Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nějaké erupce
Já dnes byla marná úplně. Myslím, že než mi skončí mateřská, zblbnu uplně ![]()
Jinak se těším, až poznám osobně i tebe, Ivet. A samozřejmě i Johanku
Doufám, že to příště klapne.
ahoj holky, tak Adámek je zdravý miminko, jsme v pořádku ![]()
tak jsem si hned za odměnu šla koupit první hadříky
v Tescu mají 30% slevu na všechno dětský oblečení ![]()
posílám fotečku co jsem koupila
vesper píše:
ahoj holky, tak Adámek je zdravý miminko, jsme v pořádku![]()
posílám fotečku co jsem koupilav Tescu mají 30% slevu na všechno dětský oblečení
vesper píše:
posílám fotečku co jsem koupilav Tescu mají 30% slevu na všechno dětský oblečení
Tak to je supééééééééééééééééééééééééér!!!!! Tak už zbytek těhu budeš v klidu a jen si to uživat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krásné oblečky, musím taky kouknout v tescu ![]()
larsa píše:
Asi nějaké erupceJá dnes byla marná úplně. Myslím, že než mi skončí mateřská, zblbnu uplně
Jinak se těším, až poznám osobně i tebe, Ivet. A samozřejmě i JohankuDoufám, že to příště klapne.
Taky se těšíme, až vás poznáme
i na mimi, at Johanka vidí, co ji/nás za 3m čeká
kor, když čekáme brášku
![]()
vesper píše:
Lucí krásné oblečky
a je moc dobře, že je maličký v pořádku
![]()
Jinak já dnes byla nakupit pár dárků
a ještě mi jich několik zbývá
hrůza! už abych to měla za sebou ![]()
Jo holky maminky, mám takový blbý dotaz, ale v kolikátém týdnu asi cítil váš partner pohyby na dotek? a kdy to asi tak bylo pořádně vidět ty pohyby? ![]()
Ivet, však Matoušek už takové miminko není. Už je to pěknej červ
Ale snad na Johanku udělá dojem ![]()
Také ještě nemám spoustu dárků
Vymyšleno teda jo, ale ještě to posehnat.
lucaruzickovaa píše:
Jo holky maminky, mám takový blbý dotaz, ale v kolikátém týdnu asi cítil váš partner pohyby na dotek? a kdy to asi tak bylo pořádně vidět ty pohyby?
Lucí, cítil? - nevím, ale v 21 tt pohyb viděl ![]()
larsa píše:lucaruzickovaa píše:Lucí, cítil? - nevím, ale v 21 tt pohyb viděl
Jo holky maminky, mám takový blbý dotaz, ale v kolikátém týdnu asi cítil váš partner pohyby na dotek? a kdy to asi tak bylo pořádně vidět ty pohyby?
Jo cítil, protože ten můj malýho ještě necítil
i když myslím, že na dotek už se to pozná, že se hýbe…psala jsem, že je to blbý dotaz ![]()
lucaruzickovaa píše:larsa píše:Jo cítil, protože ten můj malýho ještě necítillucaruzickovaa píše:Lucí, cítil? - nevím, ale v 21 tt pohyb viděl
Jo holky maminky, mám takový blbý dotaz, ale v kolikátém týdnu asi cítil váš partner pohyby na dotek? a kdy to asi tak bylo pořádně vidět ty pohyby?i když myslím, že na dotek už se to pozná, že se hýbe…psala jsem, že je to blbý dotaz
Není
Moja máma ho cítila dřív než Zdeněk. Asi na to ti chlapi nejsou tolik vnímaví ![]()
Ahoj holky, ten muj chlapak to taky dlouho necitil a to se mi bricho uplne zvedalo, ze mi to nadzvedavalo ntb. Ale ted uz citi asi tak od 23-25. Jinak sem byla na tehu masazi a rekla bych, ze se tim miminko trochu zklidnilo, uz toliko nekope, nekdy me necha i vyspat ![]()
No včera, když jsem ležela v klidu, tak bylo vidět, jak se mi hýbe bříško
ale můj Jirka jaksi zatím nemá trpělivost držet ruku nebo se dýl dívat na bříško
njn chlap ![]()
Evi, takže se masáž miminku líbila?! a co tobě?bylo to asi moc příjemné co?
ahoj holky, díky moc
fakt jse si oddechla… ![]()
Lucí: ty dárky Ti závidím, já nemám skoro vůbec nic, a nejhorší je, že letos nevím co koupit…chybí mi inspirace, zítra naběhnu v Praze do obchoďáku,tak třeba něco málo seženu ![]()
vy máte holky, takový živý miminka, já ty pohyby cítím jenom občas…a i na tom UZ byl Adámek docela línej
ne že by mi to vadilo až se narodí, ale mohl by občas kopnout víc. Nejvíc zatím kopal teď ve čtvrtek,když jsem seděla v čekárně na gyndě a pouští tam ty reklamy, to se mu asi moc nelíbilo…celý tatínek,ten tam z toho taky roste ![]()
doufám, že se zase brzy sejdeme ![]()