Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
1.12.11 21:21

Asi nějaké erupce :mrgreen: Já dnes byla marná úplně. Myslím, že než mi skončí mateřská, zblbnu uplně :nevim:
Jinak se těším, až poznám osobně i tebe, Ivet. A samozřejmě i Johanku :) Doufám, že to příště klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
2.12.11 13:44

ahoj holky, tak Adámek je zdravý miminko, jsme v pořádku :srdce:

tak jsem si hned za odměnu šla koupit první hadříky :-) v Tescu mají 30% slevu na všechno dětský oblečení :palec:

posílám fotečku co jsem koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.12.11 16:57
vesper píše:

tak jsem si hned za odměnu šla koupit první hadříky :-) v Tescu mají 30% slevu na všechno dětský oblečení :palec:

:palec: zdravý a bude to sakra fešák ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
2.12.11 17:07
vesper píše:

Tak to je supééééééééééééééééééééééééér!!!!! Tak už zbytek těhu budeš v klidu a jen si to uživat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pankac: :kytka: :hug: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Krásné oblečky, musím taky kouknout v tescu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
2.12.11 17:08
larsa píše:
Asi nějaké erupce :mrgreen: Já dnes byla marná úplně. Myslím, že než mi skončí mateřská, zblbnu uplně :nevim:
Jinak se těším, až poznám osobně i tebe, Ivet. A samozřejmě i Johanku :) Doufám, že to příště klapne.

Taky se těšíme, až vás poznáme :-) i na mimi, at Johanka vidí, co ji/nás za 3m čeká :-D kor, když čekáme brášku :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 17:32
vesper píše:

Lucí krásné oblečky :-) :kytka: a je moc dobře, že je maličký v pořádku :-) :hug:
Jinak já dnes byla nakupit pár dárků :P a ještě mi jich několik zbývá :-) hrůza! už abych to měla za sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 17:39

Jo holky maminky, mám takový blbý dotaz, ale v kolikátém týdnu asi cítil váš partner pohyby na dotek? a kdy to asi tak bylo pořádně vidět ty pohyby? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.12.11 18:12

Ivet, však Matoušek už takové miminko není. Už je to pěknej červ :mrgreen: Ale snad na Johanku udělá dojem :mrgreen:
Také ještě nemám spoustu dárků :roll: Vymyšleno teda jo, ale ještě to posehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.12.11 18:14
lucaruzickovaa píše:
Jo holky maminky, mám takový blbý dotaz, ale v kolikátém týdnu asi cítil váš partner pohyby na dotek? a kdy to asi tak bylo pořádně vidět ty pohyby? :-D

Lucí, cítil? - nevím, ale v 21 tt pohyb viděl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 18:31
larsa píše:
lucaruzickovaa píše:
Jo holky maminky, mám takový blbý dotaz, ale v kolikátém týdnu asi cítil váš partner pohyby na dotek? a kdy to asi tak bylo pořádně vidět ty pohyby? :-D

Jo cítil, protože ten můj malýho ještě necítil :-) i když myslím, že na dotek už se to pozná, že se hýbe…psala jsem, že je to blbý dotaz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.12.11 18:33
lucaruzickovaa píše:
larsa píše:
lucaruzickovaa píše:
Jo cítil, protože ten můj malýho ještě necítil :-) i když myslím, že na dotek už se to pozná, že se hýbe…psala jsem, že je to blbý dotaz :-D

Není ;) Moja máma ho cítila dřív než Zdeněk. Asi na to ti chlapi nejsou tolik vnímaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.11 10:50

Ahoj holky, ten muj chlapak to taky dlouho necitil a to se mi bricho uplne zvedalo, ze mi to nadzvedavalo ntb. Ale ted uz citi asi tak od 23-25. Jinak sem byla na tehu masazi a rekla bych, ze se tim miminko trochu zklidnilo, uz toliko nekope, nekdy me necha i vyspat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.11 11:14

No včera, když jsem ležela v klidu, tak bylo vidět, jak se mi hýbe bříško :-) ale můj Jirka jaksi zatím nemá trpělivost držet ruku nebo se dýl dívat na bříško :P njn chlap :-D
Evi, takže se masáž miminku líbila?! a co tobě?bylo to asi moc příjemné co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.12.11 11:18

ahoj holky, díky moc :-) fakt jse si oddechla… :srdce:

Lucí: ty dárky Ti závidím, já nemám skoro vůbec nic, a nejhorší je, že letos nevím co koupit…chybí mi inspirace, zítra naběhnu v Praze do obchoďáku,tak třeba něco málo seženu :roll:

vy máte holky, takový živý miminka, já ty pohyby cítím jenom občas…a i na tom UZ byl Adámek docela línej :mrgreen: ne že by mi to vadilo až se narodí, ale mohl by občas kopnout víc. Nejvíc zatím kopal teď ve čtvrtek,když jsem seděla v čekárně na gyndě a pouští tam ty reklamy, to se mu asi moc nelíbilo…celý tatínek,ten tam z toho taky roste :dance:

doufám, že se zase brzy sejdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.12.11 11:20

eva: ty masáže by mě taky zajímaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...