Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja uz sem si poridila taky metrik, doufam, ze se Vam v pohode zobrazuje. Vcera se narodila manzelovy sestre Anetka a za mesic a kousek uz ja. uz bych to chtela mit taky za sebou. Vcera uz sem vse doprala a taky mam jako Ivet pripraveno, akorat mam v bilom, aby sme se strefili
A dnes nebo zitra pridou ty podprdy, objednala sem z netu, tak doufam, ze sem trefila velikost. A jeste snad posledni veci co musim pred porodem zvladnout- nacvicit uvaz na satkovani (mate s tim nektera zkusenosti?) a sepsat manzilkovi, jak musi vse pripravit nez se vratim z porodnice. Mame totiz vetsinu veci u nasich a poschovavanejch ![]()
A jak se citite? Ja jak hromotluk. Mam na sobe 8 kg a nedokazu si predstavit ze nekdo ma treba 2× tolik, nevim kam bych to dala
sem jak koule, ani boty si poradne nedokazu obout ![]()
Ty jo ty se máš, ty už to máš za pár
jenom 8kilo si přibrala?!
já se taky cítím jak pučmeloun
mám nahoře už 10kg
""http://www.pregnancy-duedate.com/tickers/hqec2v1btnxc74t9.png:http://www.pregnancy-duedate.com/…tnxc74t9.png
evaviktorinova píše:
Ja uz sem si poridila taky metrik, doufam, ze se Vam v pohode zobrazuje. Vcera se narodila manzelovy sestre Anetka a za mesic a kousek uz ja. uz bych to chtela mit taky za sebou. Vcera uz sem vse doprala a taky mam jako Ivet pripraveno, akorat mam v bilom, aby sme se strefiliA dnes nebo zitra pridou ty podprdy, objednala sem z netu, tak doufam, ze sem trefila velikost. A jeste snad posledni veci co musim pred porodem zvladnout- nacvicit uvaz na satkovani (mate s tim nektera zkusenosti?) a sepsat manzilkovi, jak musi vse pripravit nez se vratim z porodnice. Mame totiz vetsinu veci u nasich a poschovavanejch
A jak se citite? Ja jak hromotluk. Mam na sobe 8 kg a nedokazu si predstavit ze nekdo ma treba 2× tolik, nevim kam bych to dalasem jak koule, ani boty si poradne nedokazu obout
Já měla + 26
Byla jsem jak hrošík.
A šátkovala jsem jen ze začátku. Úvazy mi moc nešly ![]()
juu holky, krásné metříky
hned mám lepší přehled
a na pondělí se moc těším…asi ráno před tím pojedu na transfuzku na krev,tak budu asi trochu vycuclá ![]()
Ivet, to je hrozný když píšeš že za 6 týdnů..to už je fakt za chvíli…to my ještě 12 ![]()
Misko, dekuju
nebylo to prave hrozny, trochu to bolelo a udelalo se mi zle, ale do nemocnice jsem nechtela, ale jsem xkrat vyvkrnuty kotniky, tak jsem si to chtela ovazat a lezet, ale Petr zasahl a este ze tak udelal ![]()
holky, jen tak mimo… co jste varily
jestli neco nevymyslim tak bude zitra chleba se syrem ![]()
Já teda nic taky nevařim, ale zítra chci dělat zapečení kotlety s bramborama a smetanou pospaný sýrem, ale jinak mě taky nic nenapadá, takže také ráda přivítám jiné návrhy
Je to děsný skoro každý den vymýšlet co vařit…kdyby aspoň na něco byla chuť…
![]()
tak to je mnamka, ja tam davam jeste papriku a rajcata, to bych mohla udelat…
Ja jsem dneska delala rostaky a kasi jestli znas ![]()
já to dneska vidím na pečený kuře s bramborem
jsem totiž děsně líná
jsem ještě nevylezla z postele ![]()
taky se mi nechtelo, ale uz jsem to tu mela nalozeny dva dny, tak jsem to musela udelat ![]()
znám, ale takovýhle jídla zatím moc nevařím, páč se nevyznám v mase
a taky mě to třeba ani nenapadne…
jsem ještě takový střívko, ale jinak uvařím téměř cokoli ![]()
LUaPE píše:
http://www.toprecepty.cz/…ske-rostaky/
vypadá to docela dobře
já jsem kuchařka co jí baví jednoduchý věci..nejradši mám těstoviny na milion způsobů nebo italská rizota… ![]()
ja delam nejradeji jidla ke kterym muzu koupit knedlik-nedelam ani houskovej ani bramborovej
a nerada delam bramboraky, nesnasim strouhat misu brambor ![]()