Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vesper píše:
druhotěhule je nejlepšíuž sepisuju otázky
to je taková ta pěkná cukrárna jak tam mají vzádu ty obrázky na stěnách? nevím jak se jmenuje, ale vím, že sem tam párkrát byla a je to tam fajn ![]()
já mnůžu samozřejme téměř kdykoliv
a jak se malá jmenuje? a těší se na sourozence?
Máš to tady na metříku
Máme doma Johanku a na brášku se moc těší
ale stejně si zatím neuvědomuje, co to vlastně bude znamenat
ale krásně si povídá s bříškem a hladí ho a nosí hračku,co hraje melodii
![]()
Ta cukrárna se jmenuje myslím U kašny nebo tak nějak, i když tam žádná kašna myslím není. A hned kousek je ČSOB a dětské hřiště.
My můžem taky skoro kdykoliv, akorat tento tyden nemuzem ct+pa.Tak se chcete sejit zitra?
já zítra čekám zásilku od PPL a nevím kdy přijedou,a chtěla jsem si skočit k praktický Mudr. na prohlídku a co příští týden pondělí?
jedině,že by ta ppl dorazila dopolko a já bych k tý Mudr. zaskočila ve čt…ale to budu vědět až zítra…Jsem myslela,že přijedou už dneska a někde se to asi seklo ![]()
Tak si tu napíšem zítra během dopoledne a případně se domluvíme na odpoledno, jo? Malá mi spí cca 13-15, tak někdy pak na chvíli ![]()
dobrá, já předpokládám, že by mi měli zavolat a dát info kdy hodlají přijet
dneska jsem na ně čekala celej den ![]()
vesper píše:
dobrá, já předpokládám, že by mi měli zavolat a dát info kdy hodlají přijetdneska jsem na ně čekala celej den
To mám nejradši no
Tak se asi zasekli.
Tak uvidíme zítra.
Ahoj děvčata…no pokud mě vezmete do party, tak bych se také mohla připojit
?!ja bych zitra odpoledne take mohla…ale dopoledne tu nebudu…tak jedine, ze bysme si dali tel.cisla a vy byste se mi dyztak ozvali?!jinak jsem ráda,že se ozvala další těhulka ![]()
Luci, já už před tím psala Evitě, že nevím jak zítra, čekám tu zásilku od PPL a nevím kdy hodlají dorazit
dneska jsem je očekávala a nic…tak doufám, že to přivezou ráno a hlavně že dají vědět předem kdy to hodlají přivézt
horší jak pošta
No jak budete chtít…mě by se to teda víc hodilo v pátek nebo ten přístí týden…ale jak budete chtít… ![]()
lucaruzickovaa píše:
No jak budete chtít…mě by se to teda víc hodilo v pátek nebo ten přístí týden…ale jak budete chtít…
v pátek je volno, to bude manžel doma. Já bych taky právě úplně nejradši ten příští týden, třeba hned v pondělí
tak uvidíme co ještě Evita na to ![]()
Tak jj…
a jeste jestli bych se mohla zeptat, jak si rikala, ze nejis maso..tak co takhle varis?ja totiz taky maso nemusim a kdyz tak jen mlety…a prave me vubec nenapada co bych porad mela varit…?!
lucaruzickovaa píše:
Tak jj…a jeste jestli bych se mohla zeptat, jak si rikala, ze nejis maso..tak co takhle varis?ja totiz taky maso nemusim a kdyz tak jen mlety…a prave me vubec nenapada co bych porad mela varit…?!
no já moc kreativní nejsem
takže je to budˇnejaký rizoto nebo těstoviny, to do sebe nasoukám i ty malý kousky masa
no a teď jsem začla polívky - naposledy jsem dělala porkovou. Proste trochu zdravy jidla…a takovy ktery ted pozřu
i když dneska jsem si udělala maso v rajčatový omáčce se zeleninovou rejží a masa sem snědla tak tři kousky, a zbytek byl pro manžela k večeři