Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.1.12 10:06

Ahoj holky, zdravim vsechny nove prichozi.
Az bude cas, tak vam sem hodim saty jake jsem mela ja, nechavala jsem si je sit pres ebay, je to uz pres 2 roky a nemenila bych.
Jinak koukam, ze uz se taky zasobujete, je to fajn ze?
Ja za chvili pojedu k dr, tak snad vse bude ok, dnes uz mi napise materskou, je to hezkej pocit, tak zatim papa a ja se pak nak ozvu, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.1.12 12:44

ahoj Evi, urcite pak posli, jsem zvedava, taky jsem zvazovala nechat si saty usit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.1.12 13:30

ahoj Evi, Tobě už se to hezky blíží, za chvilku tu budeme mít přírůstek :potlesk: už se těším… Doufám,že vám kontrola dobře dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.1.12 15:28

Téda holky, svtební šaty, to je dilema, já jsem si je temkrát taky vybrala hned v prvním salonu, byla jsem ve 4.měsíci, tak jsem si řekla, že se neuběhám kvůli šatům :mrgreen: !
Ty jo, 6× povlečení, to jsi teda vybavená :lol:. Já jsem hrozně využila rychlozavinovačky, ale ten náš budulínek je trochu prostorově výraznější, tak se do nich vešel jen chvíli:-)! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 16:13

Ahoj holky, u dr vse v pohode. Miminko je zase hlavickou dolu, tak sem rada. Jinak zde nase svatebni album http://www.beremese.cz/…ej-viktorin/ doufam ze nevadi ten odkaz.

Chtela jsem se zeptat holek nove prichozich zkusenych, jestli je neco co by nam doporucili koupit nebo na co se pripravit nebo tak, dekujem :)
Jinak ja mam tech povleceni taky spousta, pac sme dostali jeste vybavicku po dvojcatkach, takze toho mame opravdu spoousta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.1.12 16:24

krasny saty… ja nechci typicky bile a tyhle jsou krasny… jinak taky hledam inspiraci na beremese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.1.12 16:27

Evi, ze jsou nektere fotecky ze Svataku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.1.12 16:38

No pokud mám mluvit za sebe (no zkušená - mám 4 měsíční miminko, takže jsem opravdu moooc zkušená :mrgreen:), tak je pravda, že opravdu nemá cenu kupovat hodně malinkých oblečků (ted tady radim, ale sama jsem jich měla jak na trojčata, protože jsem nevěřila těm co mi to říkali :think: ), fakt z toho hned vyrostou, je to otázka i třeba jeb 2-3 týdnů u těch nejměnších věciček.Zrovna ted jsem vyřazovala věci po Jiříkovi za tři měsíce a nu´´musím uznat, že v krámu toho snad ani tolik nemaji :lol: :oops: , ale kdo by odolal co :mrgreen: ?!
Opravdu moc jsem využila rychlozavinovačku a tak jepotřeba více prostěradýlek do postýlek, když se stane nehoda a plenky to nepoberou :lol: .Opravdu k nezaplacení jsou bodýčka, těch je potřeba hodně, téměř nic jinýho nedávám - nikde mu to „neleze“ a nemá holý zádíčka, někdy mu přesto dám, třeba triko s krátkym rukívem, ale to jen proto aby byl větší frajer, nebo naopak pokud mu dám triko s dlouhym rukávem nebo košily, tak mu ale pod to dám bodýčko s krátkym rukávem, fakt k nezpalcení :lol:. Úplně nejvíc jsme využili a ještě i ted kolotoč nad postýlku, fakt výbornávěc. Jiřík je opravdu moc živý mimčo a tohle bylo něco,. co ho zabavilo, abych si skočila alespoň na záchod :) (teda obrazně, ale od pravdy daleko nejsem :mrgreen: ).
Moc jsem nedávala dupačky, snad je do 3 týdnů, pak punčocháčky či tepláčky. Tepláčky jsou nejlepší s vyšším pasem, neškrtí je do bříška.
Ve čtvrtek budou Jiříkovi 4 měsíce a od 3,5 měsíců si hraje s chrastítkem, tak že už si veme a hraje si sám, takže hračky mají opravdu cenu až v tomto věku, do té doby fungoval kolotoč nebo zpívající Čmelda :srdce:
Možná si pak ještě vzpomenu, na ty hlavní věci, ale jsou to jen moje názory, někdo to má třeba úplně jinak :D!
Vtipný, jak tady teď „radim“, ale sama jsem haldu nejmenších oblečků a hračky od 3 měsíců výš, ještě než se ten náš budulínek narodil :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
17.1.12 16:45

