Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vesper píše:
holky, já bych to možná odložila, když je takový hnusný ledový počasí…dneska jsem byla jen tady kousek a stačilo mi to,blbě se mi ten vzduch dýchá a zítra to nemá být o moc lepší
Lucí, přizpůsobím se. Jen toho 13. nemůžu. To se máma vrací z té dovči, tak budu zase na Kladně. A co někdy příští týden? Vždyť můžem na chvilku. A teba můžu nabrat, ať nemrzneš ![]()
larsa píše:vesper píše:Lucí, přizpůsobím se. Jen toho 13. nemůžu. To se máma vrací z té dovči, tak budu zase na Kladně. A co někdy příští týden? Vždyť můžem na chvilku. A teba můžu nabrat, ať nemrzneš
holky, já bych to možná odložila, když je takový hnusný ledový počasí…dneska jsem byla jen tady kousek a stačilo mi to,blbě se mi ten vzduch dýchá a zítra to nemá být o moc lepší
jako kdyby jsi mě nabrala,tak by to bylo fajn
ale busem se mi upřímně nechce…to se přiznávám…protože jsem fakt dneska šla kousek a lepily se mi nosní dírky ![]()
příští týden je to se mnou na prd, to můžu jen středu nebo čt, jinak mám doktory a musím jet do Prahy do práce ![]()
Tak jo, tak to odložíme…no my byli taky chvilku venku a hnus fialovej
![]()
Tak to necháme teda na ten příští týden? St nebo Čt? Ale zima má být stejná ![]()
larsa píše:
Tak to necháme teda na ten příští týden? St nebo Čt? Ale zima má být stejná
Já jsem pro ![]()
larsa píše:LUaPE píše:Hmm a nemohly jsme se vidět? Třeba na Kardavci?
larsa: faaakt, ten svet je fakt malejmy hodne jezdime do Orlova a Venca dela u toho meho ve firme, takze zname i kluky z ruznych akci
tam jsem byla jen jednou, spis jestli si treba nechodila k vencovi na pole v Podlesi ![]()
LUaPE píše:larsa píše:tam jsem byla jen jednou, spis jestli si treba nechodila k vencovi na pole v PodlesiLUaPE píše:Hmm a nemohly jsme se vidět? Třeba na Kardavci?
larsa: faaakt, ten svet je fakt malejmy hodne jezdime do Orlova a Venca dela u toho meho ve firme, takze zname i kluky z ruznych akci
Ne, ne. To bylo asi ještě jejich mládí ![]()
tak jo, tak to necháme na příští týden
Niki a to by jsi dorazila na víc procent? ![]()
LUaPE píše:
holkytak dneska dorazila
tak to mě mrzí
ale aspoň se to nějak pohlo a uvidíš,příště už mrcha nepřijde ![]()
Lupí, nic si z toho nedělej.
Však, zvesela trénujte a ono se zadaří. ![]()
Lucí - vesper, ten příští týden je u mě na 99%. 1% pro nečekané události. a samo, že tě vyzvednu ![]()
Už se na vás moc těším. Bývala bych mohla i dnes, Zdeněk dopoledne makal.
larsa píše:
Lupí, nic si z toho nedělej.Však, zvesela trénujte a ono se zadaří.
Lucí - vesper, ten příští týden je u mě na 99%. 1% pro nečekané události. a samo, že tě vyzvednu
Už se na vás moc těším. Bývala bych mohla i dnes, Zdeněk dopoledne makal.
tak jo,to by bylo fajn ![]()
Jani, asi středa nebo čtvrtek, tedy aspoň myslím, protože já jiný den nemůžu ![]()