Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
my režim zatím budujeme, někdy ho respektuje, jindy si jede po svým, hold beran,už od mala je tvrdohlavý ![]()
my oblékáme už i 62, sedí mu líp než ty 56…navíc musíme dávat plenu na široko, kvůli kyčlím,takže ho nemůžu cpát s tím vycpaným zadkem do 56
A není to žádný drobeček,včera jsem ho vážila a má 4,4 kg. Dokonce jsem mu už koupila dvojkový plínky
Ahojky to je teda chlapak.
Dnes jdem k doktoru, tak sem zvedava jak zase vyrost ten nas.
Jinak my mame kycle v poradku, ja to trochu pricitam tomu, ze ho nosim nekdy v satku, tak to muzete taky zkusit
Evi, já doufám,že ty kyčle budou taky ok..byli jsme jen na tý první prohlídce ve 2 týdnech a nález byl v pořádku, jen to máme dávat preventivně než dozrajou asi ty jadérka, v 8 týdnech jdeme znovu,tak snad to bude OK
Otvírá se nový dětský bazárek na Pražské ulici.
Ještě je jeden nový bazárek u nás na Drkáči, na starém hřbitově, tam v tom hřbitovním ním domečku…:-)
Ahoj, jakého byste v Pb doporučili dětského lékaře? Popř. jakého rozhodně né? Děkuji za rady
![]()
@cybermis píše:
Ahoj, jakého byste v Pb doporučili dětského lékaře? Popř. jakého rozhodně né? Děkuji za rady![]()
My chodíme k Dr. Štrobachové. Myslím, že je dobrá. Jen sestřička je taková „vyhořelá“ ![]()
My chodíme k Dr. Čermákové na 3.polikliniku…není taky špatná