Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
no mě je to vesměs jedno, kdy bude srázek…kromě pondělků můžu každý den
takže já se vám podřídím ![]()
To jo Adámek bude frajer ![]()
Já dnes byla v poradně a 2hodiny jsem čekala než sem přišla na řadu na monitor
takže příště tam jedu až kolem oběda, ale jinak vše v pořádku…toho streptokoka nemám a doktorka mě uklidnila tím, že tvrdnutí břicha bude teď čím dál častěji
a ani sem nic nepřibrala
juchůůůů ![]()
vesper píše:evaviktorinova píše:
No ja dycky mimi citila hodne kopat a od rana jsem ho necitila, tak jsme radsi jeli. Ja mela dle mentruace i dle ut stejny termin a to toho 28.2. tak jsem si rikala, ze to bude urcite nak hned kolem. Ale ono se to asi spocitat neda, miminko si dela co chce. Snad uz to bude bez stresu a brzoJá s cítím hrozně, všichni mě furt strašej a hodně mě to bolí tam dole (asi kvůli té nachystané hlaviččce). Já už ani nevím co si mám k tomu myslet, stahy mám, ale nejsou nijak moc bolestivé- asi jako menstr.bolesti. No tak sem zvedava kdy to pride, snad do patku. Jinak teda prej uz by mi to snad v nemocnici vyvolali. Tak uvidime, blby je ze uz sem z toho dost vycerpana- tak sem teda zvedava na ten porod. Furt si rikam, ze si to odbudu ted a porod pak bude dobrej
a ani na tý pohotovosti nic nebylo že by se mimčo chystalo? a ty se jinak cítíš dobře?ale ja sem takovej smolar, ze si to asi este pekne vyzeru
no budu doufat
lucaruzickovaa píše:
Ahojkyno mě je to vesměs jedno, kdy bude srázek…kromě pondělků můžu každý den
takže já se vám podřídím
![]()
To jo Adámek bude frajer
Já dnes byla v poradně a 2hodiny jsem čekala než sem přišla na řadu na monitortakže příště tam jedu až kolem oběda, ale jinak vše v pořádku…toho streptokoka nemám a doktorka mě uklidnila tím, že tvrdnutí břicha bude teď čím dál častěji
a ani sem nic nepřibrala
juchůůůů
Taky sem tam dnes skejsla pres 2 hodiny, asi naky spatny vibrace. Akorat ja sem tam ted ob den, tak sem u dr uz jak doma ![]()
evaviktorinova píše:vesper píše:evaviktorinova píše:
No ja dycky mimi citila hodne kopat a od rana jsem ho necitila, tak jsme radsi jeli. Ja mela dle mentruace i dle ut stejny termin a to toho 28.2. tak jsem si rikala, ze to bude urcite nak hned kolem. Ale ono se to asi spocitat neda, miminko si dela co chce. Snad uz to bude bez stresu a brzoJá s cítím hrozně, všichni mě furt strašej a hodně mě to bolí tam dole (asi kvůli té nachystané hlaviččce). Já už ani nevím co si mám k tomu myslet, stahy mám, ale nejsou nijak moc bolestivé- asi jako menstr.bolesti. No tak sem zvedava kdy to pride, snad do patku. Jinak teda prej uz by mi to snad v nemocnici vyvolali. Tak uvidime, blby je ze uz sem z toho dost vycerpana- tak sem teda zvedava na ten porod. Furt si rikam, ze si to odbudu ted a porod pak bude dobrej
a ani na tý pohotovosti nic nebylo že by se mimčo chystalo? a ty se jinak cítíš dobře?ale ja sem takovej smolar, ze si to asi este pekne vyzeru
no budu doufat
To ti věřím, že to vyčerpává a kor když přenášíš…mě to vyčerpává už teď
tak vlítni na muže
třeba to pomůže
nebo nějaké ty babské rady ![]()
Muž se bojí, ale jinak už sem vyzkoušela snad úplně vše (schody, procházka, vytírání, luxování, dřepy) ![]()
Můj rekord v Pb porodnici byl 5 hodin čekání
Ale nechci vás děsit.
Evi, já bych se ho neptala a šla na věc. Však u mě to pomohlo
Jo a ještě feferonková pizza ![]()
ja nic- dneska jsem zkusila zas naky prirodni metody
tak snad uz
no uzivam
dali sme si takovou turu ze sem myslela ze chcipnu
ale dnes mam pocit, ze me asi nepomuze fak nic. ze moje telo snad ani rodit neumi. dnes se poradim s dr. tak drzte palecky
evaviktorinova píše:
no uzivamdali sme si takovou turu ze sem myslela ze chcipnu
ale dnes mam pocit, ze me asi nepomuze fak nic. ze moje telo snad ani rodit neumi. dnes se poradim s dr. tak drzte palecky
Tak pak dej vědět ![]()
Tak mě předala do nemocnice, takže zítra tam mám nastoupit a prej uvidím co se mnou vymyslej. No já doufám, že už mě poroděj. Už si přídu jak v nějaký kriminálce ![]()
evaviktorinova píše:
Tak mě předala do nemocnice, takže zítra tam mám nastoupit a prej uvidím co se mnou vymyslej. No já doufám, že už mě poroděj. Už si přídu jak v nějaký kriminálce
Tak aspoň, že tak…tak držíme palečky:-) hlavně ať je vše v pořádku
a pak dej vědět ![]()