Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
31.1.12 19:48
vesper píše:
LuaPe: tak jak kočko?

ahoj koci, zase jsem nebyla, ale zitra uz jdu na 100000000% :) byla jsem na ty ortopedii do 12h, plno lidi a do toho jeste operoval, takze tu krev bych stejne nestihla… jinak MS uz 16ty den nikde… ale volala jsem na gyndu a jdu az 15teho v jednu, sestricka byla nejaka protivna, tak jsem radsi nic nehrotila-jsem trubka, takze zitra jdu ke Kalatove a domluvim se s ni… kdyztak si ty odbery i zaplatim abych mela klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 19:50

myslela jsem ze na tu krev jdu % ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
31.1.12 19:51

..

Ahojky bublinko :-) tak to jsi skoro stejne jako ja :dance: TAk se trebas taky sejdem v porodnici :potlesk:
LUaPE: Tak jak jsi dopadla u doktora uz vis vysledky co a jak? ¨jj, taky souhlasim s cukrarnou holky minule to bylo fakt super :-) Jen nevim jestli se dostavim pac muj manzel dneska bouchnul auto :-/ A otevira se kapota,takze jelikoz uz predtim mi ho pujcoval malo tak te uz mi ho nepujci vubec nez se opravi :-D A jak píše Luca ty autobusy jsou tu na h… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
31.1.12 19:53
LUaPE píše:

Než jsem to dopsala tak jsi stihla odepsat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 19:58

holky kdyby vam to nevadilo, tak by se rada pripojila ;) sice pajdam, ale slapat na to uz muzu, takze bych vas rada vic poznala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
LUaPE píše:

tak to jo:-) teda, já bych to asi nevydržela… :palec: tak hlavně dej vědět jak dopadla krev:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
LUaPE píše:
holky kdyby vam to nevadilo, tak by se rada pripojila ;) sice pajdam, ale slapat na to uz muzu, takze bych vas rada vic poznala :)

To by bylo super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.1.12 19:59

holky, byla bych ráda,kdyby vám ta cukrárna klapla aspoň toho 13. to je až to další pondělí..zvu vás na dort, bude mejdan :lol: já tento týden a i příští mám trochu plnější…ale budu se snažit přízpůsobit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 20:00
vesper píše:
LUaPE píše:
tak to jo:-) teda, já bych to asi nevydržela… :palec: tak hlavně dej vědět jak dopadla krev:-)

Luci, ja to taky nemuzu vydrzet… Se divim ze se Petr za posledni tyden jeste neodstehoval :mrgreen: jsem nervni, zla a protivna, protoze uz to chci vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 20:00
Janicka159 píše:
LUaPE píše:
holky kdyby vam to nevadilo, tak by se rada pripojila ;) sice pajdam, ale slapat na to uz muzu, takze bych vas rada vic poznala :)
To by bylo super :-)

jeeej dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.1.12 20:01
LUaPE píše:

budeme rády :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 20:22
vesper píše:
LUaPE píše:
budeme rády :mrgreen:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
31.1.12 20:32
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, jak se mate? Luci moc na tebe myslim, at si v poradku a nejlepe i s miminkem v brisku.
Ja to mam dnes presne za 4 tydny, tak uz aby to bylo :) Mela sem jit dnes do poradny, ale jsem nemocna, tak sem nakonec nesla, abych ostatni maminy nenakazila. Nemate naky rady co zabira na rymu a bolest hlavy a v krku v tehotenstvi?

V těhotenství nepomůže asi nic jiného,než odpočívat, čaj s citronem a medem, a asi jen nějaké cumlací bylinkové bonbony nebo pastilky a jitrocelový sirup na kašel. A šŤáva z cibule a cukru :-D prostě příroda,žádné léky. Tak at je Ti brzo líp!!

Užijte si srazík, kočky, já už zdravím z Moravy :-) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 20:42

Lupínku :-D to víš, že se můžeš připojit spíš musíš :-D
Jinak kdbych byla bez auta, tak bych mohla busem, ale byla bych v PB až kolem půl 12, tak kdyby vám nevadilo třeba že bysme to buď šoupli neb bych vás viděla aspoň chvilku :-)
Já být na tvém místě, tak už bych to taky nevydržela…
Bublinko já jsem dnes 31+3 a čekáme (snad) taky kluka :-D jééj t by bylo fajn, kdybysme se sešli v hojném počtu i v porodnici :-D
Ivet tak už jste konečně doma,co? :-) snad se za náma přijedete ještě někdy podívat :-)

A jak se těhulky cítíte? mě je teď snad čím dál tím hůř :-D pálí mě furt žáha, píchá mě pod prsama, jsem ufuněná a unavená :-D no tenhle konec je fakt asi nejhorší pro tu maminku :-D a pomalu mi začíná téct z prsou :jazyk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.12 20:48

holky, ale asi se budu stydet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie