Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jani, takovýhle člověk by mi nestál za trápení, já bych jí prostě ignorovala… ![]()
Ahojky holky, díky za podporu
tak jsme přijeli od našich a JArousšek tam zůstal asi tu budu sama až do středy, no hrůza jestli si pro nej nerpojedu driv
protoze tu sama asi umru
je to tady bez nej takovy divny ![]()
Zůstal ti tam manžel, ne?
tak odpočívej aspoň ![]()
k nám zas měli přijet naši, ale bouchnul jim kotel, takže mají teď jiný starosti, hlavně že se nikomu nic nestalo…já se na ně tak těšila
![]()
Ahoj holky, nevíte v jakém stádiu je ta přestavba šestinedělí a jestli jsou na všech pokojíkách wc?
tak jak se mate kocky
ja jdu zitra v jednu na Gyn, jezis jak ja to nemam rada ![]()
LUaPE píše:
tak jak se mate kockyja jdu zitra v jednu na Gyn, jezis jak ja to nemam rada
Ahojky já to dřív taky neměla ráda, ale počkej až otěhotníš, to se tam budeš těšit ![]()
lucaruzickovaa píše:LUaPE píše:Ahojky já to dřív taky neměla ráda, ale počkej až otěhotníš, to se tam budeš těšit
tak jak se mate kockyja jdu zitra v jednu na Gyn, jezis jak ja to nemam rada
to je pravda ![]()
vesper píše:
ahoj holky,jak se máte?
Ahojky, celkem to jde ale už aby byla malá venku ty neustálý nervy jestli je vše v pořádku je hrůza
Koukám, že nám tadyy ta diskuze ňák vázne, viď vesper
Já pořád řeším toho císaře, potřebovala bych někoho kdo tady s tím má už zkušenost vyloženě v PB,jak to dělají když jednoho už jsi měla a chtěla by jsi raději rodit znova císařem
![]()
Ahoj pupíky,
my se máme celkem dobře. už jsem doma z Kladna. Včera jsem měli jet na 8mi měsíční, ale přeobjednali jsme se na zítra. V tom, co bylo ráno na silnici se mi fakt jet nechtělo.
Jani, a kdy jdeš do poradny do nemocnice? Tam by ti měli říct, co a jak, ne?
Jdu až tak ňák v 37tt ale právě by mě zajímalo jestli už má s tím někdo zkusšenost,že bych vedela co mě čeká nebo tak,víš jinak se tam zeptám až tam půjdu a uvidím:-) no včera to bylo strašný, my jeli večer domu ze Sedl a na skalce se vůbec nedalo jet.. ![]()
Janicka159 píše:
Jdu až tak ňák v 37tt ale právě by mě zajímalo jestli už má s tím někdo zkusšenost,že bych vedela co mě čeká nebo tak,víš jinak se tam zeptám až tam půjdu a uvidím:-) no včera to bylo strašný, my jeli večer domu ze Sedl a na skalce se vůbec nedalo jet..
A tvůj doktor ti neřekl?
No, to věřím. Mě právě ráno volal Zdeněk, ať se přeobjednáme, že na Pb se nedá vůbec jet. Tak snad to bude zítra v pohodě.
Ne ne ten mi právě nic neřekl,řekl že mi řeknou v nemocnici že mě třeba na cisaře vemou, no mohl by mi tam napsat něco aby mi ho naplánovali
ale zase z druhé strany si říkám, že když porodím normálně tak budu dřív doma dřív se to zahojí atd ![]()