Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LUaPE píše:![]()
![]()
tak to zkusim jeste rano![]()
![]()
![]()
nesmutni
přesně tak, zkus to ráno znovu
a míváš to pravidelně?
lucaruzickovaa píše:
Ahoj holky, no taky nevím jak bych se zachovala, ale myslím, že jako maminky bysme zareagovali statečně než si teď myslímeVždyť ten prcek nás převrátí o 180°
nebo o 360°?
jo a jinak koupila sem si konečně ten kočárek
hurá hurá,tak už má i Jiříček vozítko, hezký
to je to vario ne?:-) jako má Niki ![]()
vesper píše:Je to Firkon Ivone…tak hlavně se mi líbil firkon už od začátku a tenhle má kola do terénulucaruzickovaa píše:hurá hurá,tak už má i Jiříček vozítko, hezký
Ahoj holky, no taky nevím jak bych se zachovala, ale myslím, že jako maminky bysme zareagovali statečně než si teď myslímeVždyť ten prcek nás převrátí o 180°
nebo o 360°?
jo a jinak koupila sem si konečně ten kočárekto je to vario ne?:-) jako má Niki
ten vůbec ani neznám,ale je pěknej..
kocháš se,nebo už si o složila? ![]()
vesper píše:Protože sem přijela až v půl 7, tak ho máme zatím na chodbě složenej, ale zítra maže ke strejdovi na barák…
ten vůbec ani neznám,ale je pěknej..kocháš se,nebo už si o složila?
lucaruzickovaa píše:vesper píše:Protože sem přijela až v půl 7, tak ho máme zatím na chodbě složenej, ale zítra maže ke strejdovi na barák…
taky jsem ho měla přes noc složený doma a pak se odvezl
a kolik stál? jestli smím vědět?
vesper píše:Stál 5500Kč…lucaruzickovaa píše:taky jsem ho měla přes noc složený doma a pak se odvezlvesper píše:Protože sem přijela až v půl 7, tak ho máme zatím na chodbě složenej, ale zítra maže ke strejdovi na barák…
a kolik stál? jestli smím vědět?
vesper píše:
tak to je slušná cena a máš nový kočárek
Jojo
hlavně, že už ho máme
byl to pro mě horor ![]()
lucaruzickovaa píše:vesper píše:Jojo
tak to je slušná cena a máš nový kočárekhlavně, že už ho máme
byl to pro mě horor
nápodobně
já co mám kočárek,tak je klid
tak holky, ani druhy nevysel, MS stale nikde, tak muset vyrazit k Pacovi az budu moct akztakz chodit..
LUaPE píše:
tak holky, ani druhy nevysel, MS stale nikde, tak muset vyrazit k Pacovi az budu moct akztakz chodit..
tak příště to určitě vyjde
škoda,že sinemůžeš skočit na krev,ta je jistější…
musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…
LUaPE píše:
musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…
to jo, třeba to přece jen dopadne dobře
ale každopádně k doktorovi,ať je důvod jakýkoliv,kor pokud to nemíváš ![]()
LUaPE píše:
Ahoj Luci, teda myslím, že se tak jmenuješ
já když jsme se s manželem snažili o mimčo tak jsem jednou měla spoždění taky několik dní a bohužel jsem těhu nebyla
KDyž jsem byla u Páci tak mi řekl, že to může být i z nervů jak moc to chceš..A nebo jsou taky případy,kdy to holkám test ukáže až za dýl
Držím palečky