Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už se na vás těšíme ![]()
Jen doufám, že bude mít Matouš lepší náladu, než má dnes. Asi mu lezou další zuby, tak jen mrčí.
Jsem ráda Niky, že ses ozvala ![]()
Takže zítra v 10 v cukrárně. Už se na Vás moc těším ![]()
jo a možná nás bude pět plus další mimčo
tak zaberte větší stůl ![]()
jste zlaticka, jsem rada ze to mam komu rict a jsem rada ze muzu byt mezi Vami
![]()
LUaPE píše:
jste zlaticka, jsem rada ze to mam komu rict a jsem rada ze muzu byt mezi Vami![]()
Já myslím, že jsme všechny rády, že se máme komu svěřit a že se máme ![]()
LUaPE píše:
jste zlaticka, jsem rada ze to mam komu rict a jsem rada ze muzu byt mezi Vami![]()
zlatíčka a zvědavý
hihi…od toho tu jsme ne?
rádi poradíme, povzbudíme ![]()
lucaruzickovaa píše:
Jakto? no většítam snad větší ani není
tak si půjčíme židli
to bude akorát ![]()
vesper píše:
jo a možná nás bude pět plus další mimčotak zaberte větší stůl
Jů, čím víc, tím líp
Moc se těším.
tak asi budeme jen my čtyři, a prckové
a moje hladové bříško ![]()
LUaPE píše:
holky, vy snadn prinasite stesti, aspon doufam! uz mam paty den zpozdeni, vim ze to neni moc, ale doufam ze se zadarilo…
Držím palečky ať to vyjde
!
Miška8 píše:LUaPE píše:Držím palečky ať to vyjde
holky, vy snadn prinasite stesti, aspon doufam! uz mam paty den zpozdeni, vim ze to neni moc, ale doufam ze se zadarilo…![]()
!
ahojky,
Miška8 píše:LUaPE píše:Držím palečky ať to vyjde
holky, vy snadn prinasite stesti, aspon doufam! uz mam paty den zpozdeni, vim ze to neni moc, ale doufam ze se zadarilo…![]()
!
taky moc moc drzim palecky.
Ja to tenkrat zjistila jeste pred zpozdenim menstruace. Bylo to takovy komicky. Meli sme oslavovat moje statnice a ja uz se na vecer tesila. a manzel mi rika: no nebudes moc pit, dyz se snazime o miminko, co dybys byla tehotna. a ja : no prece to musim radne zapit, dyz to byla takova fuska, to by byla ted moc velka nahoda, dybych otehotnela ted. a on: tak si bez udelat test. tak sem sla a byla sem
a celej vecer sem pocucavala jednu sklenku bilyho ![]()
Vcera sme byli u svagrovy, ktery se narodilo miminko ted ve stredu, je to krasnej malej uzlicek, ale pak se najednou zacla z niceho nic dusit zvratka, bylo to des, je nastesti v poradku, ale me to hrozne vydesilo, rikala jsem si jestli jsem vubec na takovy veci pripravena, jestli bych vedela jak miminku pomoc. mate taky takove zkusenosti? ja na to ted furt myslim a dost me to stresuje
evaviktorinova píše:
ahojky,Miška8 píše:taky moc moc drzim palecky.LUaPE píše:Držím palečky ať to vyjde
!
Ja to tenkrat zjistila jeste pred zpozdenim menstruace. Bylo to takovy komicky. Meli sme oslavovat moje statnice a ja uz se na vecer tesila. a manzel mi rika: no nebudes moc pit, dyz se snazime o miminko, co dybys byla tehotna. a ja : no prece to musim radne zapit, dyz to byla takova fuska, to by byla ted moc velka nahoda, dybych otehotnela ted. a on: tak si bez udelat test. tak sem sla a byla sema celej vecer sem pocucavala jednu sklenku bilyho
Vcera sme byli u svagrovy, ktery se narodilo miminko ted ve stredu, je to krasnej malej uzlicek, ale pak se najednou zacla z niceho nic dusit zvratka, bylo to des, je nastesti v poradku, ale me to hrozne vydesilo, rikala jsem si jestli jsem vubec na takovy veci pripravena, jestli bych vedela jak miminku pomoc. mate taky takove zkusenosti? ja na to ted furt myslim a dost me to stresuje
ty blaho
tak to chudak miminko i maminka!
pekne by me to vydesilo ![]()