Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já v pátek můžu
a kdyby šel čas o maličko později,tak bych byla ráda..nebo případně dorazím o něco později… ![]()
Děkuju moc za přizvání k vaší diskuzi Vesper a zdravím všechny vespolek! ![]()
Jenom se rychle představím:před 3 týdny jsme se přistěhovali do Podlesí a mám 4 měs.chlapečka. Vůbec nikoho v PB neznám a ikdyž mám ještě spoustu práce s vybalováním, moc ráda bych se seznámila s nějakejma fajn mamčama(nebo těhulkama), které by občas chtěly vyrazit s kočárem na procházku nebo aspoň poklábosit u kafča - ať nejsme pořád zalezlí doma, je to na palici! ![]()
Ivča/Jurda píše:
Děkuju moc za přizvání k vaší diskuzi Vesper a zdravím všechny vespolek!
Jenom se rychle představím:před 3 týdny jsme se přistěhovali do Podlesí a mám 4 měs.chlapečka. Vůbec nikoho v PB neznám a ikdyž mám ještě spoustu práce s vybalováním, moc ráda bych se seznámila s nějakejma fajn mamčama(nebo těhulkama), které by občas chtěly vyrazit s kočárem na procházku nebo aspoň poklábosit u kafča - ať nejsme pořád zalezlí doma, je to na palici!
Ahojky
tak můžeš s náma hned v pátek vyrazit na kávu a dortík ![]()
Luci: Koukala jsem na ten odkaz na Betynku a z vlastní zkušenosti můžu jen potvrdit! Jurášek, když se v říjnu narodil, měl 4kg, což rozhodně neni žádný malý miminko
a můj 11h porod byl nejen „v pohodě“, ale byl to asi ten nejúžasnejší zážitek v mém životě! Přesně, jak to píše v tom článku, pořád si to přehrávám v hlavě a nemůžu se toho nabažit. Asi vás to překvapí, ale hrozně vám těhulkám závidím, že vás tenhle zázrak teprve čeká..
Chce to akorát se toho nebát a trochu se na to připravit!Tak držim palce holky!
Ivča/Jurda píše:
Luci: Koukala jsem na ten odkaz na Betynku a z vlastní zkušenosti můžu jen potvrdit! Jurášek, když se v říjnu narodil, měl 4kg, což rozhodně neni žádný malý miminkoa můj 11h porod byl nejen „v pohodě“, ale byl to asi ten nejúžasnejší zážitek v mém životě! Přesně, jak to píše v tom článku, pořád si to přehrávám v hlavě a nemůžu se toho nabažit. Asi vás to překvapí, ale hrozně vám těhulkám závidím, že vás tenhle zázrak teprve čeká..
![]()
Chce to akorát se toho nebát a trochu se na to připravit!Tak držim palce holky!
Aha
no možná mě to trochu uklidnilo
já se spíš bojím různejch věcí okolo porodu než samotnýho porodu
zatím ![]()
Jéé, v PA by to asi docela šlo
, jestli mě teda vezmete..A kam chodíte? A v kolik? Mě by se hodilo spíš dopo, třeba kolem 10-11h, odpo bych tento PA asi nemohla.Jéé, já už se těším.. ![]()
Tak to já jsem už jednou rodila a bojím se teď porodu snad 100krta víc
uff už abych to měla za sebou
posledni dva dny me celkem dost boli bricho dole uprostred, že me to v noci i budí :-/ Nevím co to zase je :-/ ALe s tím bolením bricha mam problemy už od zacatku..chjo
Já bych mozna v patek mohla ale potřebuju vědět čas, jestli mi ňák pojede autobus :-/
LuaPe: Je to divný, ale upřímně si myslím, že by Ti to test už ukázal
Ale j pravda, že jsou i prípady kdy jim to test neukáže ![]()
Ivča/Jurda : Vítám Tě ve skupině ![]()
Ivča/Jurda píše:
Jéé, v PA by to asi docela šlo, jestli mě teda vezmete..A kam chodíte? A v kolik? Mě by se hodilo spíš dopo, třeba kolem 10-11h, odpo bych tento PA asi nemohla.Jéé, já už se těším..
chodíme do Cukrárny u kašny…je to kousek od čsob banky
a dopoledne chodíme kolem té 10, ale to se stejně ještě domlouváme
jistě, že tě vezmeme ![]()
Janicka159 píše:
Tak to já jsem už jednou rodila a bojím se teď porodu snad 100krta vícuff už abych to měla za sebou
posledni dva dny me celkem dost boli bricho dole uprostred, že me to v noci i budí :-/ Nevím co to zase je :-/ ALe s tím bolením bricha mam problemy už od zacatku..chjo
Já bych mozna v patek mohla ale potřebuju vědět čas, jestli mi ňák pojede autobus :-/
LuaPe: Je to divný, ale upřímně si myslím, že by Ti to test už ukázalAle j pravda, že jsou i prípady kdy jim to test neukáže
Ivča/Jurda : Vítám Tě ve skupině
Měla bych mít už auto, tak bych tě zas vzala třeba ![]()
Lůca R. : Kdyby se Ti chtělo tak by to bylo super, ale nechci Tě ňák otravovat zase:-(
Příbram sice trochu znám, ale né zase moc..Myslíte na velkym náměstí?
Janička: Je jasný, že každej rodí jinak, to se nedá nic dělat. Ale dost často to, myslím, hodně zkomplikujou doktoři a stres, kterej dělaj..ale nemám 5 dětí, takže nemůžu dělat kdovíjak zkušenou.
Ale neboj, druhej porod prý bývá daleko rychlejší, protože už jsou uvolněný porodní cesty.
Ta cukroška je jako když půjdeš za spořitelnu(jakoby v Pražský)
…ve dlouhý ulici
neumím asi moc vysvětlovat ![]()