Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.12.11 09:08

Ahojky no mě se tam líbili ty Firkony a oba byli zelený :-) No jako těším se až si tam půjdu něco koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
8.12.11 13:05

Ahoj holky,
tak jsme dnes byli u doktorky, brala krev a protože má Matoušek zvýšené zánětlivé parametry, dostal ATB :nevim: Tak snad mu to pomůže. Prý to vypadá na zoubky + nějakou lehčí infekci, virozu. Nejsem moc příznivcem ATB za každou cenu, ale s běžnými léky to prý nezaženeme.
Jinak to zvládá dobře, až na noci. To mu to zas vyšplhalo na 40 a to už ho hodně obtěžuje.
Ivet, i já bych to teď řešila stejně. Co největší hluboký a pak by se vidělo. Ale ten náš Firkon stál 4900,– (pani nám dala ještě slevu, že jsou to starší modely a neměla na výběr z barev - což mi nevadilo, aspoň jsem to nemusela řešit; vybírala bych asi do teď :roll: ), což je krásná cena. Takže sporťák je jakoby „zdarma“ :mrgreen:
Jinak v tom krámě to nemají předražené a dá se tam vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
8.12.11 13:12
lucaruzickovaa píše:
Ahojky no mě se tam líbili ty Firkony a oba byli zelený :-) No jako těším se až si tam půjdu něco koupit :-)

zelený jsou krásný :D njn..já bych utrácela…ale zatím se držím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
8.12.11 13:14

Ahoj Niki, to je statečný kluk,tak snad ty ATB brzo zaberou! taky nejsem příznivcem ATB,ale když je to jednou za čas,a je to potřeba,tak proč ne…taky mi bylo proti srsti ta kapačka s ATB v těhu,ale lepší než mít pak nějakou infekci nebo zánět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 19:57

Ahoj Niky, tak ať je maličký co nejdřív fit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
9.12.11 15:13

Holky, děkuji. Už to vypadá líp. Už čertí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
9.12.11 21:21

tak super, tak to asi fakt byly jen ty zoubky :palec: tak pak nahlaš až na nějaký ten zoubek narazíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.12.11 10:15

S napětím ho vyhlížím, ale s proříznutím dělá drahoty. Ale hlavně, že už netopí :mrgreen: Jen mě mrzí, že ani ven nemůžeme. Od pondělí jsem nevystrčila nos, jen k doktorce 8o Už se těším na procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
10.12.11 20:48

a jdete ještě na kontrolu, nebo až bude dobře, tak můžete vyrazit ven? dneska to počasí bylo takový vlezlý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
10.12.11 22:51

hmm..holky tak ještě váhám nad tímhle kočárkem,chceme ho okouknout :-)

http://www.malvik.cz/…kocarek-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.11 22:59

Je pěknej a docela za dobrou cenu…tak snad by byl dobrej?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
10.12.11 23:32

jsou na něj docela dobrý recenze…tak ho ještě okoukneme v reálu :) no, já už se z těch kočárků zblázním :think:

Ivet, ty máš golfky espiro ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 09:34
vesper píše:
jsou na něj docela dobrý recenze…tak ho ještě okoukneme v reálu :) no, já už se z těch kočárků zblázním :think:Ivet, ty máš golfky espiro ne?

Jojo, a tento co tu máš odkaz jsem měla taky v úzkém výběru… Je krásný a super. Akorat ma maly ten košík dole, ale to je detail… Ale barvy mají krásné, syté, nebála bych se do něj jít ;-) Ten zelený je boží naživo :-) fialový jsem na živo neviděla, ale to je moje barva, i do ní bych se nebála jít :-)
Tý jo,ale ta váha, to je mazec, ty kočáry..... 18,5kg… když člověk musí tahat kočár třeba do schodů, to je mazec.
My máme od espira golfky a super.

Příspěvek upraven 11.12.11 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 09:36
vesper píše:
a jdete ještě na kontrolu, nebo až bude dobře, tak můžete vyrazit ven? dneska to počasí bylo takový vlezlý :roll:

Já jdu na KO až 21.12. takže tento týden toho moc nemáme, jen v PO plavčo. A máme trochu kašel, tak snad to odezní brzo. Pokud půjdem i s miminkem, tak at ho nenakazíme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 09:39

My máme tento kočár, dost podobný tomu espiru…
http://www.kocarek.com/…-v-cross.php
Barva ta první černobílé květy s černou.....
Podvozek čtyřkolka V-travel.
Zkopíruju:
Technická data:

váha: podvozek 12,5 kg

vanička 4,2 kg

autosedačka 2,5 kg

rozměry: hl.korba 76×34 cm

v madla od země 110 cm

průměr kol 28 cm

rozpětí zadních kol 66 cm

• načítám...
  • Citovat