opět hledám

Ahoj maminy, oprašuji diskuzi, neboť mám zase potřebu mít víc přátel a chci svému prckovi dopřát víc kamarádů. Našla jsem tu dvě kamarádky, ale to víte taky nemají každý den čas. Takže maminy z Brno - Lesná, napište hledáte-li nové kamarády pro své dětičky na prochajdy, hraní, výlety, nákupy a pod. Prcek bude mít 19 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.3.13 16:51

Ahojky! Jsem z Lesné a mám 7 měsíčního prcka, hledám maminku, který by chtěla začít chodit od dubna plavat na T. G.Píky 11 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.2.14 16:38

Brno-Lesna

Ahoj mamky, nasel by se tu nekdo na prochazky? prestehovali jsme se nove na Lesnou, tak tu jeste nikoho nezname.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.14 19:19

Ahoj jak máš staré dětičky? Já jsem z majdalenek kam na lesnou jste se přestěhovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.2.14 19:49

@Viicky ahoj, chtela jsem se te zeptat na to stejne, co maggie (ahoj maggie :mavam: )ja mam 2 kluky a ten starsi bude casem chodit do skolky, od brezna minimalne 1× tydne na dopoledne, tak budu taky hledat nekoho na prochazky s kocarkama. Nebo s kocarkem a doprovodem, kdyz Adamek nebude ve skolce. Mym klukum je 7mesicu a 2roky a 7 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.14 20:18

Ahoj vendy - koukám že stále sledujeme stejné téma :), no jo maminek na pokec a prochajdu není nikdy dost :) :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.2.14 07:53

Ahoj holky, my bydlime kousek od Billy.Mam dcerku 3 a pul a synka 17mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
11.2.14 08:31

Tak to je prima to bydlíš asi kousek od nás obou :) Já mám prcka 2,5 a s vendy často vyrážíme na prochajdy. Můžeš se buď přidat nebo jít s některou z nás sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.2.14 09:33

Dobre to budeme radi. Poslu cislo do zprav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 08:35

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Přistěhovali jsme se na Lesnou a také tady nikoho neznám. Navíc mám teprvě měsíční holčičku a moc ráda bych pár zkušenějších kamarádek, na procházky, které by mi daly rady… :-) Bydlíme na Slavíčkově, ale na Majdalenky je to kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.3.14 08:00

Ahoj @iva_anicka urcite, pisnu ti do soukromych zprav cislo a domluvime se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová