Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já zatím rodičák řešit nebudu, to stačí až po mateřský ne? nebo už to musím vyřídit teď? taky nevím
Snad zkušenější maminky poradí ![]()
Nejdřív nastoupíte na mateřskou a pak na rodičák, nové je to v tom,že si můžete vybrat,jakou výši budete měsíčně pobírat a lze to měnit každé 3měsíce. Určo najdeš spoustu info na internetu,já tomu taky moc nerozumím,jen vím,že max měsíčně můžeš brát asi 11500,– a celková částka k vyčerpání je 220 000,– za dobu rodičáku. Když si dáš více,tak to rychleji vyčerpáš.
Já vím že na 3roky je to 7096 a na 4 roky 5100 ale taky v tom mám zmatek ![]()
já právě rodičák zatím neřešila
protože nejdřív mateřská, pak si musím vybrat dovolenou a pak teprve rodičák
A vím,že se srovnávala částka pro všechny délky na těch 220 000,–
tak dneska přišlo bodýčko s potiskem 1.FK Příbram,který jsem nechávala manželovi dělat a sklidilo úspěch, poprvé ho opravdu zajímalo oblečení pro malýho ![]()
vesper píše:
tak dneska přišlo bodýčko s potiskem 1.FK Příbram,který jsem nechávala manželovi dělat a sklidilo úspěch, poprvé ho opravdu zajímalo oblečení pro malýho
vesper píše:
tak dneska přišlo bodýčko s potiskem 1.FK Příbram,který jsem nechávala manželovi dělat a sklidilo úspěch, poprvé ho opravdu zajímalo oblečení pro malýho
Moc pěknéééé
![]()
http://babypoint.eu/index.php?…
holky, soutezte!
spravna odpoved je-kocarky ![]()
LUaPE píše:
http://babypoint.eu/index.php?…
holky, soutezte!spravna odpoved je-kocarky
jééé děkujeme Lucí
skusila sem to, i když stejně vyhraju prd ![]()
Tak jsem byla dneska na ultrazvuku
jsem 30+3 a malá važí 1525g
byla tam mlada doktorka a bylo videt,ze se teprve uci tak sand mi na vse koukla:-) BYl to pak jeste zkontrolovat jinej doktor, ale byla milá
Doktor mi potvrdil zase holcicku tak san uz to tak bude
![]()
Janicka159 píše:
Tak jsem byla dneska na ultrazvukujsem 30+3 a malá važí 1525g
byla tam mlada doktorka a bylo videt,ze se teprve uci tak sand mi na vse koukla:-) BYl to pak jeste zkontrolovat jinej doktor, ale byla milá
Doktor mi potvrdil zase holcicku tak san uz to tak bude
![]()
tak to je super ![]()
ja se taky zucastnila a zapojila jsem cely pribuzenstvo kdyby nahodou bylo mimi ![]()