Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
28.2.12 19:31
vesper píše:
taky jsem na ní dneska myslela,tak uvidíme až se ozve :palec:teda, to je ale kasanova :mrgreen:

Budeme se vsázet?

To víš, zatím nemá konkurenci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 19:40

To víte Matýsek je má tajná láska :-D :-D
Jsem zvědavá, jak je Evča na tom :-) a Ivet má taky teď už termín, ne?
Mě teda dnes malej dává, asi se mi tlačí na žaludek a je mi na zvracení už od odpoledne, uličník můj malej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.2.12 19:41
lucaruzickovaa píše:
To víte Matýsek je má tajná láska :-D :-D
Jsem zvědavá, jak je Evča na tom :-) a Ivet má taky teď už termín, ne?
Mě teda dnes malej dává, asi se mi tlačí na žaludek a je mi na zvracení už od odpoledne, uličník můj malej :-D

Abys nejela rodit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.2.12 19:48

tak třeba už to má Evča fakt za sebou :-) co my víme......až budeme rodit my,tak na sebe máme čísla,takže to budete vědět,aspoň já se ozvu ;)

Ivet co vím,tak byla ještě kolem oběda 2v1 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 19:55

Jo? já právě Ivet neviděla ani na FB, tak mě tak napadlo, jestli to na ní třeba včera nepřišlo?! :-)
No Niky na jednu stranu by mi to nevadilo, kdyby to přišlo, ale určo mi jen náhodou tlačí na žaludek :-P :-D
Já se taky ozvu až to na mě přijde..teda pokud nebudu v úplném šoku :-D ale stejně to budu muset dát vědět i rodičům a tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.2.12 20:04

já dám vědět spíš po,uvidíme :-) a rodičům se mi moc nechce taky dávat předem,jak znám budoucí báby,tak budou nervozní…tak si říkám,jestli by nebylo lepší dát jim vědět až bude malej na světě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
28.2.12 20:35

Já jsem tuuuuuu a furt jak Kinder vajíčko 2 v 1 :-D
a je mi dobře, až moc :-D dnes jsem nějaká nabitá energií celkem, ale ne že bych ji nějak využívala :-D
Tak uvidíme, co Evča, já mám první termín v sobotu, druhý příští středu.Ale zítřek by se mi líbil,ale nevypadá to :-D uvidíme, stejně si nakonec vybere jen a jen malý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 20:42
evita_ij píše:
Já jsem tuuuuuu a furt jak Kinder vajíčko 2 v 1 :-D
a je mi dobře, až moc :-D dnes jsem nějaká nabitá energií celkem, ale ne že bych ji nějak využívala :-D
Tak uvidíme, co Evča, já mám první termín v sobotu, druhý příští středu.Ale zítřek by se mi líbil,ale nevypadá to :-D uvidíme, stejně si nakonec vybere jen a jen malý :mavam:

Tak to je dobře, že je ti dobře :-) plná energie jsem už dlouho nebyla :-( :-) tak se drž :-) a co Johanka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
28.2.12 21:00

Johanka je stále plná energie :-D a jooo, dobréééé. O vikendu jsme tu měli tatku,tak to bylo super, v sobotu jsme byli na maškarním u tchýně v hospodě,tak byla za vílu, a jinak se držíme hodně doma, hrajem si,čtem, stavíme domečky z lega… tančíme :-) no je nám veselo.
A furt vybízí brášku : báško, už vylez, pojd si hrát :-D a on nic :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.2.12 21:10
evita_ij píše:
Johanka je stále plná energie :-D a jooo, dobréééé. O vikendu jsme tu měli tatku,tak to bylo super, v sobotu jsme byli na maškarním u tchýně v hospodě,tak byla za vílu, a jinak se držíme hodně doma, hrajem si,čtem, stavíme domečky z lega… tančíme :-) no je nám veselo.
A furt vybízí brášku : báško, už vylez, pojd si hrát :-D a on nic :dance:

jee,to je sladký že vybírá brášku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.2.12 08:49

Holky, já už se tak těším, až se rozsypete :dance:

Ivet, Johanka je skvělá. Budeš mít pomocnici. Docela mě mrzí, že až se maličký narodí, nebudu si moct Johanku vyslechnout, jak se jí „brášek“ líbí. Buď na sebe opatrná. Držím palce, ať vše klapne jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 11:02

tak ja vam tu ted napsala sahodlouhou zpravu a ono mi ji to neulozilo. ach jo. psala sem ze bohuzel este nic, jsem z toho uz uplne zoufala. v noci mam dycky pocit ze uz pojedem (mam naky stahy delohy) a pak nic :( uz aby to bylo, je to hrozne stresujici a vycerpavajici. tak mi drzte prosim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.3.12 11:25
evaviktorinova píše:
tak ja vam tu ted napsala sahodlouhou zpravu a ono mi ji to neulozilo. ach jo. psala sem ze bohuzel este nic, jsem z toho uz uplne zoufala. v noci mam dycky pocit ze uz pojedem (mam naky stahy delohy) a pak nic :( uz aby to bylo, je to hrozne stresujici a vycerpavajici. tak mi drzte prosim palecky

ahoj,jé a já už si myslela,že už to máš za sebou :think: tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 11:43
evaviktorinova píše:

Ahojky :-) taky jsem myslela, že už to máš zasebou :-D tak snad už to brzy přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
1.3.12 15:50

Ahoj my též nic :-)
Jáju posílám, z maškarního :-) víla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...