Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak chcete holky…klidně můžem ve čtvrtek…
Jinak já dnes byla v poradně a málem mě poslali do nemocnice si lehnout…zjistili mi vysoký krevní tlak, ale moč sem měla ok…a 19.2. nastupuju na mateřskou, takže 20.2. si jdu pro ni a hned mi budou znova měřit tlak a kontrolovat moč, tak snad to bude v poho… ![]()
lucaruzickovaa píše:
Jinak já dnes byla v poradně a málem mě poslali do nemocnice si lehnout…zjistili mi vysoký krevní tlak, ale moč sem měla ok…a 19.2. nastupuju na mateřskou, takže 20.2. si jdu pro ni a hned mi budou znova měřit tlak a kontrolovat moč, tak snad to bude v poho…
A kolik Ti luci namerili neboj se nic me prijde ze jim trosku blbne
mě taky namerili velkej a pak už to bylo v poho tak snad to bude dobry,vim, ze mi taky rikala ze to je na nemocnici
To bude snad ok
Jinak ja jdu taky 20 k němu na prepis ![]()
lucaruzickovaa píše:
Jinak já dnes byla v poradně a málem mě poslali do nemocnice si lehnout…zjistili mi vysoký krevní tlak, ale moč sem měla ok…a 19.2. nastupuju na mateřskou, takže 20.2. si jdu pro ni a hned mi budou znova měřit tlak a kontrolovat moč, tak snad to bude v poho…
a to byl tak vysoký Lucí? to muselo být asi nějak moc,když Tě chtěli poslat do nemocnice ![]()
Na pravý ruce mi naměřila 150/100 a na levý 163/103…nevim no, ale trošku mě to rozhodilo
doktor mi řekne ať na to hlavně nemyslim, snažím se na to nemyslet, ale strach mám…tak snad to byl jen chvilkový vysoký tlak ![]()
Jani,tak toho 20.2. můžeme jet spolu ![]()
a jinak 28.2. jdu zas do poradny a už mi bude točit monitor
a od 38.tt prý už budu chodit do nemocnice na kontroly asi ![]()
jj to mi rikal taky ze budu chodit do nemocnice, s jarouskem sem nechodila pac sem rodila brzo a nestihla jsme to
A me pak jeste ceka naky vysetreni potom cisari.. JA sem mela tlak taky nak 15o ale nevim jaky bylo to druhy cislo,a pak kdyz sem tam sla podruhy tak uz to bylo v poho,tak nebuj
JA ted presne nevim na kolikatou jsem objednana, na kolikatou jsi Ty?
Janicka159 píše:
jj to mi rikal taky ze budu chodit do nemocnice, s jarouskem sem nechodila pac sem rodila brzo a nestihla jsme toA me pak jeste ceka naky vysetreni potom cisari.. JA sem mela tlak taky nak 15o ale nevim jaky bylo to druhy cislo,a pak kdyz sem tam sla podruhy tak uz to bylo v poho,tak nebuj
JA ted presne nevim na kolikatou jsem objednana, na kolikatou jsi Ty?
no hlavně, že ten dolní byl vyšší…tak snad to bude ok… mám tam být toho 20. v 10:15hod
lucaruzickovaa píše:
Na pravý ruce mi naměřila 150/100 a na levý 163/103…nevim no, ale trošku mě to rozhodilodoktor mi řekne ať na to hlavně nemyslim, snažím se na to nemyslet, ale strach mám…tak snad to byl jen chvilkový vysoký tlak
Jani,tak toho 20.2. můžeme jet spolu
a jinak 28.2. jdu zas do poradny a už mi bude točit monitora od 38.tt prý už budu chodit do nemocnice na kontroly asi
hmm,ten spodní je fakt vysoký, neměl by být vyšší než 90
Ale z jednoho měření nelze usuzovat a příště to třeba bude už zase dobré
případně vezmu s sebou do cukrárny tlakoměr a můžeme Ti ho změřit
Já na ten tlak beru i léky,ale spíš se mi zlepšil v těhu…ale už taky leze zase nahoru ![]()
vesper píše:lucaruzickovaa píše:hmm,ten spodní je fakt vysoký, neměl by být vyšší než 90
Na pravý ruce mi naměřila 150/100 a na levý 163/103…nevim no, ale trošku mě to rozhodilodoktor mi řekne ať na to hlavně nemyslim, snažím se na to nemyslet, ale strach mám…tak snad to byl jen chvilkový vysoký tlak
Jani,tak toho 20.2. můžeme jet spolu
a jinak 28.2. jdu zas do poradny a už mi bude točit monitora od 38.tt prý už budu chodit do nemocnice na kontroly asi
Ale z jednoho měření nelze usuzovat a příště to třeba bude už zase dobré
![]()
případně vezmu s sebou do cukrárny tlakoměr a můžeme Ti ho změřit
Já na ten tlak beru i léky,ale spíš se mi zlepšil v těhu…ale už taky leze zase nahoru
děkuji
ten tlakoměr má naše babička, tak se skusím taky změřit…
Holky taky jste tak zadýchané ze všeho? mě už zadýchá pomalu i mluvení ![]()
Tak co holky¨? kdo půjde ve čtvrtek do tý cukrárny? zase se tam sejdem v 10?? ![]()