Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.3.12 17:39

Ahojky :-) no mě je to vesměs jedno, kdy bude srázek…kromě pondělků můžu každý den :-) takže já se vám podřídím :-)

To jo Adámek bude frajer :-)

Já dnes byla v poradně a 2hodiny jsem čekala než sem přišla na řadu na monitor :zed: takže příště tam jedu až kolem oběda, ale jinak vše v pořádku…toho streptokoka nemám a doktorka mě uklidnila tím, že tvrdnutí břicha bude teď čím dál častěji :-) a ani sem nic nepřibrala :-D juchůůůů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.12 17:54
vesper píše:
evaviktorinova píše:
No ja dycky mimi citila hodne kopat a od rana jsem ho necitila, tak jsme radsi jeli. Ja mela dle mentruace i dle ut stejny termin a to toho 28.2. tak jsem si rikala, ze to bude urcite nak hned kolem. Ale ono se to asi spocitat neda, miminko si dela co chce. Snad uz to bude bez stresu a brzo :zed:

Já s cítím hrozně, všichni mě furt strašej a hodně mě to bolí tam dole (asi kvůli té nachystané hlaviččce). Já už ani nevím co si mám k tomu myslet, stahy mám, ale nejsou nijak moc bolestivé- asi jako menstr.bolesti. No tak sem zvedava kdy to pride, snad do patku. Jinak teda prej uz by mi to snad v nemocnici vyvolali. Tak uvidime, blby je ze uz sem z toho dost vycerpana- tak sem teda zvedava na ten porod. Furt si rikam, ze si to odbudu ted a porod pak bude dobrej :pankac: ale ja sem takovej smolar, ze si to asi este pekne vyzeru :pocitac: no budu doufat :andel:

a ani na tý pohotovosti nic nebylo že by se mimčo chystalo? a ty se jinak cítíš dobře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.12 17:56
lucaruzickovaa píše:
Ahojky :-) no mě je to vesměs jedno, kdy bude srázek…kromě pondělků můžu každý den :-) takže já se vám podřídím :-)

To jo Adámek bude frajer :-)

Já dnes byla v poradně a 2hodiny jsem čekala než sem přišla na řadu na monitor :zed: takže příště tam jedu až kolem oběda, ale jinak vše v pořádku…toho streptokoka nemám a doktorka mě uklidnila tím, že tvrdnutí břicha bude teď čím dál častěji :-) a ani sem nic nepřibrala :-D juchůůůů :-D

Taky sem tam dnes skejsla pres 2 hodiny, asi naky spatny vibrace. Akorat ja sem tam ted ob den, tak sem u dr uz jak doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.12 18:44
evaviktorinova píše:
vesper píše:
evaviktorinova píše:
No ja dycky mimi citila hodne kopat a od rana jsem ho necitila, tak jsme radsi jeli. Ja mela dle mentruace i dle ut stejny termin a to toho 28.2. tak jsem si rikala, ze to bude urcite nak hned kolem. Ale ono se to asi spocitat neda, miminko si dela co chce. Snad uz to bude bez stresu a brzo :zed:

Já s cítím hrozně, všichni mě furt strašej a hodně mě to bolí tam dole (asi kvůli té nachystané hlaviččce). Já už ani nevím co si mám k tomu myslet, stahy mám, ale nejsou nijak moc bolestivé- asi jako menstr.bolesti. No tak sem zvedava kdy to pride, snad do patku. Jinak teda prej uz by mi to snad v nemocnici vyvolali. Tak uvidime, blby je ze uz sem z toho dost vycerpana- tak sem teda zvedava na ten porod. Furt si rikam, ze si to odbudu ted a porod pak bude dobrej :pankac: ale ja sem takovej smolar, ze si to asi este pekne vyzeru :pocitac: no budu doufat :andel:

a ani na tý pohotovosti nic nebylo že by se mimčo chystalo? a ty se jinak cítíš dobře?

To ti věřím, že to vyčerpává a kor když přenášíš…mě to vyčerpává už teď :-D tak vlítni na muže :-) třeba to pomůže :-D nebo nějaké ty babské rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.12 18:50

Muž se bojí, ale jinak už sem vyzkoušela snad úplně vše (schody, procházka, vytírání, luxování, dřepy) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.3.12 19:02

Můj rekord v Pb porodnici byl 5 hodin čekání :roll: Ale nechci vás děsit.
Evi, já bych se ho neptala a šla na věc. Však u mě to pomohlo ;) Jo a ještě feferonková pizza :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.12 19:12

Já bych se ho taky neptala :-D kor když by to pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 18:57

Tak co holky už???? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 20:07

ja nic- dneska jsem zkusila zas naky prirodni metody :) tak snad uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.3.12 20:12

teda,ty si to užíváš :palec: jeeee…tak snad už brzooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 10:13

no uzivam :) dali sme si takovou turu ze sem myslela ze chcipnu :D ale dnes mam pocit, ze me asi nepomuze fak nic. ze moje telo snad ani rodit neumi. dnes se poradim s dr. tak drzte palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 10:22
evaviktorinova píše:
no uzivam :) dali sme si takovou turu ze sem myslela ze chcipnu :D ale dnes mam pocit, ze me asi nepomuze fak nic. ze moje telo snad ani rodit neumi. dnes se poradim s dr. tak drzte palecky

Tak pak dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 17:34

Tak mě předala do nemocnice, takže zítra tam mám nastoupit a prej uvidím co se mnou vymyslej. No já doufám, že už mě poroděj. Už si přídu jak v nějaký kriminálce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 17:35

A co Ivet? Ze by bylo miminko uz na svete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 18:03
evaviktorinova píše:
Tak mě předala do nemocnice, takže zítra tam mám nastoupit a prej uvidím co se mnou vymyslej. No já doufám, že už mě poroděj. Už si přídu jak v nějaký kriminálce :poblion:

Tak aspoň, že tak…tak držíme palečky:-) hlavně ať je vše v pořádku :-) a pak dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová