Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.1.12 18:06
Janicka159 píše:
Lůca R. Jooo luci kdybych si to vsechno pamatovala :-) ja uz to zase vsechno zapomnela :-DD Prave. Já třeba jeste balena nejsem,ale uz budu muset páč se mi to blíži :-DDD

No to mě taky :-D právě si říkám, že bych pomalu mohla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.12 18:24

holky, kouknete na stranku cool-baby, jsem se docela nasmala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 19:07
LUaPE píše:
holky, kouknete na stranku cool-baby, jsem se docela nasmala :D

hustá stránka :-D a hustý věcičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.12 19:14
lucaruzickovaa píše:
LUaPE píše:
holky, kouknete na stranku cool-baby, jsem se docela nasmala :D
hustá stránka :-D a hustý věcičky :-D

vsechno chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
31.1.12 12:47

Ahoj koťata,
koukám jak pěkně drbete :) A kdy podrbeme osobně? Čekám pozvánku na narozeninové mejdlo, Lucí (vesper) :jazyk:
Dnes se vracíme z Kladna. Tak kdyby se vám chtělo, cukrárnička by bodla.
Lucí (lupínku), také chodím ke Katce. A jsem moc spokojená. Je to teprve druhá kadeřnice, která to s mýma vlasama umí :lol: A drřím palce, ať raději nic, než problém a nejlépe, ať je zaseto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 13:15
larsa píše:
Ahoj koťata,
koukám jak pěkně drbete :) A kdy podrbeme osobně? Čekám pozvánku na narozeninové mejdlo, Lucí (vesper) :jazyk:
Lucí (lupínku), také chodím ke Katce. A jsem moc spokojená. Je to teprve druhá kadeřnice, která to s mýma vlasama umí :lol: A drřím palce, ať raději nic, než problém a nejlépe, ať je zaseto ;)

faaakt :) ja jsem s ni spokojena, jenom sednu a cekam co mi udela, uz se me ani nepta jak to chci, vzdycky si neco vymysli sama :D prodrbeme nase spolecny znamy a utece to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 13:33

Ahoj holky, jak se mate? Luci moc na tebe myslim, at si v poradku a nejlepe i s miminkem v brisku.
Ja to mam dnes presne za 4 tydny, tak uz aby to bylo :) Mela sem jit dnes do poradny, ale jsem nemocna, tak sem nakonec nesla, abych ostatni maminy nenakazila. Nemate naky rady co zabira na rymu a bolest hlavy a v krku v tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.1.12 15:36
larsa píše:
Ahoj koťata,
Lucí (lupínku), také chodím ke Katce. A jsem moc spokojená. Je to teprve druhá kadeřnice, která to s mýma vlasama umí :lol: A drřím palce, ať raději nic, než problém a nejlépe, ať je zaseto ;)

ahooj :D
beru Tě za slovo a máte u mně každá dorta :mrgreen: Vychází to na pondělí,tak kdyby toho 13. klapnul srazík,tak by to bylo ideální :D To stáří se musí oslavit :dance:
Ale může být i dřív :-) akorát tenhle týden se mi to hodí jen v pátek :roll: a příští mi vychází taky poměrně dost doktorů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.1.12 15:39

evi: na rýmů v těhu snad můžeš pinosol kapky a určitě je dobrý čaj s medem,aspoň mně vždycky na nachlazení hodně pomáhá :palec: A na ten krk jedině…a ještě mně napadli Mullerovy pastilky,ale ty nevím jestli se můžou v těhu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 16:01

Vím, že se může i paralen a mě na krk doporučila v lékárně takový cucavý prášky…vypadá to jak paralen :-D a na rýmu jen takovou tu mořskou vodu… s cukrárnou souhlasím a snad budu mít i auto, abych se dostavila, páč tady ty busy stojej taky za prd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
31.1.12 19:25

Ahoj

Ahoj všem, přeji hezký večer......Jsem také těhulka z PB, aktuálně 30+0, můžu se přidat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 19:30
bublinkaLIN píše:
Ahoj všem, přeji hezký večer......Jsem také těhulka z PB, aktuálně 30+0, můžu se přidat? :)

Ahoj bublinko :-) vítej mezi námi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 19:39
bublinkaLIN píše:
Ahoj všem, přeji hezký večer......Jsem také těhulka z PB, aktuálně 30+0, můžu se přidat? :)

ahoooj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.1.12 19:41
bublinkaLIN píše:

Ahoj :hug: vítej mezí nás. Už víš co čekáte?:-)
My chlapečka a dneska jsem 28+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.1.12 19:41

LuaPe: tak jak kočko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...