Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
19.1.12 13:55

heh ja taky, nebo nejakou masovou smes na zpusob ciny, to se ani neumaze moc nadobi, jen jedna panev, prkynko a nuz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 13:57
LUaPE píše:
ja delam nejradeji jidla ke kterym muzu koupit knedlik-nedelam ani houskovej ani bramborovej :lol: a nerada delam bramboraky, nesnasim strouhat misu brambor :D

knedlík jsem snad v životě nedělala…krom ve škole :lol: a s těma bramborákama to mám stejný..miluju je,ale tý práce okolo toho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 14:00

tak to mám stejný s těma bramborákama a knedlíky dělám jen bramborový z pytlíku a houskový kupuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 14:00

ja se o to ani nepokousela :D ani z pytliku, on je teda ten bramborove docela drahej, ale nam staci na obed i veceri jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 14:01
LUaPE píše:
heh ja taky, nebo nejakou masovou smes na zpusob ciny, to se ani neumaze moc nadobi, jen jedna panev, prkynko a nuz :lol:

přesně tak :-) no a dneska to taky spláchnu tím kuřetem…a asi budu tak moc líná,že si udělám americký brambory z mrazáku…fakt se mi dneska vůbec nic nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 14:06

petr je nastesti skromny, takze vcera mel vanocku a šodo :mrgreen: holky, delaly jste nekdy skubanky? jak se to dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 14:13
LUaPE píše:
petr je nastesti skromny, takze vcera mel vanocku a šodo :mrgreen: holky, delaly jste nekdy skubanky? jak se to dela?

joo dělala…myslím,že je to podobný jako kaše,ale zasypeš to moukou, přikryješ to pokličkou a chvíli to necháš zapařit pak teprv to rozšťoucháš :D a myslím,že se tam má nechat maličko vody..mrkni na net…jestli neplácám kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.1.12 14:28

ja to asi nikdy ani nejedla, petr miluje sladky, tak to zkusim dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 14:32
LUaPE píše:
ja to asi nikdy ani nejedla, petr miluje sladky, tak to zkusim dekuju :kytka:

manžel taky rád sladký jídla, mě to chutná,ale když mám hlad,tak radši slaný..sladký jídla nevyhledávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
19.1.12 15:28

evaviktorinova metřík super, vidíme!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: to jsi pár dní přede mnou :-) Já mám zato ale asi 13kg nahoře, naštěstí hlavně v bříšku :-) Šátek jsme neměli, jen nosítko beco :-) to je jednoduché,ale až pro větší mimi.

vesper no jo, taky jsem se lekla a znova to po sobě četla, cože, fakt jen 6týdnů? :-d :dance: :dance: no plus mínus samozřejmě, může to být i 8..

Já dnes vařila pečené kuře na zelí, mnamka. Bude to i na zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 18:02

Já dnes resila problem ohledne dane z prevodu nemovitosti za jedny klienty, tak sem z toho dost vystavena, je to des!! ted mi ma prijit navsteva, tak sem rychle vytahla panenku z mrazaku a budou platecky na prirodno jen s chlebem, pac ani nemam naladu s necim se kuchtit. Jinak varim rada. Knedliky jsem driv taky nikdy nedelala, ale manzel ty koupeny nesnasi, asi pred 14 dni jsem vyzkousela nejakej recept a nahazela to vse do pekarny- udelala mi vyborny testo. Takze mohu jen doporucit pro ty kdo se neradi patlaj s kynutejma testama, je vyborna :potlesk: Uz jsem je delala ted v tydnu po druhy a manzel je moc pochvaluje a neni s tim skoro zadna prace, asi tak jako s tema z pytliku. Ja si du pro zlepseni nalady zahrat nejakou hru, tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 20:23

evaviktorinova: tak jsem hledala ve fotkách a opravdu jsem měla podobnou kytku, jen asi víc bordo :) ale to možná dělají ty fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.1.12 21:11
vesper píše:
evaviktorinova: tak jsem hledala ve fotkách a opravdu jsem měla podobnou kytku, jen asi víc bordo :) ale to možná dělají ty fotky

Krásná kytička, taky jsem měla podobnou, ale pro změnu víc světlou :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.1.12 21:14

mně se hrozně moc líbí třeba bílý kaly :potlesk: ale nakonec jsme vybrali bordo,protoze jsme vse ladili do tyhle barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.1.12 21:22

aky jsem chtěla bílý kaly a nakonec jsme vše ladili do světle růžova :srdce: . Kaly jsou krásny jako svatební katice, dají se hrozně zajímavě uvázat :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová