Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vesper píše:
taky jsem na ní dneska myslela,tak uvidíme až se ozveteda, to je ale kasanova
Budeme se vsázet?
To víš, zatím nemá konkurenci ![]()
To víte Matýsek je má tajná láska
![]()
Jsem zvědavá, jak je Evča na tom
a Ivet má taky teď už termín, ne?
Mě teda dnes malej dává, asi se mi tlačí na žaludek a je mi na zvracení už od odpoledne, uličník můj malej ![]()
lucaruzickovaa píše:
To víte Matýsek je má tajná láska![]()
Jsem zvědavá, jak je Evča na toma Ivet má taky teď už termín, ne?
Mě teda dnes malej dává, asi se mi tlačí na žaludek a je mi na zvracení už od odpoledne, uličník můj malej
Abys nejela rodit ![]()
tak třeba už to má Evča fakt za sebou
co my víme......až budeme rodit my,tak na sebe máme čísla,takže to budete vědět,aspoň já se ozvu ![]()
Ivet co vím,tak byla ještě kolem oběda 2v1 ![]()
Jo? já právě Ivet neviděla ani na FB, tak mě tak napadlo, jestli to na ní třeba včera nepřišlo?! ![]()
No Niky na jednu stranu by mi to nevadilo, kdyby to přišlo, ale určo mi jen náhodou tlačí na žaludek
![]()
Já se taky ozvu až to na mě přijde..teda pokud nebudu v úplném šoku
ale stejně to budu muset dát vědět i rodičům a tak ![]()
já dám vědět spíš po,uvidíme
a rodičům se mi moc nechce taky dávat předem,jak znám budoucí báby,tak budou nervozní…tak si říkám,jestli by nebylo lepší dát jim vědět až bude malej na světě:-)
Já jsem tuuuuuu a furt jak Kinder vajíčko 2 v 1 ![]()
a je mi dobře, až moc
dnes jsem nějaká nabitá energií celkem, ale ne že bych ji nějak využívala ![]()
Tak uvidíme, co Evča, já mám první termín v sobotu, druhý příští středu.Ale zítřek by se mi líbil,ale nevypadá to
uvidíme, stejně si nakonec vybere jen a jen malý ![]()
evita_ij píše:
Já jsem tuuuuuu a furt jak Kinder vajíčko 2 v 1
a je mi dobře, až mocdnes jsem nějaká nabitá energií celkem, ale ne že bych ji nějak využívala
Tak uvidíme, co Evča, já mám první termín v sobotu, druhý příští středu.Ale zítřek by se mi líbil,ale nevypadá touvidíme, stejně si nakonec vybere jen a jen malý
Tak to je dobře, že je ti dobře
plná energie jsem už dlouho nebyla
tak se drž
a co Johanka? ![]()
Johanka je stále plná energie
a jooo, dobréééé. O vikendu jsme tu měli tatku,tak to bylo super, v sobotu jsme byli na maškarním u tchýně v hospodě,tak byla za vílu, a jinak se držíme hodně doma, hrajem si,čtem, stavíme domečky z lega… tančíme
no je nám veselo.
A furt vybízí brášku : báško, už vylez, pojd si hrát
a on nic ![]()
evita_ij píše:
Johanka je stále plná energiea jooo, dobréééé. O vikendu jsme tu měli tatku,tak to bylo super, v sobotu jsme byli na maškarním u tchýně v hospodě,tak byla za vílu, a jinak se držíme hodně doma, hrajem si,čtem, stavíme domečky z lega… tančíme
no je nám veselo.
A furt vybízí brášku : báško, už vylez, pojd si hráta on nic
jee,to je sladký že vybírá brášku ![]()
Holky, já už se tak těším, až se rozsypete ![]()
Ivet, Johanka je skvělá. Budeš mít pomocnici. Docela mě mrzí, že až se maličký narodí, nebudu si moct Johanku vyslechnout, jak se jí „brášek“ líbí. Buď na sebe opatrná. Držím palce, ať vše klapne jak má ![]()
tak ja vam tu ted napsala sahodlouhou zpravu a ono mi ji to neulozilo. ach jo. psala sem ze bohuzel este nic, jsem z toho uz uplne zoufala. v noci mam dycky pocit ze uz pojedem (mam naky stahy delohy) a pak nic
uz aby to bylo, je to hrozne stresujici a vycerpavajici. tak mi drzte prosim palecky
evaviktorinova píše:
tak ja vam tu ted napsala sahodlouhou zpravu a ono mi ji to neulozilo. ach jo. psala sem ze bohuzel este nic, jsem z toho uz uplne zoufala. v noci mam dycky pocit ze uz pojedem (mam naky stahy delohy) a pak nicuz aby to bylo, je to hrozne stresujici a vycerpavajici. tak mi drzte prosim palecky
ahoj,jé a já už si myslela,že už to máš za sebou
tak držím palce ![]()
evaviktorinova píše:
tak ja vam tu ted napsala sahodlouhou zpravu a ono mi ji to neulozilo. ach jo. psala sem ze bohuzel este nic, jsem z toho uz uplne zoufala. v noci mam dycky pocit ze uz pojedem (mam naky stahy delohy) a pak nicuz aby to bylo, je to hrozne stresujici a vycerpavajici. tak mi drzte prosim palecky
Ahojky
taky jsem myslela, že už to máš zasebou
tak snad už to brzy přijde ![]()