Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivča/Jurda
1.2.12 19:11

Díky, tak já na to juknu do mapy. :) A ještě se teda domluvíme na čase..Zatím semějte pěkně, jdu koupat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5158
1.2.12 19:15

Lucí,já kdyžtak dorazím o něco později,ale určitě můžu :D

holky,já sem divná,já se porodu zatím nebojím,spíš se furt bojím teď o malýho :nevim: Ale dneska jsem si volala na výsledky srážlivosti krve a je to prý vše v pořádku,tak o jednoho strašáka míň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 19:18

Tak uvidíme co ostatní taky… :-) a snad mi to s tím autem vyjde, jak mi to slibovali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.2.12 19:31
lucaruzickovaa píše:
Tak uvidíme co ostatní taky… :-) a snad mi to s tím autem vyjde, jak mi to slibovali :-D

tak fajn..a kdy Ti ho slíbili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 19:40
vesper píše:
lucaruzickovaa píše:
Tak uvidíme co ostatní taky… :-) a snad mi to s tím autem vyjde, jak mi to slibovali :-D
tak fajn..a kdy Ti ho slíbili? :)

slíbili mi, že zítra bude hotové, ale raději to beru trochu s rezervou, kdyby náhodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.2.12 20:37

tak to jo,tak snad to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.2.12 11:47

...

TAk co holky, jak to vidite? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.2.12 11:53

Ahoj holky, teda vy drbete :)
Plánujete sraz zítra? Mám doma drahou polovičku, tak nemůžu slíbit na 100%, ale snad bych na chvilku mohla.
Jo a Lupínku, ty zvířata - Oubiho, Beziho a spol, znám já ;) Můj Zdeněk je z podlesí. Přes něj znám i Kačku Synkovou.
A jen koukej přijít a ničeho se neboj. Já si nakřupla pant, tak momentálně nekoušu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča/Jurda
2.2.12 12:32

Tak já bohužel nemůžu, mám horečku a je mi děsně zle..ach jo. Hlavně aby to ode mě ještě nechytnul Jurášek :,( Tak si to tam užijte a já se budu těšit, že mi to snad vyjde někdy příště..

• Citovat
  • Upravit
461
2.2.12 15:28

kocky, to me taky zajima :( Luci R klido mi tak rikej, LUaPE znamena Lucka a Petr :D jinak ja v patek nemuzu :( dnes prijela sestrenka s detma a budou tu az do soboty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.2.12 15:30

larsa: faaakt, ten svet je fakt malej :) my hodne jezdime do Orlova a Venca dela u toho meho ve firme, takze zname i kluky z ruznych akci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.2.12 15:31
LUaPE píše:
larsa: faaakt, ten svet je fakt malej :) my hodne jezdime do Orlova a Venca dela u toho meho ve firme, takze zname i kluky z ruznych akci :)

Hmm a nemohly jsme se vidět? Třeba na Kardavci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 15:38

Lupínku tak ten můj zná ty jak si jmenovala :-) Já osobně znám z Podlesí akorát Michala Synka :-D
A co holky jak t teda zítra vypadá? Půjde se nebo to odložíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.2.12 16:23
lucaruzickovaa píše:
Lupínku tak ten můj zná ty jak si jmenovala :-) Já osobně znám z Podlesí akorát Michala Synka :-D
A co holky jak t teda zítra vypadá? Půjde se nebo to odložíme?

Já nemůžu slíbit na 100% :nevim: Ale když to jen trochu půjde, tak bych přijela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
2.2.12 16:51

holky, já bych to možná odložila, když je takový hnusný ledový počasí…dneska jsem byla jen tady kousek a stačilo mi to,blbě se mi ten vzduch dýchá a zítra to nemá být o moc lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová