Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
16.2.12 15:54

To víš, že jo. ;)
Myslím, že tě nenechají zbytečně trápit. Buď to půjde přirozeně a nebo tě říznou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.12 16:00

Ahoj holky :-) já dnes odjela k rodičům do Kladna :-) ještě tu mám pár věciček na malýho :-)
Jani neboj, vše bude v pořádku :-) a určitě ti v nemocnici vše řeknou :-) Já se teda taky těším až malej vyleze, sice má pořád čas, ale už se nemůžu dočkat, ty pohyby už jsou někdy dost nepříjemný (jak kdyby se chtěl dostat ven skrz břicho :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
16.2.12 16:17
lucaruzickovaa píše:
Ahoj holky :-) já dnes odjela k rodičům do Kladna :-) ještě tu mám pár věciček na malýho :-)
Jani neboj, vše bude v pořádku :-) a určitě ti v nemocnici vše řeknou :-) Já se teda taky těším až malej vyleze, sice má pořád čas, ale už se nemůžu dočkat, ty pohyby už jsou někdy dost nepříjemný (jak kdyby se chtěl dostat ven skrz břicho :-D )

Tak si to u vašich pěkně užij :mrgreen:
To já bych si ho tam zase někdy nejraději narvala zpátky. Třeba dnes v noci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
16.2.12 18:58

A kdy bude sedánek, kuličky? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.2.12 19:31

Jani,tak uvidíš co Ti řeknou v té porodnici. Na netu se to vyčíst nedá?

tak to naše dítko je nějaký docela líný,ale já taky,tak se válíme společně :D většinou největší aktivitu projevuje v noci žee,jak jinak :D

já budu mít asi trošku hektický příští týden, v pondělím musím zase na celý den do Prahy a k tomu zubaři :zed: , v úterý mám dva doktory a v pátek mi asi přijede máma…takže mi to vychází zase středa či čtvrtek :D

PS: stále vzpominám na krkovičku ze Simony :mrgreen:  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
16.2.12 19:37

Mno, tak se můžeme sčuknout až odpoledne a zajít na obídek :) Mňam.
My můžeme celý týden ;) Tak je to na vás, dámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.2.12 20:04

tak uvidíme co ostatní :D já jsem akorát omezená no,ten příští týden…

a teď jsem dva dny nevylezla ven a už mi z toho trochu hrabe,tak se zítra musím jít vyvětrat :D aspoň na poštu…mám tam pro Adámka hrající housenku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.12 21:37

Já bych mohla celý příští týden kromě pondělka tak nějak, to jdu na gyndu, ale dopoledne :-) ale středa nebo čtvrtek, proč ne?! A na obídek mě nemusíte dvakrát přemlouvat :-D takže se těším a snad to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.2.12 21:49
lucaruzickovaa píše:
Já bych mohla celý příští týden kromě pondělka tak nějak, to jdu na gyndu, ale dopoledne :-) ale středa nebo čtvrtek, proč ne?! A na obídek mě nemusíte dvakrát přemlouvat :-D takže se těším a snad to vyjde :-)

a až bude léto,tak budeme jezdit do šáša burgeru viď s kočárem :mrgreen: ale já ho teda zatím furt nezkusila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
16.2.12 23:28

Lucí - vesper. Zítra jedu s Matouškem na kontrolu, nedáme někde kafe?
Ale máme tam být okolo deváté :think:
Tě budu muset na šášu pozvat, to si pochrochňáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.2.12 11:51

larsa: ahooj, já teď vylezla z postele :think: měla jsem noc úplně na prd, tak jsem to dospávala až ráno :roll: Takže jsem to četla až teď,tak škoda… :oops: Jsem ostuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
17.2.12 12:57
vesper píše:
larsa: ahooj, já teď vylezla z postele :think: měla jsem noc úplně na prd, tak jsem to dospávala až ráno :roll: Takže jsem to četla až teď,tak škoda… :oops: Jsem ostuda…

Lucí, nevadí. Však ono to dnes moc na procházení nebylo. Hlavně, že sis odpočinula ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.2.12 15:37
larsa píše:
vesper píše:
Lucí, nevadí. Však ono to dnes moc na procházení nebylo. Hlavně, že sis odpočinula ;)

moc odpočatá nejsem,jsem jak přejetá parním válcem :roll: ale snad dnešní noc bude lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
19.2.12 19:08

Ahojky holky :mavam:, nechcete dát někdo zítra kafe v Pb někde třeba kolem 10??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.2.12 20:01
Janicka159 píše:
Ahojky holky :mavam:, nechcete dát někdo zítra kafe v Pb někde třeba kolem 10??

ahooj, já jsem celý den v Praze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová