Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
12.2.12 17:55

Jani, takovýhle člověk by mi nestál za trápení, já bych jí prostě ignorovala… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.2.12 18:23

Ahojky holky, díky za podporu :hug: tak jsme přijeli od našich a JArousšek tam zůstal asi tu budu sama až do středy, no hrůza jestli si pro nej nerpojedu driv :-D protoze tu sama asi umru :-( je to tady bez nej takovy divny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.12 18:28

Zůstal ti tam manžel, ne? :-D tak odpočívej aspoň :-)
k nám zas měli přijet naši, ale bouchnul jim kotel, takže mají teď jiný starosti, hlavně že se nikomu nic nestalo…já se na ně tak těšila :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.12 20:33

Ahoj holky, nevíte v jakém stádiu je ta přestavba šestinedělí a jestli jsou na všech pokojíkách wc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.2.12 21:24

eva: já myslím,že je to už hotové,ale nevím to na 100% :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.12 21:54

Já si to taky myslím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.2.12 13:30

tak jak se mate kocky :) ja jdu zitra v jednu na Gyn, jezis jak ja to nemam rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.12 19:01
LUaPE píše:
tak jak se mate kocky :) ja jdu zitra v jednu na Gyn, jezis jak ja to nemam rada :lol:

Ahojky já to dřív taky neměla ráda, ale počkej až otěhotníš, to se tam budeš těšit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.2.12 20:52
lucaruzickovaa píše:
LUaPE píše:
tak jak se mate kocky :) ja jdu zitra v jednu na Gyn, jezis jak ja to nemam rada :lol:
Ahojky já to dřív taky neměla ráda, ale počkej až otěhotníš, to se tam budeš těšit :-D

to je pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.2.12 13:15

ahoj holky,jak se máte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.2.12 14:27
vesper píše:
ahoj holky,jak se máte? :mavam:

Ahojky, celkem to jde ale už aby byla malá venku ty neustálý nervy jestli je vše v pořádku je hrůza :zed: Koukám, že nám tadyy ta diskuze ňák vázne, viď vesper :srdce: Já pořád řeším toho císaře, potřebovala bych někoho kdo tady s tím má už zkušenost vyloženě v PB,jak to dělají když jednoho už jsi měla a chtěla by jsi raději rodit znova císařem :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
16.2.12 15:30

Ahoj pupíky,
my se máme celkem dobře. už jsem doma z Kladna. Včera jsem měli jet na 8mi měsíční, ale přeobjednali jsme se na zítra. V tom, co bylo ráno na silnici se mi fakt jet nechtělo.
Jani, a kdy jdeš do poradny do nemocnice? Tam by ti měli říct, co a jak, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.2.12 15:41

..

Jdu až tak ňák v 37tt ale právě by mě zajímalo jestli už má s tím někdo zkusšenost,že bych vedela co mě čeká nebo tak,víš jinak se tam zeptám až tam půjdu a uvidím:-) no včera to bylo strašný, my jeli večer domu ze Sedl a na skalce se vůbec nedalo jet.. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
16.2.12 15:43
Janicka159 píše:
Jdu až tak ňák v 37tt ale právě by mě zajímalo jestli už má s tím někdo zkusšenost,že bych vedela co mě čeká nebo tak,víš jinak se tam zeptám až tam půjdu a uvidím:-) no včera to bylo strašný, my jeli večer domu ze Sedl a na skalce se vůbec nedalo jet.. :x

A tvůj doktor ti neřekl?
No, to věřím. Mě právě ráno volal Zdeněk, ať se přeobjednáme, že na Pb se nedá vůbec jet. Tak snad to bude zítra v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.2.12 15:49

..

Ne ne ten mi právě nic neřekl,řekl že mi řeknou v nemocnici že mě třeba na cisaře vemou, no mohl by mi tam napsat něco aby mi ho naplánovali :palec: ale zase z druhé strany si říkám, že když porodím normálně tak budu dřív doma dřív se to zahojí atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová