Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
heh ja taky, nebo nejakou masovou smes na zpusob ciny, to se ani neumaze moc nadobi, jen jedna panev, prkynko a nuz ![]()
LUaPE píše:
ja delam nejradeji jidla ke kterym muzu koupit knedlik-nedelam ani houskovej ani bramboroveja nerada delam bramboraky, nesnasim strouhat misu brambor
knedlík jsem snad v životě nedělala…krom ve škole
a s těma bramborákama to mám stejný..miluju je,ale tý práce okolo toho… ![]()
tak to mám stejný s těma bramborákama a knedlíky dělám jen bramborový z pytlíku a houskový kupuju ![]()
ja se o to ani nepokousela
ani z pytliku, on je teda ten bramborove docela drahej, ale nam staci na obed i veceri jeden ![]()
LUaPE píše:
heh ja taky, nebo nejakou masovou smes na zpusob ciny, to se ani neumaze moc nadobi, jen jedna panev, prkynko a nuz
přesně tak
no a dneska to taky spláchnu tím kuřetem…a asi budu tak moc líná,že si udělám americký brambory z mrazáku…fakt se mi dneska vůbec nic nechce
petr je nastesti skromny, takze vcera mel vanocku a šodo
holky, delaly jste nekdy skubanky? jak se to dela?
LUaPE píše:
petr je nastesti skromny, takze vcera mel vanocku a šodoholky, delaly jste nekdy skubanky? jak se to dela?
joo dělala…myslím,že je to podobný jako kaše,ale zasypeš to moukou, přikryješ to pokličkou a chvíli to necháš zapařit pak teprv to rozšťoucháš
a myslím,že se tam má nechat maličko vody..mrkni na net…jestli neplácám kraviny
ja to asi nikdy ani nejedla, petr miluje sladky, tak to zkusim dekuju ![]()
LUaPE píše:
ja to asi nikdy ani nejedla, petr miluje sladky, tak to zkusim dekuju
manžel taky rád sladký jídla, mě to chutná,ale když mám hlad,tak radši slaný..sladký jídla nevyhledávám
evaviktorinova metřík super, vidíme!!
to jsi pár dní přede mnou
Já mám zato ale asi 13kg nahoře, naštěstí hlavně v bříšku
Šátek jsme neměli, jen nosítko beco
to je jednoduché,ale až pro větší mimi.
vesper no jo, taky jsem se lekla a znova to po sobě četla, cože, fakt jen 6týdnů? :-d
no plus mínus samozřejmě, může to být i 8..
Já dnes vařila pečené kuře na zelí, mnamka. Bude to i na zítra ![]()
Já dnes resila problem ohledne dane z prevodu nemovitosti za jedny klienty, tak sem z toho dost vystavena, je to des!! ted mi ma prijit navsteva, tak sem rychle vytahla panenku z mrazaku a budou platecky na prirodno jen s chlebem, pac ani nemam naladu s necim se kuchtit. Jinak varim rada. Knedliky jsem driv taky nikdy nedelala, ale manzel ty koupeny nesnasi, asi pred 14 dni jsem vyzkousela nejakej recept a nahazela to vse do pekarny- udelala mi vyborny testo. Takze mohu jen doporucit pro ty kdo se neradi patlaj s kynutejma testama, je vyborna
Uz jsem je delala ted v tydnu po druhy a manzel je moc pochvaluje a neni s tim skoro zadna prace, asi tak jako s tema z pytliku. Ja si du pro zlepseni nalady zahrat nejakou hru, tak zatim papa
evaviktorinova: tak jsem hledala ve fotkách a opravdu jsem měla podobnou kytku, jen asi víc bordo
ale to možná dělají ty fotky
vesper píše:
evaviktorinova: tak jsem hledala ve fotkách a opravdu jsem měla podobnou kytku, jen asi víc bordoale to možná dělají ty fotky
Krásná kytička, taky jsem měla podobnou, ale pro změnu víc světlou
![]()
mně se hrozně moc líbí třeba bílý kaly
ale nakonec jsme vybrali bordo,protoze jsme vse ladili do tyhle barvy
aky jsem chtěla bílý kaly a nakonec jsme vše ladili do světle růžova
. Kaly jsou krásny jako svatební katice, dají se hrozně zajímavě uvázat
.