Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.10.11 22:20

Příbram - Těhulky

Ahojky jsem v Příbrami chvíli a ještě poprvé těhotná, ráda bych poznala těhulku kamarádku na pokec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.10.11 17:38

Těhulka kámojda :-)

Tak co holky?! tojsem jediná těhulka z PB? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 09:41

Ahojky, já jsem také poprvé těhulka a z PB a dokonce momentálně už na neschopence :-) v kolikátém tt jsi? My jsme dneska 14+6 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 09:42

a ještě bych doplnila, že sice jsem v PB od roku 2009,ale vzhledem k tomu,že jsem jezdila do práce do Prahy,tak tu taky nikoho neznám… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 10:35

Ahojky tak to jsme na tom úplně stejně :-D já jezdila pracovat taky do Prahy a taky jsem na neschopence :-D My jsme 17+1 tt…páni už jsem myslela, že jsem snad jediná kdo je v PB těhotná a kdo zná tuto stránku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 10:38

tak to je super, jsem taky ráda, že nejsem úplně opuštěná :-) a v jaký části Pb bydlíš, jestli smím vědět?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 10:42

Já teda nebydlim přímo v Pb, ale jsem tam skoro každý den :-D jinak bydlím v Obecnici… a ty tam bydlíš kde? Jsem tak ráda, že se někdo ozval, že ani nevím na co se ptát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 10:49

no já mám manžela ze Lhoty u PB :-) to je kousek od Obe :-) ale bydlíme na Březových Horách na Drkolnově :-) Já myslím, že všechny těhulky, kor ty co jsou poprvé, řeší úplně to samý, třeba já furt řeším, že mi neroste bříško :-)) a na utz bych nejraději chodila každý den :-D jsi stejnej pošuk? nebo jsem taková jen já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 10:58

:lol: :lol: tak jako já sem na tom úplně stejně :-Dfurt sleduju, jestli mi povyrostlo bříško…teď chodím na ultrazvuk po měsíci a vždycky si říkám..jestli ho tam vůbec ještě mám, když ještě o sobě nedává moc vědět a tak… když se bavím s někým,kdo má těhotenství za sebou nejradši bych mu pokládala pořád dokola 1000otázek :-D na březákách mám tchýni, takže tam jsem taky často :-Da na drkáš je to už kousíček…máš nějaké chutě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 11:08

to já mám asi taky milion otázek :-D ale ty co rodily už na to koukají jinak :-) než my čekatelky,takže když mluvím občas s kolegyní z práce, která je taky těhotná,tak můžeme kecat hodiny o našich radostech a strastech…a ostatní se nám jen smějou :twisted:

chutě nemám, spíš nechutě :-( pořád hubnu až mě to znepokojuje,ale už je to maličko lepší a snažím se každou chvíli jíst…ale na co třeba fakt nemám chuť je maso :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 11:17

Nejsi moje dvojče?! :-D já maso taky nemůžu ani vidět…taky jsem ještě nepřibrala…a jíst už sem trošku začala…a můžu se zeptat kolik ti je?mě je 21…kdybys chtěla můžeme se třeba někdy sejít a kecat o našich pupíčcích :-D já můžu kdykoli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 11:28

mě je 27 :-) takže jsem proti tobě stará rašple :mrgreen:

klidně můžeme, já jsem teď doma, takže mám času :-D a vycházky mám taky super od 8 do 20 hodin,takže jsem docela neomezená :-) takže když budeš chtít,tak můžeme zajít na něco dobrýho, třeba do nějaký cukrárny :-D sladký totiž do sebe dostanu vždycky..ikdyž mi není zrovna nejlíp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 11:42

Prosimtě jaká rašple :-D tak když budeš chtít stačí napsat a já můžu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
25.10.11 12:58

Tak už vás mám :-) Berete mezi sebe druhotěhuli? :-D Klidně vám odpovím na 1000 otázek, ale ani o jednu navíc! :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 14:30

druhotěhule je nejlepší :-))) už sepisuju otázky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie