Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2887
22.1.12 18:50

Taky s tím počítáme a uvidíme, co Niki :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.1.12 18:54

Už se na vás těšíme ;)
Jen doufám, že bude mít Matouš lepší náladu, než má dnes. Asi mu lezou další zuby, tak jen mrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 18:57

Jsem ráda Niky, že ses ozvala :-)
Takže zítra v 10 v cukrárně. Už se na Vás moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 19:00

jo a možná nás bude pět plus další mimčo :-) tak zaberte větší stůl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.1.12 19:02

jste zlaticka, jsem rada ze to mam komu rict a jsem rada ze muzu byt mezi Vami :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 19:03

Jakto? no větší :-D tam snad větší ani není :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 19:04
LUaPE píše:
jste zlaticka, jsem rada ze to mam komu rict a jsem rada ze muzu byt mezi Vami :hug: :)

Já myslím, že jsme všechny rády, že se máme komu svěřit a že se máme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 19:19
LUaPE píše:
jste zlaticka, jsem rada ze to mam komu rict a jsem rada ze muzu byt mezi Vami :hug: :)

zlatíčka a zvědavý :-) hihi…od toho tu jsme ne? :-) rádi poradíme, povzbudíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 19:20
lucaruzickovaa píše:
Jakto? no větší :-D tam snad větší ani není :-D

tak si půjčíme židli :D to bude akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.1.12 19:36
vesper píše:
jo a možná nás bude pět plus další mimčo :-) tak zaberte větší stůl :jazyk:

Jů, čím víc, tím líp ;) Moc se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 19:39

tak asi budeme jen my čtyři, a prckové :D a moje hladové bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.1.12 21:14
LUaPE píše:
holky, vy snadn prinasite stesti, aspon doufam! uz mam paty den zpozdeni, vim ze to neni moc, ale doufam ze se zadarilo… :oops:

Držím palečky ať to vyjde :potlesk: :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.1.12 21:32
dekuju :hug:
Miška8 píše:
LUaPE píše:
holky, vy snadn prinasite stesti, aspon doufam! uz mam paty den zpozdeni, vim ze to neni moc, ale doufam ze se zadarilo… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 09:42

ahojky,

Miška8 píše:
LUaPE píše:

taky moc moc drzim palecky.
Ja to tenkrat zjistila jeste pred zpozdenim menstruace. Bylo to takovy komicky. Meli sme oslavovat moje statnice a ja uz se na vecer tesila. a manzel mi rika: no nebudes moc pit, dyz se snazime o miminko, co dybys byla tehotna. a ja : no prece to musim radne zapit, dyz to byla takova fuska, to by byla ted moc velka nahoda, dybych otehotnela ted. a on: tak si bez udelat test. tak sem sla a byla sem :D a celej vecer sem pocucavala jednu sklenku bilyho :D
Vcera sme byli u svagrovy, ktery se narodilo miminko ted ve stredu, je to krasnej malej uzlicek, ale pak se najednou zacla z niceho nic dusit zvratka, bylo to des, je nastesti v poradku, ale me to hrozne vydesilo, rikala jsem si jestli jsem vubec na takovy veci pripravena, jestli bych vedela jak miminku pomoc. mate taky takove zkusenosti? ja na to ted furt myslim a dost me to stresuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.1.12 10:24
evaviktorinova píše:
ahojky,
Miška8 píše:
LUaPE píše:
taky moc moc drzim palecky.
Ja to tenkrat zjistila jeste pred zpozdenim menstruace. Bylo to takovy komicky. Meli sme oslavovat moje statnice a ja uz se na vecer tesila. a manzel mi rika: no nebudes moc pit, dyz se snazime o miminko, co dybys byla tehotna. a ja : no prece to musim radne zapit, dyz to byla takova fuska, to by byla ted moc velka nahoda, dybych otehotnela ted. a on: tak si bez udelat test. tak sem sla a byla sem :D a celej vecer sem pocucavala jednu sklenku bilyho :D
Vcera sme byli u svagrovy, ktery se narodilo miminko ted ve stredu, je to krasnej malej uzlicek, ale pak se najednou zacla z niceho nic dusit zvratka, bylo to des, je nastesti v poradku, ale me to hrozne vydesilo, rikala jsem si jestli jsem vubec na takovy veci pripravena, jestli bych vedela jak miminku pomoc. mate taky takove zkusenosti? ja na to ted furt myslim a dost me to stresuje

ty blaho :( tak to chudak miminko i maminka! :( pekne by me to vydesilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová