Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2887
25.10.11 14:47
vesper píše:
druhotěhule je nejlepší :-))) už sepisuju otázky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My bydlíme poblíž centra, u Pražské ul. Pod náměstím dole je taková cukrárna s děts.koutkem, tak se tam můžem někdy vidět všechny tři + jedna cácorka malá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 14:50

to je taková ta pěkná cukrárna jak tam mají vzádu ty obrázky na stěnách? nevím jak se jmenuje, ale vím, že sem tam párkrát byla a je to tam fajn :-)

já mnůžu samozřejme téměř kdykoliv

a jak se malá jmenuje? a těší se na sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
25.10.11 15:16

Máš to tady na metříku ;-) Máme doma Johanku a na brášku se moc těší :-) ale stejně si zatím neuvědomuje, co to vlastně bude znamenat :-D ale krásně si povídá s bříškem a hladí ho a nosí hračku,co hraje melodii :-) :srdce:
Ta cukrárna se jmenuje myslím U kašny nebo tak nějak, i když tam žádná kašna myslím není. A hned kousek je ČSOB a dětské hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
25.10.11 15:19

My můžem taky skoro kdykoliv, akorat tento tyden nemuzem ct+pa.Tak se chcete sejit zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 15:44

já zítra čekám zásilku od PPL a nevím kdy přijedou,a chtěla jsem si skočit k praktický Mudr. na prohlídku a co příští týden pondělí? :-) jedině,že by ta ppl dorazila dopolko a já bych k tý Mudr. zaskočila ve čt…ale to budu vědět až zítra…Jsem myslela,že přijedou už dneska a někde se to asi seklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
25.10.11 17:33

Tak si tu napíšem zítra během dopoledne a případně se domluvíme na odpoledno, jo? Malá mi spí cca 13-15, tak někdy pak na chvíli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 17:59

dobrá, já předpokládám, že by mi měli zavolat a dát info kdy hodlají přijet :-) dneska jsem na ně čekala celej den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
25.10.11 18:12
vesper píše:
dobrá, já předpokládám, že by mi měli zavolat a dát info kdy hodlají přijet :-) dneska jsem na ně čekala celej den :nevim:

To mám nejradši no :-) Tak se asi zasekli. :-) Tak uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 19:19

Ahoj děvčata…no pokud mě vezmete do party, tak bych se také mohla připojit :-)?!ja bych zitra odpoledne take mohla…ale dopoledne tu nebudu…tak jedine, ze bysme si dali tel.cisla a vy byste se mi dyztak ozvali?!jinak jsem ráda,že se ozvala další těhulka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 19:27

Luci, já už před tím psala Evitě, že nevím jak zítra, čekám tu zásilku od PPL a nevím kdy hodlají dorazit :-) dneska jsem je očekávala a nic…tak doufám, že to přivezou ráno a hlavně že dají vědět předem kdy to hodlají přivézt :-) horší jak pošta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 19:35

No jak budete chtít…mě by se to teda víc hodilo v pátek nebo ten přístí týden…ale jak budete chtít… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 19:48
lucaruzickovaa píše:
No jak budete chtít…mě by se to teda víc hodilo v pátek nebo ten přístí týden…ale jak budete chtít… :-)

v pátek je volno, to bude manžel doma. Já bych taky právě úplně nejradši ten příští týden, třeba hned v pondělí :-) tak uvidíme co ještě Evita na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 19:50

pro dnešek to tu balím :-) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 19:51

Tak jj… :-) a jeste jestli bych se mohla zeptat, jak si rikala, ze nejis maso..tak co takhle varis?ja totiz taky maso nemusim a kdyz tak jen mlety…a prave me vubec nenapada co bych porad mela varit…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 19:56
lucaruzickovaa píše:
Tak jj… :-) a jeste jestli bych se mohla zeptat, jak si rikala, ze nejis maso..tak co takhle varis?ja totiz taky maso nemusim a kdyz tak jen mlety…a prave me vubec nenapada co bych porad mela varit…?!

no já moc kreativní nejsem :-) takže je to budˇnejaký rizoto nebo těstoviny, to do sebe nasoukám i ty malý kousky masa :-) no a teď jsem začla polívky - naposledy jsem dělala porkovou. Proste trochu zdravy jidla…a takovy ktery ted pozřu :mrgreen: i když dneska jsem si udělala maso v rajčatový omáčce se zeleninovou rejží a masa sem snědla tak tři kousky, a zbytek byl pro manžela k večeři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová