Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky jsem v Příbrami chvíli a ještě poprvé těhotná, ráda bych poznala těhulku kamarádku na pokec ![]()
Tak co holky?! tojsem jediná těhulka z PB? ![]()
Ahojky, já jsem také poprvé těhulka a z PB a dokonce momentálně už na neschopence
v kolikátém tt jsi? My jsme dneska 14+6 ![]()
a ještě bych doplnila, že sice jsem v PB od roku 2009,ale vzhledem k tomu,že jsem jezdila do práce do Prahy,tak tu taky nikoho neznám… ![]()
Ahojky tak to jsme na tom úplně stejně
já jezdila pracovat taky do Prahy a taky jsem na neschopence
My jsme 17+1 tt…páni už jsem myslela, že jsem snad jediná kdo je v PB těhotná a kdo zná tuto stránku ![]()
tak to je super, jsem taky ráda, že nejsem úplně opuštěná
a v jaký části Pb bydlíš, jestli smím vědět?:-)
Já teda nebydlim přímo v Pb, ale jsem tam skoro každý den
jinak bydlím v Obecnici… a ty tam bydlíš kde? Jsem tak ráda, že se někdo ozval, že ani nevím na co se ptát ![]()
no já mám manžela ze Lhoty u PB
to je kousek od Obe
ale bydlíme na Březových Horách na Drkolnově
Já myslím, že všechny těhulky, kor ty co jsou poprvé, řeší úplně to samý, třeba já furt řeším, že mi neroste bříško
a na utz bych nejraději chodila každý den
jsi stejnej pošuk? nebo jsem taková jen já ![]()
tak jako já sem na tom úplně stejně
furt sleduju, jestli mi povyrostlo bříško…teď chodím na ultrazvuk po měsíci a vždycky si říkám..jestli ho tam vůbec ještě mám, když ještě o sobě nedává moc vědět a tak… když se bavím s někým,kdo má těhotenství za sebou nejradši bych mu pokládala pořád dokola 1000otázek
na březákách mám tchýni, takže tam jsem taky často
a na drkáš je to už kousíček…máš nějaké chutě?
to já mám asi taky milion otázek
ale ty co rodily už na to koukají jinak
než my čekatelky,takže když mluvím občas s kolegyní z práce, která je taky těhotná,tak můžeme kecat hodiny o našich radostech a strastech…a ostatní se nám jen smějou ![]()
chutě nemám, spíš nechutě
pořád hubnu až mě to znepokojuje,ale už je to maličko lepší a snažím se každou chvíli jíst…ale na co třeba fakt nemám chuť je maso ![]()
Nejsi moje dvojče?!
já maso taky nemůžu ani vidět…taky jsem ještě nepřibrala…a jíst už sem trošku začala…a můžu se zeptat kolik ti je?mě je 21…kdybys chtěla můžeme se třeba někdy sejít a kecat o našich pupíčcích
já můžu kdykoli ![]()
mě je 27
takže jsem proti tobě stará rašple ![]()
klidně můžeme, já jsem teď doma, takže mám času
a vycházky mám taky super od 8 do 20 hodin,takže jsem docela neomezená
takže když budeš chtít,tak můžeme zajít na něco dobrýho, třeba do nějaký cukrárny
sladký totiž do sebe dostanu vždycky..ikdyž mi není zrovna nejlíp ![]()
Prosimtě jaká rašple
tak když budeš chtít stačí napsat a já můžu ![]()
Tak už vás mám
Berete mezi sebe druhotěhuli?
Klidně vám odpovím na 1000 otázek, ale ani o jednu navíc!
![]()