Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zdravim vsechny nove prichozi.
Az bude cas, tak vam sem hodim saty jake jsem mela ja, nechavala jsem si je sit pres ebay, je to uz pres 2 roky a nemenila bych.
Jinak koukam, ze uz se taky zasobujete, je to fajn ze?
Ja za chvili pojedu k dr, tak snad vse bude ok, dnes uz mi napise materskou, je to hezkej pocit, tak zatim papa a ja se pak nak ozvu, papa
ahoj Evi, urcite pak posli, jsem zvedava, taky jsem zvazovala nechat si saty usit ![]()
ahoj Evi, Tobě už se to hezky blíží, za chvilku tu budeme mít přírůstek
už se těším… Doufám,že vám kontrola dobře dopadla ![]()
Téda holky, svtební šaty, to je dilema, já jsem si je temkrát taky vybrala hned v prvním salonu, byla jsem ve 4.měsíci, tak jsem si řekla, že se neuběhám kvůli šatům
!
Ty jo, 6× povlečení, to jsi teda vybavená
. Já jsem hrozně využila rychlozavinovačky, ale ten náš budulínek je trochu prostorově výraznější, tak se do nich vešel jen chvíli:-)! ![]()
Ahoj holky, u dr vse v pohode. Miminko je zase hlavickou dolu, tak sem rada. Jinak zde nase svatebni album http://www.beremese.cz/…ej-viktorin/ doufam ze nevadi ten odkaz.
Chtela jsem se zeptat holek nove prichozich zkusenych, jestli je neco co by nam doporucili koupit nebo na co se pripravit nebo tak, dekujem ![]()
Jinak ja mam tech povleceni taky spousta, pac sme dostali jeste vybavicku po dvojcatkach, takze toho mame opravdu spoousta ![]()
krasny saty… ja nechci typicky bile a tyhle jsou krasny… jinak taky hledam inspiraci na beremese ![]()
No pokud mám mluvit za sebe (no zkušená - mám 4 měsíční miminko, takže jsem opravdu moooc zkušená
), tak je pravda, že opravdu nemá cenu kupovat hodně malinkých oblečků (ted tady radim, ale sama jsem jich měla jak na trojčata, protože jsem nevěřila těm co mi to říkali
), fakt z toho hned vyrostou, je to otázka i třeba jeb 2-3 týdnů u těch nejměnších věciček.Zrovna ted jsem vyřazovala věci po Jiříkovi za tři měsíce a nu´´musím uznat, že v krámu toho snad ani tolik nemaji
, ale kdo by odolal co
?!
Opravdu moc jsem využila rychlozavinovačku a tak jepotřeba více prostěradýlek do postýlek, když se stane nehoda a plenky to nepoberou
.Opravdu k nezaplacení jsou bodýčka, těch je potřeba hodně, téměř nic jinýho nedávám - nikde mu to „neleze“ a nemá holý zádíčka, někdy mu přesto dám, třeba triko s krátkym rukívem, ale to jen proto aby byl větší frajer, nebo naopak pokud mu dám triko s dlouhym rukávem nebo košily, tak mu ale pod to dám bodýčko s krátkym rukávem, fakt k nezpalcení
. Úplně nejvíc jsme využili a ještě i ted kolotoč nad postýlku, fakt výbornávěc. Jiřík je opravdu moc živý mimčo a tohle bylo něco,. co ho zabavilo, abych si skočila alespoň na záchod
(teda obrazně, ale od pravdy daleko nejsem
).
Moc jsem nedávala dupačky, snad je do 3 týdnů, pak punčocháčky či tepláčky. Tepláčky jsou nejlepší s vyšším pasem, neškrtí je do bříška.
Ve čtvrtek budou Jiříkovi 4 měsíce a od 3,5 měsíců si hraje s chrastítkem, tak že už si veme a hraje si sám, takže hračky mají opravdu cenu až v tomto věku, do té doby fungoval kolotoč nebo zpívající Čmelda ![]()
Možná si pak ještě vzpomenu, na ty hlavní věci, ale jsou to jen moje názory, někdo to má třeba úplně jinak
!
Vtipný, jak tady teď „radim“, ale sama jsem haldu nejmenších oblečků a hračky od 3 měsíců výš, ještě než se ten náš budulínek narodil
.
Miška souhlasím a přikyvuju ![]()
Já mám tu nejmenší výbavu ještě po Johance,ted čekáme druhé, tak vím,že bodyček se užije,ale k čemu jsem jich tehdá kupovala tolik s krátkým rukávkem,to fakt nevím, snad to ted více využijem,když budu mít letní mimčo ![]()
evita_ij píše:
Miška souhlasím a přikyvuju
Já mám tu nejmenší výbavu ještě po Johance,ted čekáme druhé, tak vím,že bodyček se užije,ale k čemu jsem jich tehdá kupovala tolik s krátkým rukávkem,to fakt nevím, snad to ted více využijem,když budu mít letní mimčo
jééé, to jsem ráda
, mno opravdu nejlepší jsou bodýčka s dlouhym rukávem.
Taky se využije spousta ponožek, nebo botiček, dáváme je pořád, nohy v teple
!
Teď zrovna kouká Jiřík na dvd TIP a ŤAP, to jsou jeho hrdinové
, kouká na ně tak týden, baví ho, že mu něco mluví a hýbe se
.
Evita ij: no když máš věci po malý, tak to máš fajn
,m už jen něco dokoupíš
. Co čekáš teď, chlapečka nebo druhou pronceznu
?
Miška8 píše:čekáme brášku,tak jsem koupila jen pár věcí na chlapečka, dupajdy do porodnice a něco málo modrého mám po Johance,tehdy jsme se nechávali překvapit,tak jsem pár věcem neodolala… mám tak do vel. 68 dost oblečků,něco taky asi i dostanem a pak se bude kupovat až. Hihi.
Evita ij: no když máš věci po malý, tak to máš fajn,m už jen něco dokoupíš
. Co čekáš teď, chlapečka nebo druhou pronceznu
?
Ahojky holky díky za rady
Bodyček mám teda požehnaně a dupaček taky
ale skoro vše jsem dostala, takže za oblečení pro maličkýho jsem teď skoro nic neutratila, takže to je taky plus.aspoň mi zbyly peníze na ostatní ![]()
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, u dr vse v pohode. Miminko je zase hlavickou dolu, tak sem rada. Jinak zde nase svatebni album http://www.beremese.cz/…ej-viktorin/ doufam ze nevadi ten odkaz.Chtela jsem se zeptat holek nove prichozich zkusenych, jestli je neco co by nam doporucili koupit nebo na co se pripravit nebo tak, dekujem
Jinak ja mam tech povleceni taky spousta, pac sme dostali jeste vybavicku po dvojcatkach, takze toho mame opravdu spoousta
Evi krásné šaty ![]()
holky, tak já mám bodýček taky spousty a dupaček tak přiměřeně,ale někdy neodolám a mám třeba spousty mikenek atp,ale nakupuju hodně na aukru za pár korun…a dělá mi to radost,ikdyž to třeba neunosíme… ![]()
Evi, moc krásné šaty a měla jsem podobnou kytku…i podoběn uvázanou ![]()