Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
23.1.12 20:50
LUaPE píše: :( :( :(
tak to zkusim jeste rano :,( :,( :,( :,(

nesmutni :hug: přesně tak, zkus to ráno znovu :kytka: a míváš to pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.1.12 20:52
lucaruzickovaa píše:
Ahoj holky, no taky nevím jak bych se zachovala, ale myslím, že jako maminky bysme zareagovali statečně než si teď myslíme :-) Vždyť ten prcek nás převrátí o 180° :-) nebo o 360°? :-D
jo a jinak koupila sem si konečně ten kočárek :dance:

hurá hurá,tak už má i Jiříček vozítko, hezký :potlesk: to je to vario ne?:-) jako má Niki :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 21:03
vesper píše:
lucaruzickovaa píše:
Ahoj holky, no taky nevím jak bych se zachovala, ale myslím, že jako maminky bysme zareagovali statečně než si teď myslíme :-) Vždyť ten prcek nás převrátí o 180° :-) nebo o 360°? :-D
jo a jinak koupila sem si konečně ten kočárek :dance:
hurá hurá,tak už má i Jiříček vozítko, hezký :potlesk: to je to vario ne?:-) jako má Niki :P
Je to Firkon Ivone…tak hlavně se mi líbil firkon už od začátku a tenhle má kola do terénu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.1.12 21:18

ten vůbec ani neznám,ale je pěknej.. :) kocháš se,nebo už si o složila? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 21:33
vesper píše:
ten vůbec ani neznám,ale je pěknej.. :) kocháš se,nebo už si o složila? :jazyk:
Protože sem přijela až v půl 7, tak ho máme zatím na chodbě složenej, ale zítra maže ke strejdovi na barák… :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.1.12 21:35
lucaruzickovaa píše:
vesper píše:
Protože sem přijela až v půl 7, tak ho máme zatím na chodbě složenej, ale zítra maže ke strejdovi na barák… :-D

taky jsem ho měla přes noc složený doma a pak se odvezl :D a kolik stál? jestli smím vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 21:40
vesper píše:
lucaruzickovaa píše:
vesper píše:
Protože sem přijela až v půl 7, tak ho máme zatím na chodbě složenej, ale zítra maže ke strejdovi na barák… :-D
taky jsem ho měla přes noc složený doma a pak se odvezl :D a kolik stál? jestli smím vědět?
Stál 5500Kč…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.1.12 21:59

tak to je slušná cena a máš nový kočárek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 22:05
vesper píše:

Jojo :-) hlavně, že už ho máme :-D byl to pro mě horor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.1.12 22:32
lucaruzickovaa píše:
vesper píše:
Jojo :-) hlavně, že už ho máme :-D byl to pro mě horor :-D

nápodobně :D já co mám kočárek,tak je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.1.12 12:30

tak holky, ani druhy nevysel, MS stale nikde, tak muset vyrazit k Pacovi az budu moct akztakz chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.1.12 13:03
LUaPE píše:
tak holky, ani druhy nevysel, MS stale nikde, tak muset vyrazit k Pacovi az budu moct akztakz chodit..

tak příště to určitě vyjde :hug: škoda,že sinemůžeš skočit na krev,ta je jistější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.1.12 13:06

musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.1.12 13:10
LUaPE píše:
musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…

to jo, třeba to přece jen dopadne dobře :) ale každopádně k doktorovi,ať je důvod jakýkoliv,kor pokud to nemíváš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.1.12 12:21
LUaPE píše:

Ahoj Luci, teda myslím, že se tak jmenuješ :D já když jsme se s manželem snažili o mimčo tak jsem jednou měla spoždění taky několik dní a bohužel jsem těhu nebyla :-( KDyž jsem byla u Páci tak mi řekl, že to může být i z nervů jak moc to chceš..A nebo jsou taky případy,kdy to holkám test ukáže až za dýl :dance: Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová