Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji za přivítání. My dle utz ve 20 tt čekáme chlapečka. Termín mám stanovený na 11.4., ale počítám, že to bude dříve.....Už ve 28 tt jsem si poležela v nemocnici kvůli předčasným stahům…Prcka mám hrozně dole, takže jsem doma a ležím
a to jsem měla celé těhu úplně super, až na nevolnosti.......Musíme prý vydržet aspoň do 36 tt, pak už je to dobrý.....Tak snad vydržíme.....Kdy máte termín vy?
Ahojky
a odkud jsi z PB? Já bych měla mít termín kolem 1.4. nějak tak
, ale byla bych ráda, kdyby maličkej vylezl tak někdy v půlce března ![]()
Tak to musíš být hooodně opatrná, viď? a jak se maličkej bude jmenovat?
Ahoj holky tak ja uz nak 3 den mam tak nak slaby pohyby
ach jo doufam ze je vsechno v poradku, nechce se mi na pohotovost, protoze sem tam byla nedavno a pani doktorak nebyla moc prijemna a bavila se semnou jak kdybych si vymejslela a jela se jen kouknout na ultrazvuk
Mám z toho uz spatnej pocit:-( JEste ke vsemu se mi dneska zdal o mimcu strasnej sen je mi z toho uplne spatne ![]()
Teda Jani to je mi líto
ale maličkou cítíš aspoň trochu? a kdy jdeš k Pácovi?že bys mu to tam řekla…Fakt ti tohle vůbec nezávidím…
Já jsem dnes nějaká přecitlivěla, chce se mi pořád jen tak brečet a chvilkama jsem nervní… a taky se mi zdálo o maličkým
![]()
Příbram IV, hned vedle Weilovny.....Opatrná být musím, hlavně doufám, že bude vše v pořádku.....Kontrolu mám teď v úterý a bude mě posílat i na utz, tak snad jo.....Ale malej je hrozně živej, tak jsem ráda, že aspoň tak.....Kam chodíte na gyndu?
jj, tohle těhotenství je snad za trest
To je pořád něco
K Pácvovi jdu právě až 20tyho tak uvidím no jestli zajdu dřív nebo tak..jj,ja taky jsem naka mimo a jeste z toho snu totalne no hruza,ale uzse mi to krati tak doufam ze vsechno dobre dopadne ![]()
Já jsem měla do 28 tt těhotenství úplně super…Jen na začátku nevolnosti, ale jinak ukázkové.....Ve 28 tt jsem začala mít bolesti, tak jsem mazala do nemocnice a hned si mě tam nechali. Od té doby mám taky pořád něco. Náš klučík je hrozně živej a tuhle jsem celý den a noc nic necítila, tak jsem měla úplně hrůzu, už jsem byla pomalu vypravená k doktorovi a najednou se ozval…Tak se teď pořád pozoruji, navíc musím být doma, tak se na sebe hrozně soustředím…Každou chvíli mi je blbě, přítel už z toho je na mrtvici a každou chvíli čeká, že už asi pojedeme…No hrůza…
Já chodím k Pácovi na I. polikliniku vedle obchodky… Tak Jani kdyby něco, tak jeď na pohotovost, vždycky nám doktoří říkaj, že když něco máme jet a furt je lepší jet zbytečně a víš, že je vše v pořádku než nejet a pak se bát, aby bylo vše v pořádku…
Tak to s náma Bublinko nemůžeš ani vyrazit na drb do cukrárny?! ![]()
Jani,ale pokud fakt citíš,že je něco špatně,tak bych radši jela, taky jsem byla podruhý na pohotovosti, sice doktorka nebyla příjemná,ale sestřička říkala,že když cokoliv ať přijedu. Pořádně mě vyšetřily a natočily mi i monitor! A nebo když se to nezlepší,tak bych se vnutila k doktorovi…Tak držím palečky ať je líp!
K Pácovi chodím taky
. Vycházky mám, ale vždycky záleží, jak mi je
.....Jsem týden úplně v pohodě a pak mě chytí křeče, takže celý den proležím…Uvidím dle výsledků v úterý, jestli je nález v pořádku ![]()
vesper píše:
Jani,ale pokud fakt citíš,že je něco špatně,tak bych radši jela, taky jsem byla podruhý na pohotovosti, sice doktorka nebyla příjemná,ale sestřička říkala,že když cokoliv ať přijedu. Pořádně mě vyšetřily a natočily mi i monitor! A nebo když se to nezlepší,tak bych se vnutila k doktorovi…Tak držím palečky ať je líp!
a s čím jsi byla na pohotovosti a kdy
LUaPE píše:
ahoj kocky, kam chodite do ty cukrarny
Chodíme do „cukrárny u kašny“ nebo pod kašnou" nějak tak se jmenuje…je to v dlouhý ulici… přidáš se jo?
sla bych, ale uvidim jaky bude pocasi, kdyz to budu klouzat tak spis ne, jeste nemuzu moc chodit ![]()