Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky já bohužel nedorazím, jsem u rodičů na Kladně a přijedu až ve středu, tak si to dyžtak užijte a dejte si dortík i za mě
(za nás
)
Ahoj, já jsem přímo z Obecnice, těhulka nejsem, ale děti mám dvě.Dva kluky 3,5 a 13měsíců, taky nemám s kým courat.Staršího odvedu do školky a s malím jsem sama.Mohu se přidat?
ahooooj, tak ja sice tehulka ani maminka nejsem, ale pokousime se
muzu taky mezi vas ![]()
Ahoj holky, pokud můžu přidávám se taky k vám
.
Jsem z Pb a mám 4 měsíčního chlapečka ![]()
Miška8 píše:
Ahoj holky, pokud můžu přidávám se taky k vám.
Jsem z Pb a mám 4 měsíčního chlapečka
Téda,tady se to rozrůstá, budete za chvíli pořádná parta, a my odjedem
škoda no!
Vítejte všechny nově příchozí ![]()
holky, asi budu stíhat ty naše dýchánky později, omezili mi dneska vycházky podle toho novýho zákona
a to jsem si myslela,že se mě to týkat nebude…když minule nic neříkaly ![]()
Ahojky Holky vítejte
no pěkně se rozrůstáme ![]()
Lucí, jak ti jako omezili vycházky? a tys měla neomezené?
KadleckaSjá jsem taky z Obe
tak můžem jít někdy cournout ![]()
Lucí: měla jsem je od 8 do 20
a teď od novýho roku může být max. 6 hodin denně v době od 7 do 19 h ![]()
aha tak to jsem nevěděla…já je mám zatím neomezené a k doktorovi jdu v únoru, tak jestli mi je stáhne, tak nevadí, stejně někdy v půlce února bych měla nastupovat na mateřskou
a já ty neomezený vycházky mám hlavně kvůli tomu, jak mám daleko rodiče jinak by mi to bylo taky jedno…
lucaruzickovaa píše:
aha tak to jsem nevěděla…já je mám zatím neomezené a k doktorovi jdu v únoru, tak jestli mi je stáhne, tak nevadí, stejně někdy v půlce února bych měla nastupovat na mateřskoua já ty neomezený vycházky mám hlavně kvůli tomu, jak mám daleko rodiče jinak by mi to bylo taky jedno…
mě jde taky hlavně o ty návštěvy v Praze:-( myslela jsem si,že mi je nezmění…minule nikdo nic neříkal, ale dneska si vzpomněli že musí…no ale to je jedno, ty dva měsíce necelý to nějak zvládnu ![]()