Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.12 10:30

Ja uz sem si poridila taky metrik, doufam, ze se Vam v pohode zobrazuje. Vcera se narodila manzelovy sestre Anetka a za mesic a kousek uz ja. uz bych to chtela mit taky za sebou. Vcera uz sem vse doprala a taky mam jako Ivet pripraveno, akorat mam v bilom, aby sme se strefili :D A dnes nebo zitra pridou ty podprdy, objednala sem z netu, tak doufam, ze sem trefila velikost. A jeste snad posledni veci co musim pred porodem zvladnout- nacvicit uvaz na satkovani (mate s tim nektera zkusenosti?) a sepsat manzilkovi, jak musi vse pripravit nez se vratim z porodnice. Mame totiz vetsinu veci u nasich a poschovavanejch :)
A jak se citite? Ja jak hromotluk. Mam na sobe 8 kg a nedokazu si predstavit ze nekdo ma treba 2× tolik, nevim kam bych to dala :D sem jak koule, ani boty si poradne nedokazu obout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 11:00

Ty jo ty se máš, ty už to máš za pár :-) jenom 8kilo si přibrala?! :-) já se taky cítím jak pučmeloun :-D mám nahoře už 10kg

""http://www.pregnancy-duedate.com/tickers/hqec2v1btnxc74t9.png:http://www.pregnancy-duedate.com/…tnxc74t9.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
19.1.12 11:11
evaviktorinova píše:
Ja uz sem si poridila taky metrik, doufam, ze se Vam v pohode zobrazuje. Vcera se narodila manzelovy sestre Anetka a za mesic a kousek uz ja. uz bych to chtela mit taky za sebou. Vcera uz sem vse doprala a taky mam jako Ivet pripraveno, akorat mam v bilom, aby sme se strefili :D A dnes nebo zitra pridou ty podprdy, objednala sem z netu, tak doufam, ze sem trefila velikost. A jeste snad posledni veci co musim pred porodem zvladnout- nacvicit uvaz na satkovani (mate s tim nektera zkusenosti?) a sepsat manzilkovi, jak musi vse pripravit nez se vratim z porodnice. Mame totiz vetsinu veci u nasich a poschovavanejch :)
A jak se citite? Ja jak hromotluk. Mam na sobe 8 kg a nedokazu si predstavit ze nekdo ma treba 2× tolik, nevim kam bych to dala :D sem jak koule, ani boty si poradne nedokazu obout :D

Já měla + 26 :roll: Byla jsem jak hrošík.
A šátkovala jsem jen ze začátku. Úvazy mi moc nešly :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 12:49

juu holky, krásné metříky :-) hned mám lepší přehled :potlesk: a na pondělí se moc těším…asi ráno před tím pojedu na transfuzku na krev,tak budu asi trochu vycuclá :D

Ivet, to je hrozný když píšeš že za 6 týdnů..to už je fakt za chvíli…to my ještě 12 :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 13:15

Misko, dekuju :) nebylo to prave hrozny, trochu to bolelo a udelalo se mi zle, ale do nemocnice jsem nechtela, ale jsem xkrat vyvkrnuty kotniky, tak jsem si to chtela ovazat a lezet, ale Petr zasahl a este ze tak udelal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 13:18

krasna kombinezka evitko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 13:19

holky, jen tak mimo… co jste varily :lol: jestli neco nevymyslim tak bude zitra chleba se syrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 13:33

Já teda nic taky nevařim, ale zítra chci dělat zapečení kotlety s bramborama a smetanou pospaný sýrem, ale jinak mě taky nic nenapadá, takže také ráda přivítám jiné návrhy :-) Je to děsný skoro každý den vymýšlet co vařit…kdyby aspoň na něco byla chuť…
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 13:36

tak to je mnamka, ja tam davam jeste papriku a rajcata, to bych mohla udelat…
Ja jsem dneska delala rostaky a kasi jestli znas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 13:39

já to dneska vidím na pečený kuře s bramborem :-) jsem totiž děsně líná :roll: jsem ještě nevylezla z postele :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 13:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 13:41

taky se mi nechtelo, ale uz jsem to tu mela nalozeny dva dny, tak jsem to musela udelat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 13:42

znám, ale takovýhle jídla zatím moc nevařím, páč se nevyznám v mase :-D a taky mě to třeba ani nenapadne… :-D jsem ještě takový střívko, ale jinak uvařím téměř cokoli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 13:50
LUaPE píše:
http://www.toprecepty.cz/…ske-rostaky/

vypadá to docela dobře :palec: já jsem kuchařka co jí baví jednoduchý věci..nejradši mám těstoviny na milion způsobů nebo italská rizota… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 13:53

ja delam nejradeji jidla ke kterym muzu koupit knedlik-nedelam ani houskovej ani bramborovej :lol: a nerada delam bramboraky, nesnasim strouhat misu brambor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová