Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky no mě se tam líbili ty Firkony a oba byli zelený
No jako těším se až si tam půjdu něco koupit ![]()
Ahoj holky,
tak jsme dnes byli u doktorky, brala krev a protože má Matoušek zvýšené zánětlivé parametry, dostal ATB
Tak snad mu to pomůže. Prý to vypadá na zoubky + nějakou lehčí infekci, virozu. Nejsem moc příznivcem ATB za každou cenu, ale s běžnými léky to prý nezaženeme.
Jinak to zvládá dobře, až na noci. To mu to zas vyšplhalo na 40 a to už ho hodně obtěžuje.
Ivet, i já bych to teď řešila stejně. Co největší hluboký a pak by se vidělo. Ale ten náš Firkon stál 4900,– (pani nám dala ještě slevu, že jsou to starší modely a neměla na výběr z barev - což mi nevadilo, aspoň jsem to nemusela řešit; vybírala bych asi do teď
), což je krásná cena. Takže sporťák je jakoby „zdarma“ ![]()
Jinak v tom krámě to nemají předražené a dá se tam vybrat.
lucaruzickovaa píše:
Ahojky no mě se tam líbili ty Firkony a oba byli zelenýNo jako těším se až si tam půjdu něco koupit
zelený jsou krásný
njn..já bych utrácela…ale zatím se držím ![]()
Ahoj Niki, to je statečný kluk,tak snad ty ATB brzo zaberou! taky nejsem příznivcem ATB,ale když je to jednou za čas,a je to potřeba,tak proč ne…taky mi bylo proti srsti ta kapačka s ATB v těhu,ale lepší než mít pak nějakou infekci nebo zánět ![]()
tak super, tak to asi fakt byly jen ty zoubky
tak pak nahlaš až na nějaký ten zoubek narazíš ![]()
S napětím ho vyhlížím, ale s proříznutím dělá drahoty. Ale hlavně, že už netopí
Jen mě mrzí, že ani ven nemůžeme. Od pondělí jsem nevystrčila nos, jen k doktorce
Už se těším na procházku
a jdete ještě na kontrolu, nebo až bude dobře, tak můžete vyrazit ven? dneska to počasí bylo takový vlezlý ![]()
hmm..holky tak ještě váhám nad tímhle kočárkem,chceme ho okouknout ![]()
jsou na něj docela dobrý recenze…tak ho ještě okoukneme v reálu
no, já už se z těch kočárků zblázním ![]()
Ivet, ty máš golfky espiro ne?
vesper píše:
jsou na něj docela dobrý recenze…tak ho ještě okoukneme v reáluno, já už se z těch kočárků zblázním
Ivet, ty máš golfky espiro ne?
Jojo, a tento co tu máš odkaz jsem měla taky v úzkém výběru… Je krásný a super. Akorat ma maly ten košík dole, ale to je detail… Ale barvy mají krásné, syté, nebála bych se do něj jít
Ten zelený je boží naživo
fialový jsem na živo neviděla, ale to je moje barva, i do ní bych se nebála jít ![]()
Tý jo,ale ta váha, to je mazec, ty kočáry..... 18,5kg… když člověk musí tahat kočár třeba do schodů, to je mazec.
My máme od espira golfky a super.
Příspěvek upraven 11.12.11 v 09:37
vesper píše:
a jdete ještě na kontrolu, nebo až bude dobře, tak můžete vyrazit ven? dneska to počasí bylo takový vlezlý
Já jdu na KO až 21.12. takže tento týden toho moc nemáme, jen v PO plavčo. A máme trochu kašel, tak snad to odezní brzo. Pokud půjdem i s miminkem, tak at ho nenakazíme ![]()
My máme tento kočár, dost podobný tomu espiru…
http://www.kocarek.com/…-v-cross.php
Barva ta první černobílé květy s černou.....
Podvozek čtyřkolka V-travel.
Zkopíruju:
Technická data:
váha: podvozek 12,5 kg
vanička 4,2 kg
autosedačka 2,5 kg
rozměry: hl.korba 76×34 cm
v madla od země 110 cm
průměr kol 28 cm
rozpětí zadních kol 66 cm