Miška souhlasím a přikyvuju :-D
Já mám tu nejmenší výbavu ještě po Johance,ted čekáme druhé, tak vím,že bodyček se užije,ale k čemu jsem jich tehdá kupovala tolik s krátkým rukávkem,to fakt nevím, snad to ted více využijem,když budu mít letní mimčo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.1.12 16:50
evita_ij píše:
Miška souhlasím a přikyvuju :-D
Já mám tu nejmenší výbavu ještě po Johance,ted čekáme druhé, tak vím,že bodyček se užije,ale k čemu jsem jich tehdá kupovala tolik s krátkým rukávkem,to fakt nevím, snad to ted více využijem,když budu mít letní mimčo :-D

jééé, to jsem ráda :mrgreen:, mno opravdu nejlepší jsou bodýčka s dlouhym rukávem.
Taky se využije spousta ponožek, nebo botiček, dáváme je pořád, nohy v teple :lol:!
Teď zrovna kouká Jiřík na dvd TIP a ŤAP, to jsou jeho hrdinové :mrgreen: , kouká na ně tak týden, baví ho, že mu něco mluví a hýbe se :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.1.12 16:51

Evita ij: no když máš věci po malý, tak to máš fajn :mrgreen:,m už jen něco dokoupíš :) . Co čekáš teď, chlapečka nebo druhou pronceznu :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
17.1.12 17:09
Miška8 píše:
Evita ij: no když máš věci po malý, tak to máš fajn :mrgreen:,m už jen něco dokoupíš :) . Co čekáš teď, chlapečka nebo druhou pronceznu :lol: ?
čekáme brášku,tak jsem koupila jen pár věcí na chlapečka, dupajdy do porodnice a něco málo modrého mám po Johance,tehdy jsme se nechávali překvapit,tak jsem pár věcem neodolala… mám tak do vel. 68 dost oblečků,něco taky asi i dostanem a pak se bude kupovat až. Hihi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 17:42

Ahojky holky díky za rady :-) Bodyček mám teda požehnaně a dupaček taky :-) ale skoro vše jsem dostala, takže za oblečení pro maličkýho jsem teď skoro nic neutratila, takže to je taky plus.aspoň mi zbyly peníze na ostatní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 17:43
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, u dr vse v pohode. Miminko je zase hlavickou dolu, tak sem rada. Jinak zde nase svatebni album http://www.beremese.cz/…ej-viktorin/ doufam ze nevadi ten odkaz.Chtela jsem se zeptat holek nove prichozich zkusenych, jestli je neco co by nam doporucili koupit nebo na co se pripravit nebo tak, dekujem :)
Jinak ja mam tech povleceni taky spousta, pac sme dostali jeste vybavicku po dvojcatkach, takze toho mame opravdu spoousta :D

Evi krásné šaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.1.12 20:05

holky, tak já mám bodýček taky spousty a dupaček tak přiměřeně,ale někdy neodolám a mám třeba spousty mikenek atp,ale nakupuju hodně na aukru za pár korun…a dělá mi to radost,ikdyž to třeba neunosíme… :mrgreen:

Evi, moc krásné šaty a měla jsem podobnou kytku…i podoběn uvázanou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová