Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
10.3.12 20:57

ja sem na 6ce myslim taky na sestinedeli 3p to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
10.3.12 21:00
evaviktorinova píše:
Po vcerejsim celodennim snazeni se nam dnes rano pred 3 nakonec cisarem narodil daniel. vice napisu az budu na pc, ted jen z telefonu. Jani kde lezis? Ja sem na nadst.1 sestinedeli, tak se za mnou muzes dojit podivat

jee,Evi,taky chlapeček :kytka: tak moc moc gratuluju a Danielka vítám na světě :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
10.3.12 21:10

také moc gratuluji :kytka: ad vam děla chlapeček jen samou radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 21:36
evaviktorinova píše:
Po vcerejsim celodennim snazeni se nam dnes rano pred 3 nakonec cisarem narodil daniel. vice napisu az budu na pc, ted jen z telefonu. Jani kde lezis? Ja sem na nadst.1 sestinedeli, tak se za mnou muzes dojit podivat

Jůů tak to moc gratuluji :-) :kytka: :hug:
tak hlavně, že je vše v pořádku a ať vás pustí brzy domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.3.12 21:36

Evi, moc Vam ja i Petr gratulujeme a prejeme hodne zdravicka :hug: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 07:50

Ja sem vas asi rano slysela na monitoru. Jak dlouho tu budes? Ja se dnes musim rozchodit, tak mi je z tech pokusu blbe. Ale treba zitra se muzem navstivit.

Jinak dekujeme moc vsem za gratulace.
Janicka159 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.3.12 09:26

Evi,to je krásný brouček :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.3.12 09:28

další přírůstek....

dneska 5 minut po půlnoci porodila Ivetka Vladimírka :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
11.3.12 09:50
evaviktorinova píše:
Ja sem vas asi rano slysela na monitoru. Jak dlouho tu budes? Ja se dnes musim rozchodit, tak mi je z tech pokusu blbe. Ale treba zitra se muzem navstivit.Jinak dekujeme moc vsem za gratulace.
Janicka159 píše:

jj byla jsme rano na monitoru kolem 6 :-) No ja nevim jak dlouho cekam na vysledky moci tak doufam ze budou co nejdriv abych vedela co a jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 10:15

Evi je nádhernej :-) :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
11.3.12 12:18

je kouzelnej Evi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.3.12 11:34

...

Ahoj holky, tak už jsem doma :dance: ale moc dobre mi teda neni, jsem ráda ze lezim :| musim si kazdej den merit 6krát tlak a jak se mi zvýší tak zase hned do nemocnice :( Ach jo už abych to měla za sebou, už by to mohlo příjít,klidně hned teď :,( Jinak taky gratuluju Evi je krásnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.3.12 17:35
Janicka159 píše:
Ahoj holky, tak už jsem doma :dance: ale moc dobre mi teda neni, jsem ráda ze lezim :| musim si kazdej den merit 6krát tlak a jak se mi zvýší tak zase hned do nemocnice :( Ach jo už abych to měla za sebou, už by to mohlo příjít,klidně hned teď :,( Jinak taky gratuluju Evi je krásnej :palec:

Tak to je dobře,že jsi doma,tak se hlavně opatruj a fakt nic nedělej :hug: za chvíle už bude malá na světě neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 19:27

Jani vítej doma :-D to je dobře, že vás pustili :-) tak hlavně klíííd a pohodu :-) už to máme za pár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.3.12 08:26

..

No už aby to bylo za nama :-) MAla uz ma 3100g :-D tak snad uz se ji bude chtuit brzy ven je prje dost velka :dance: mi rekli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová