Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Janicka159 píše:
Lůca R. Jooo luci kdybych si to vsechno pamatovalaja uz to zase vsechno zapomnela
Prave. Já třeba jeste balena nejsem,ale uz budu muset páč se mi to blíži
No to mě taky
právě si říkám, že bych pomalu mohla ![]()
holky, kouknete na stranku cool-baby, jsem se docela nasmala ![]()
LUaPE píše:
holky, kouknete na stranku cool-baby, jsem se docela nasmala
hustá stránka
a hustý věcičky ![]()
lucaruzickovaa píše:LUaPE píše:hustá stránka
holky, kouknete na stranku cool-baby, jsem se docela nasmalaa hustý věcičky
vsechno chci ![]()
Ahoj koťata,
koukám jak pěkně drbete
A kdy podrbeme osobně? Čekám pozvánku na narozeninové mejdlo, Lucí (vesper) ![]()
Dnes se vracíme z Kladna. Tak kdyby se vám chtělo, cukrárnička by bodla.
Lucí (lupínku), také chodím ke Katce. A jsem moc spokojená. Je to teprve druhá kadeřnice, která to s mýma vlasama umí
A drřím palce, ať raději nic, než problém a nejlépe, ať je zaseto ![]()
larsa píše:
Ahoj koťata,
koukám jak pěkně drbeteA kdy podrbeme osobně? Čekám pozvánku na narozeninové mejdlo, Lucí (vesper)
Lucí (lupínku), také chodím ke Katce. A jsem moc spokojená. Je to teprve druhá kadeřnice, která to s mýma vlasama umíA drřím palce, ať raději nic, než problém a nejlépe, ať je zaseto
faaakt
ja jsem s ni spokojena, jenom sednu a cekam co mi udela, uz se me ani nepta jak to chci, vzdycky si neco vymysli sama
prodrbeme nase spolecny znamy a utece to ![]()
Ahoj holky, jak se mate? Luci moc na tebe myslim, at si v poradku a nejlepe i s miminkem v brisku.
Ja to mam dnes presne za 4 tydny, tak uz aby to bylo
Mela sem jit dnes do poradny, ale jsem nemocna, tak sem nakonec nesla, abych ostatni maminy nenakazila. Nemate naky rady co zabira na rymu a bolest hlavy a v krku v tehotenstvi?
larsa píše:
Ahoj koťata,
koukám jak pěkně drbeteA kdy podrbeme osobně? Čekám pozvánku na narozeninové mejdlo, Lucí (vesper)
Lucí (lupínku), také chodím ke Katce. A jsem moc spokojená. Je to teprve druhá kadeřnice, která to s mýma vlasama umíA drřím palce, ať raději nic, než problém a nejlépe, ať je zaseto
ahooj ![]()
beru Tě za slovo a máte u mně každá dorta
Vychází to na pondělí,tak kdyby toho 13. klapnul srazík,tak by to bylo ideální
To stáří se musí oslavit ![]()
Ale může být i dřív
akorát tenhle týden se mi to hodí jen v pátek
a příští mi vychází taky poměrně dost doktorů… ![]()
evi: na rýmů v těhu snad můžeš pinosol kapky a určitě je dobrý čaj s medem,aspoň mně vždycky na nachlazení hodně pomáhá
A na ten krk jedině…a ještě mně napadli Mullerovy pastilky,ale ty nevím jestli se můžou v těhu… ![]()
Vím, že se může i paralen a mě na krk doporučila v lékárně takový cucavý prášky…vypadá to jak paralen
a na rýmu jen takovou tu mořskou vodu… s cukrárnou souhlasím a snad budu mít i auto, abych se dostavila, páč tady ty busy stojej taky za prd ![]()
Ahoj všem, přeji hezký večer......Jsem také těhulka z PB, aktuálně 30+0, můžu se přidat? ![]()
bublinkaLIN píše:
Ahoj všem, přeji hezký večer......Jsem také těhulka z PB, aktuálně 30+0, můžu se přidat?
Ahoj bublinko
vítej mezi námi ![]()
bublinkaLIN píše:
Ahoj všem, přeji hezký večer......Jsem také těhulka z PB, aktuálně 30+0, můžu se přidat?
ahoooj ![]()
bublinkaLIN píše:
Ahoj
vítej mezí nás. Už víš co čekáte?:-)
My chlapečka a dneska jsem 28+6