Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
30.3.12 21:31

@evaviktorinova

ahoj Evi,tak jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
31.3.12 10:13
@evaviktorinova píše:
Ahoj Luci, moc moc gratuluju.
Ja mam bohuzel nejake psychicke problemy, takze zitra du k psychiatrovi, jestli mi pomuze, doufam ze jo. Ja sem prave uplne na palici a mam strach, abych nevyvedla nejakou pitomost, tak jsem radsi vyhledala pomoc. Drzte mi palce at se z toho dostanu, jdu tam zitra. Moje gyne rikala, ze mi da nejake hormony stesti ci co, ale ze kvuli tomu musim prestat kojit, svagrove mi to rozmlouvaj, ale ja hlavne chci abych byla v pohode a o malyho se postarala. Co myslite vy?

Evi, držím palce,aby se to dalo brzo do normálu.Určitě si zajdi za psychologem, toto je normální, máš poporodní blues, a určitě radši než aby se něco stalo,tak obětuj kojení, mimi potřebuju maminku v pohodě víc než mateřs.mléko od mámy,která je v depresi a nešŤastná. Takže šup šup k doktorovi, není se za co stydět, mávají s námi hormony. Držíme palce,dej vědět,co a jak.Drž se!!
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
31.3.12 10:14
@vesper píše:
@evaviktorinovaahoj Evi,tak jak se cítíš?

Luciiiii, se ti to krátí na tom metříku :potlesk: :potlesk: :potlesk: :* :srdce: :dance: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.3.12 10:25
@evita_ij píše:
Luciiiii, se ti to krátí na tom metříku :potlesk: :potlesk: :potlesk: :* :srdce: :dance: :hug: :dance:

taky jsem na to dneska koukala,že 18 dní :lol: tak uvidíme kolik to opravdu bude a kdy se rozhodne vyklubat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
31.3.12 10:34

@vesper jj, je to zcela na něm že :-) ;-) Týýý jo, se mi z tebe zachvěl žaludek, z toho očekávání :-) JSem mooooooooooc zvědavá, kdy to bude! :-) :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.3.12 13:12

@evita_ij

zatím asi nic :-) uvidíme v pondělí na kontrole,jestli už se něco změnilo :D měla bych jít i na UZ,aby jsme věděli kolik váží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.12 20:55

Ahoj holky, uz se citim lip. Byl se mnou doma ted manzel a pristi tyden bude jeho segra a budu se postupne ucit byt s malym sama, aby to nebyl zase velky naraz a ja sem se zas nesesypala.
Citim se asi nak takto: https://www.emimino.cz/…luvime-5054/
Snad se vse srovna a bude to mit jako u teto maminky stastny konec.
Ivet a Luci- jak vse zvladate vy? Ja diky rozhovoru s psychiatrem uz se necitim jak uplny blazen a zase verim, ze to zvladnu. Jeste k nemu du pristi tyden, prasky mi zatim nedal, rikal ze je dobre, ze o tom dokazu mluvit a resit to a ze to vse se stalo asi diky me povaze a tim blaznivejm hormonum.
Tesim se az budem v poho a budeme moc vyrazit s kocarkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
1.4.12 19:22

Ahoj holky, omlouvám se že Vám lezu do diskuze ale chtěla bych se zeptat jestli ste někdo nechodil/ nechodíte na plavání do Amálky? Jdeme zítra na první lekci a potřebovala bych vedet jak je to s parkováním u Amálky a zda-li se tam dostaneme s kočárem nebo mám vzít jen autosedacku? Moc děkuji za případné odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.4.12 20:44
@myšičkaa píše:
Ahoj holky, omlouvám se že Vám lezu do diskuze ale chtěla bych se zeptat jestli ste někdo nechodil/ nechodíte na plavání do Amálky? Jdeme zítra na první lekci a potřebovala bych vedet jak je to s parkováním u Amálky a zda-li se tam dostaneme s kočárem nebo mám vzít jen autosedacku? Moc děkuji za případné odpovědi ;)

Ahojky,
my jdeme poprví v úterý od 13.00 :lol:. Je tam placený prakoviště v areálu III. polikliniky, jinak kamarádka říkala, že se tam může s kočárkem, já tam s ním taky vyrazím.
Když ti to vyjde, napiš jaké bylo plavání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.4.12 20:48

ahoj všem

Ahoj všem, dlouho jsem tu nebyla,dnes jsem 38+3 a před chvílí jsme se vrátili z porodnice, planý poplach. Moc mi toho v porodce neřekli, ale ve zprávě mám psáno hrdlo 2cm, zevní branka pro prst volně, hlavička nad stydkou sponou, děloha lehce dráždivá......Připravuje se to tedy k porodu?
Všem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.4.12 21:47

@bublinkaLIN

ráda bych ti poradila, nebo pro srovnání řekla jak jsme na tom my,ale bohužel já poslední tři týdny už mám jen monitor a nic víc my nedělají :-( takže netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.4.12 21:57

Já jsem byla odeslána na kontroly do porodnice v pátek.....Takže teď už mám docházet tam, byla jsem v pátek, monitor v pořádku, CS 6-7.......A dneska mě překvapily bolesti…Poslíčky mám už od 34.týdne, ale dneska to bylo jiné, tak jsem myslela že už a ono nic......Termín máme 12.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.12 21:59
@evaviktorinova píše:
Ahoj holky, uz se citim lip. Byl se mnou doma ted manzel a pristi tyden bude jeho segra a budu se postupne ucit byt s malym sama, aby to nebyl zase velky naraz a ja sem se zas nesesypala.
Citim se asi nak takto: https://www.emimino.cz/…luvime-5054/
Snad se vse srovna a bude to mit jako u teto maminky stastny konec.
Ivet a Luci- jak vse zvladate vy? Ja diky rozhovoru s psychiatrem uz se necitim jak uplny blazen a zase verim, ze to zvladnu. Jeste k nemu du pristi tyden, prasky mi zatim nedal, rikal ze je dobre, ze o tom dokazu mluvit a resit to a ze to vse se stalo asi diky me povaze a tim blaznivejm hormonum.
Tesim se az budem v poho a budeme moc vyrazit s kocarkama…

Ahoj Evi, je dobře že si to začala řešit a že je ti lépe :-)
Já bych řekla, že to tak nějak zvládám..jen si musím zvyknout na tu únavu :-D a to noční vstávání to je asi nejhorší :-D
Jinak pro mě je šestinedělí horší než těhotenství, jsem tak šíleně přecitlivělá :-D ty hormony to je fakt věc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.4.12 22:18
@bublinkaLIN píše:
Já jsem byla odeslána na kontroly do porodnice v pátek.....Takže teď už mám docházet tam, byla jsem v pátek, monitor v pořádku, CS 6-7.......A dneska mě překvapily bolesti…Poslíčky mám už od 34.týdne, ale dneska to bylo jiné, tak jsem myslela že už a ono nic......Termín máme 12.4.

aha..tak třeba už se něco chystá…přece jen termín máš za dveřmi,tak vydrž..to snad poznáš ;) Já chodím pondělky a tam mě teda nikdo vnitřně už nevyšetřuje,takže nevím ani jaký to CS mám…ale ono to asi už v tomhle stádiu není podstatné :palec: Ale aspoň ještě jedna těhule…nejsem sama 2v1 aspoň chvíli ještě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.4.12 22:19

@lucaruzickovaa

já jsem to i slyšela že šestinedělí je na hormonální změny a nálady mnohem horší než těhu.....ale už se vám to trochu krátí holky..a já to mám před sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová