Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2887
13.12.11 21:40

vesper já mám pro Johanku tu tmavě růžovou, a pro klučíka nevím ještě kterou objednám, ale až na jaře pak ;-)

lucaruzickova já myslím, že je úplně jedno, jakou máš vaničku, každá splní účel, my měli obyč a stačila ;-)

A všem Lucinkám vše nej k svátku!! :kytka: :kytka:

larsa mi taky pupek roste a roste :-D a snad se teda potkáme i s vámi :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 21:45

Taky Vám děkuji :-)
Já se nakonec rozhodla, že si koupím normální vaničku :-) asi bude nejlepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
13.12.11 21:55
lucaruzickovaa píše:
Taky Vám děkuji :-)
Já se nakonec rozhodla, že si koupím normální vaničku :-) asi bude nejlepší ;-)

No jistěěěěě :-) ;-) uvidíš, že to úplně stačí :-) tomu mimču je to nakonec úúúúúplně jedno :-) My si koupili obyčejnou a k ní takové nožky železné, protože máme v bytě malou koupelnu a tam se nedala na nic položit… Tak to bylo jakoby navíc, ale užili jsme to opravdu hodně, celou dobu co byla malá mimčo, pak byla vana na zemi… Mluvím o době, kdy jsme byli v bytě doma v Rožnově :-) Pak v Johančiných 9m jsme se stěhovali do Plzně a tam už byla velká vana …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.12.11 21:58

ahojky, děkuji za přání :-)) Niki, bříško roste,ale málo, tak jako decentně :D

A co pondělí nebo úterý Lucí, to bys mohla…a i vy ostatní? :-) Já bych šla na ten dortík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 22:13

Pondělí a úterý bych mohla zatím :-) takže když se všechny domluvíme budu s tím počítat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.12.11 22:20

já nemůžu čtvrtek a pátek ten je jasný :-) ale jinak bych mohla…stačí jen říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.11 20:03

Ahojky tak sme dnes byli u pana doktora a vše je v pořádku a už mi vypsal žádanku na krev na tu cukrovku a já myslela, že se tomu vyhnu :P :lol: takže se těším na super nápoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
14.12.11 20:32

ahoj holky,
no já chtěla jet příští týden, nějak začátkem, do Kladna :think: Ale uvidíme. Ráda bych vás viděla a zkontrolovala ta bříška :) ,a také poznala Ivet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.11 10:22

Ahoj holky, tak dnes jsem zažila jaké to je se nic moc vyspat :-D malej řádil celou noc. Asi si ve mě dělal diskotéku :-D Tak dnes jdu ještě dokoupit snad už poslední dárky, tak snad už budu mít pokoj :-D A co vy maminky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.11 13:21

Ahoj holky, ja vcera a dnes balila darecky a uz mam snad cca vse, tak sem rada. Pupik mi ted povyrost dost dost, ze mi delalo i problem ty dary balit, pac sem balila na zemi a brisko si asi docela mackala. Jinak uz spim ted skoro porad strasne naprd a sem z toho hodne utahana, pac usinam treba kolem 2 a probouzim se tak po 2 hodinach. Takze jestli vam to jeste jde- spete, spete a spete :D
Jinak i vitam nove prichozi.
Vsechny zdravim a uzivejte pohody (jestli nejakou mate :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.12.11 15:33

ahoj holky,tak jsem včera byla na sonu ledvin a paní doktorka mi ukázala i mimčo,tak to bylo super :-) jinak samozřejmě nemůžu mít vyštření bez nálezu,takže mám hodně pít, mám písek v ledvinách a nějaký kalíšky..ale říkala,že se tím nemám znepokojovat,ale že by mě ještě do porodu ráda viděla :roll: a pak jsem frčela do Prahy k zubaři a chtěli mi vrtat osmičku,fuj,tak jsem jim řekla,že ne,že bych se :poblion: tak mě objednali na 20.2. s tím,že pokud by se to nějak nezvětšilo tak to počká po porodu…nechci trpět,abych jim tam zase neporodila že :mrgreen: A pak jsem jela za kolegyňkou z práce co je taky těhulka a byla tam až do večera,než mě manžel vyzvedl :-) takže fajn odpoledne:-)

doufám,že se domluvíme na ten sraz :-) už mám trošku bříško,tak abych se pochlubila že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.12.11 15:34
lucaruzickovaa píše:
Ahojky tak sme dnes byli u pana doktora a vše je v pořádku a už mi vypsal žádanku na krev na tu cukrovku a já myslela, že se tomu vyhnu :P :lol: takže se těším na super nápoj :-D

vidíš to,tak mi dáš pak vědět jaký to bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
19.12.11 16:35

No tady to teda žije :-D

Tak srazík se tento týden koná nebo nekoná??
My můžem, jsme zdraví a máme čas celý týden krom st dopo, kdy jdu na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.12.11 19:01

evita_jj: nevím,asi se nekoná :-( Já mám taky čas, kromě čtvrtka..to jdu taky do poradny :-) a mám tam být až v 11h,ale tam je to vždycky na dlouho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.11 19:10

Ahojky holky, já nemůžu dnes jsem odjela k rodičům, takže si dyžtak srázek užijte i za mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová