Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
4.2.12 21:21

Děkuji za přivítání. My dle utz ve 20 tt čekáme chlapečka. Termín mám stanovený na 11.4., ale počítám, že to bude dříve.....Už ve 28 tt jsem si poležela v nemocnici kvůli předčasným stahům…Prcka mám hrozně dole, takže jsem doma a ležím :-( a to jsem měla celé těhu úplně super, až na nevolnosti.......Musíme prý vydržet aspoň do 36 tt, pak už je to dobrý.....Tak snad vydržíme.....Kdy máte termín vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.12 21:28

Ahojky :-) a odkud jsi z PB? Já bych měla mít termín kolem 1.4. nějak tak :-), ale byla bych ráda, kdyby maličkej vylezl tak někdy v půlce března :-D
Tak to musíš být hooodně opatrná, viď? a jak se maličkej bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 10:38

....

Ahoj holky tak ja uz nak 3 den mam tak nak slaby pohyby :,( ach jo doufam ze je vsechno v poradku, nechce se mi na pohotovost, protoze sem tam byla nedavno a pani doktorak nebyla moc prijemna a bavila se semnou jak kdybych si vymejslela a jela se jen kouknout na ultrazvuk :-( Mám z toho uz spatnej pocit:-( JEste ke vsemu se mi dneska zdal o mimcu strasnej sen je mi z toho uplne spatne :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 11:20

Teda Jani to je mi líto :-( ale maličkou cítíš aspoň trochu? a kdy jdeš k Pácovi?že bys mu to tam řekla…Fakt ti tohle vůbec nezávidím…
Já jsem dnes nějaká přecitlivěla, chce se mi pořád jen tak brečet a chvilkama jsem nervní… a taky se mi zdálo o maličkým :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.2.12 11:27

Příbram IV, hned vedle Weilovny.....Opatrná být musím, hlavně doufám, že bude vše v pořádku.....Kontrolu mám teď v úterý a bude mě posílat i na utz, tak snad jo.....Ale malej je hrozně živej, tak jsem ráda, že aspoň tak.....Kam chodíte na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 11:31

jj, tohle těhotenství je snad za trest :-( To je pořád něco :-( K Pácvovi jdu právě až 20tyho tak uvidím no jestli zajdu dřív nebo tak..jj,ja taky jsem naka mimo a jeste z toho snu totalne no hruza,ale uzse mi to krati tak doufam ze vsechno dobre dopadne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.2.12 11:35

Já jsem měla do 28 tt těhotenství úplně super…Jen na začátku nevolnosti, ale jinak ukázkové.....Ve 28 tt jsem začala mít bolesti, tak jsem mazala do nemocnice a hned si mě tam nechali. Od té doby mám taky pořád něco. Náš klučík je hrozně živej a tuhle jsem celý den a noc nic necítila, tak jsem měla úplně hrůzu, už jsem byla pomalu vypravená k doktorovi a najednou se ozval…Tak se teď pořád pozoruji, navíc musím být doma, tak se na sebe hrozně soustředím…Každou chvíli mi je blbě, přítel už z toho je na mrtvici a každou chvíli čeká, že už asi pojedeme…No hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 13:01

Já chodím k Pácovi na I. polikliniku vedle obchodky… Tak Jani kdyby něco, tak jeď na pohotovost, vždycky nám doktoří říkaj, že když něco máme jet a furt je lepší jet zbytečně a víš, že je vše v pořádku než nejet a pak se bát, aby bylo vše v pořádku…
Tak to s náma Bublinko nemůžeš ani vyrazit na drb do cukrárny?! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.2.12 13:04

Jani,ale pokud fakt citíš,že je něco špatně,tak bych radši jela, taky jsem byla podruhý na pohotovosti, sice doktorka nebyla příjemná,ale sestřička říkala,že když cokoliv ať přijedu. Pořádně mě vyšetřily a natočily mi i monitor! A nebo když se to nezlepší,tak bych se vnutila k doktorovi…Tak držím palečky ať je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.2.12 13:49

K Pácovi chodím taky :-). Vycházky mám, ale vždycky záleží, jak mi je :-).....Jsem týden úplně v pohodě a pak mě chytí křeče, takže celý den proležím…Uvidím dle výsledků v úterý, jestli je nález v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 13:58
vesper píše:
Jani,ale pokud fakt citíš,že je něco špatně,tak bych radši jela, taky jsem byla podruhý na pohotovosti, sice doktorka nebyla příjemná,ale sestřička říkala,že když cokoliv ať přijedu. Pořádně mě vyšetřily a natočily mi i monitor! A nebo když se to nezlepší,tak bych se vnutila k doktorovi…Tak držím palečky ať je líp!

a s čím jsi byla na pohotovosti a kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.2.12 14:01

ahoj kocky, kam chodite do ty cukrarny :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 16:06
LUaPE píše:
ahoj kocky, kam chodite do ty cukrarny :))

Chodíme do „cukrárny u kašny“ nebo pod kašnou" nějak tak se jmenuje…je to v dlouhý ulici… přidáš se jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.2.12 16:41

sla bych, ale uvidim jaky bude pocasi, kdyz to budu klouzat tak spis ne, jeste nemuzu moc chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.2.12 17:44

Už máte vybraný, případně pořízený kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová