Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hoj holky,
moc se omlouvám, odjeli jsme na Kladno, potěšit babinky a rozdat dárky a vracíme se až ve čtvrtek.
Ani jsem vám to ostuda nedala vědět, omlouvám se. Pořád jsem nevěděla, jestli pojedem a když, tak kdy. ![]()
vždyt se nic neděje
tak nám to snad klapne v lednu,až bude větší klid ![]()
vesper píše:
vždyt se nic nedějetak nám to snad klapne v lednu,až bude větší klid
Tak jestli ti stačíme my, tak se ozvi ![]()
ahoj holky, chtěla bych vám i vašim rodinkám popřát krásné Vánoce a hromadu dárečku,ikdyž ty nejkrásnější dárečky už máme ![]()
Lucka a Adámek
I naše rodinka vám všem přeje krásné kouzelné Vánoce a úžasný rok 2012 s našima uzlíčkama a dětma
![]()
Přejeme vám i vašim milovaným krásné Vánoce plné radosti a pohody ![]()
Ať pod stromečkem najdete to, po čem toužíte. Nakrmte bříška a užívejte vánoční atmosféru ![]()
Niky a Matoušek
I já Vám přeji krásné prožití Vánoc, hodně dárečků, pohody a klidu a také krásný a šťastný Nový rok 2012
Hezky nakrmte pupíčky ![]()
Lůca a Jiřík ![]()
Ahoj holky,tak co,jak jste si užily Vánoce a jak se máte ted? Počasí hrůza co.Ale jinak dobrý, my si užíváme doma zas samy… v pátek jedem na týden na moravu tak se neskutečně těším, johanka si konečně zas užije babičky a dědu..... i já si odpočinu trošku a uvidím své známé a tak…
tak se opatrujte a písněte,jak se máte a co pupíčky dělají.
Ahojky holky, my už jsme doma od neděle, tak se valáškujeme a cpeme
malej kope čím dál víc a pěkně
nejvíc je aktivní od 22:00 tak do 6 do rána
ale zatím mi dovolí spát tak jak já chci
jinak už máme doma spoustu věciček ![]()
Luci,tak se pochlub,co už máte nakoupeno
To je dobře,že kope, náš prcek taky rád kope hlavně večer, v těch deset též i v noci ho cítím. A přes den též,ale ne tolik.
Ahoj holky,dneska konečně první den doma po třídenním maratonu návštěv, už jsem z toho byla vyčerpaná,navíc u našich to stálo za prd,ale to je jedno…nějaké problémy..to tu nebudu rozebírat
Jinak jsem totálně nadopovaná cukrem,tak jsem zvědavá jak dopadnu na té cukrovce
snědla jsem snad tunu sladkýho a na Štědrý den dokonce dva a půl řízku
Malýho cítím většinou přes den a pak večer a poslední dny se mu nelíbí když si lehnu na bok
ale včera byl kupodivu strašně moc líný,až jsem si říkala,že je to divný,ale dneska už zase normálka ![]()
Ahoj holky, jak se dari v Novem roce? Pro me ty svatky byly naky hekticky, tak sem Vam ani nestihla poprat stastny a vesely. Doufam, ze ste si to vsechny v klidu uzily. My moc ne, chytli sme nejakou strevni chripku, takze des bes, ale aspon ze uz az po stedrym dnu. Jak rostou briska? Ja uz mam peknej pupek, kterej mi docela prekazi a nak se mi tam tlacej vsechny ty organy, tak mam dost bolesti pod levym prsem, tak uz se ted nejvic tesim az miminko uz bude venku a vse se zahoji. Shanite vybavicky? Ja uz mam asi vse- sem takovej blazen, co je radsi pripraven ![]()
Ahoj holčiny, tak Vás vítáme v Novém roce
já jsem dneska byla na krvi kvůli tý těhotenský cukrovce a je to teda hnus a nebavilo mě tam sedět a čekat… No já bych teď měla začít pomalu schánět to co nemám, což je ještě spousta věcí
ale už jen 3měsíce
a maličkej bude s náma, to je za chviličku ![]()
ahoj holky, taky vás vítám v novém roce,snad bude lepší než ten minulý, a pomalu už se blížíme do toho velkého finále. nemůžu se dočkat,až toho malýho broučka pochovám a uvidím
![]()
já nemám krom pár oblečků nic,jen objednanou komodu ![]()
no a holky, dneska jsem se jela do Prahy do práce, vezla jsem tam nový lístek na peníze a taky se na ně podívat,dokud to ještě jde
A taky jsem musela na mzdovou účtárnu,protože mi nepřišly za listopad peníze…lístek na peníze jsem odevzdávala 1.12. a já si myslela,že to zdržuje sociálka a ejhle, ta ženská ze mzdovky mi s klidem oznámila,že lístek na peníze odesílali na OSSZ 15.12,…co byste jí na to řekli?
No,nebudu se rozčilovat…