Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
11.12.11 09:43

ten taky vypadá krásně :palec: já si asi nevyberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 09:56

:-D je to boj, i u nás byl, ale měla jsem ke konci jen 2 favority a šli jsme si je prohlídnout a tak nějak se rozhodli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 10:33

Fajn odkazy pro těhulky, ale nejspíš je znáte ;-)

http://3dpregnancy.parentsconnect.com/…regnant.html
(stačí dole kliknout na týden a ukáže se vám mimi jak vypadá v bříšku)

http://www.naseporodnice.cz/…po-tydnu.php
Vývoj miminka týden po týdnu, včetně délky a váhy (pravděpodobné)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Deka se jménem, objednávala jsem Johance, objednám pak na jaře i klučíkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 10:35

Jo a ve čt jsme se byly s jájou vyfotit u kámošky profi,tak budu mít bříško ve 28.tt a taky Jáju a něco i spolu :-) Zatím nemám od ní žádnou fotečku abych ukázala, před Vánoci to možná ani nestihne, tak uvidíme pak v lednu snad brzy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.11 10:48

Jůů tak to budete mít určitě krásné fotečky :-) Tak sem jukala na ty odkazy a chci si objednat tu deku se jménem…jen nějak nemohu přijít na to jak?! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 10:53
lucaruzickovaa píše:
Jůů tak to budete mít určitě krásné fotečky :-) Tak sem jukala na ty odkazy a chci si objednat tu deku se jménem…jen nějak nemohu přijít na to jak?! :-D

nejsi zaregistrovana na mimibazaru? ;-) To musíš napravit :-D je to krásná závislost :-D
Dole vyplníš údaje a odešleš, pokud se nechceš registrovat, myslím teda ;-)Zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.11 11:00

Jsem registrovaná, jen jsem nevěděla jak pořádně objednat, ale už to mám hotové :-) Tak snad mi pak přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.12.11 11:21
lucaruzickovaa píše:
Jsem registrovaná, jen jsem nevěděla jak pořádně objednat, ale už to mám hotové :-) Tak snad mi pak přijde :-)

no vidíš, šikula :-) Já objednám až se narodí, pro jistotu ;-) Co kdyby na nás ještě nakonec vykoukla holčička Rozárka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.11 13:45

Ježiš nestraš mě :-D já už automaticky počítám s tím malým Jiříčkem :-) přinejhoršim bude mít holčička deku pro Jiříčka :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.12.11 22:26

juu, tak to pak ukaž nějaké fotečky :-)) to bude krásný :srdce: Já bych pak chtěla jako dárek k narozeninám taky focení u fotografa s bříškem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.12.11 22:29

ty deky jsou krásný, tu chci taky :mrgreen: jooo, mimibazar a aukro :-) to jsou závislosti, špatně léčitelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
12.12.11 16:11

Ahoj holky, tak Matoušek je už v plné síle. Sice má ještě ATB, ale zvesela čertí. Zítra nebo ve středu jdem na krev a ve čt na kontrolu. Z toho odběru je mi šoufl :(
Já mám teď na chvíli s nákupy útrum. Včera jsem vybalila věci od kamarádky, 2 tašky ikea. Skoro vše je 74 - 80 a jsou tam krásné věci. Ani to neunosí. Samo, že vám schováme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 18:06

Tak to je dobře, že je Matoušek už fit :-) to já dnes mluvila s mamkou a ta má pro mě dva pytle hadříků, tak na rok :-D takže se těším až to budu probírat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.12.11 19:24

tak na tom mimibazaru to už nešlo objednat, paní už to asi nemá v nabídce :( ale objednala jsem si ji na jiném e-schopu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.12.11 19:25
larsa píše:
Ahoj holky, tak Matoušek je už v plné síle. Sice má ještě ATB, ale zvesela čertí. Zítra nebo ve středu jdem na krev a ve čt na kontrolu. Z toho odběru je mi šoufl :(
Já mám teď na chvíli s nákupy útrum. Včera jsem vybalila věci od kamarádky, 2 tašky ikea. Skoro vše je 74 - 80 a jsou tam krásné věci. Ani to neunosí. Samo, že vám schováme ;)

neboj, to zvládnete a už budete fit :hug:

mě je taky šoufl, jdu k zubaři ve středu 8o a toho já nemám tak ráda…

já bych se taky tak hrabala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová