Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.12.11 19:40

No asi toho paní měla moc, páč mě včera už psala, že to do vánoc nestíhá, tak jsem jí psala, že to nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.12.11 19:58

je to možný a ani se nedivím :-) já si jí objednala jinde, tu samou :-) zelenou (jak jinak) s opičkou :D …byla jen o 10 Kč dražší než na tom mimibazaru… Jakou máte vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 20:19

Já bledě modrou taky s opičkou, ale to vše vybíral Jirka, já chtěla jinou barvu, ale nevadí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.12.11 20:24

já se rozhodovala mezi tou bleděmodrou a zelenou a vybrali jsme nakonec společně zelenou..no a opička byla jasná volba…doma mi furt říká že jsem vopice :-)tak musíme mít i malou opičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.12.11 17:49

ahoj holky, co takhle příští týden srazík, před Vánoci a předpokládám,že i v tomto roce :) Třeba zase středa :-) Raději píšu takhle v předstihu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 18:08

Ahojky ráda bych Vás sice viděla, ale já už asi nebudu moc, protože buď ve středu nebo ve čtvrtek jedeme na Vánoce k našim do Kladna a navíc musím dokoupit ty dárky 8o :zed: :lol: :lol: Jo a chtěla jsem se Vás zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s anatomickou vaničkou? Nabízí mi jí švagrová, tak přemýšlim jestli je lepší tahle nebo klasická…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.11 18:10
lucaruzickovaa píše:
Já teda nebydlim přímo v Pb, ale jsem tam skoro každý den :-D jinak bydlím v Obecnici… a ty tam bydlíš kde? Jsem tak ráda, že se někdo ozval, že ani nevím na co se ptát :-D

Jééé ahojky já sem taky tehu a bydlím v drahline to mame od sebe kousek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 18:17

Ahojky vítej mezi námi těhulko :-) já jsem třeba z obecnice :-D v kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.11 18:19

...

ja sem 25tt :) a v Drahlíně bylím chvilku přistěhovala sem se sem za manžel a ten Tě prý zná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 18:23
Janicka159 píše:
ja sem 25tt :) a v Drahlíně bylím chvilku přistěhovala sem se sem za manžel a ten Tě prý zná :)

Vážně? já teda moc lidí neznám, ale spoustu lidí mě zná přes přítele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.11 18:26

ulozim si te na fcb ju napisem si tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 18:29
Janicka159 píše:
ulozim si te na fcb ju napisem si tam :-)

OK…čekám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.11 18:34

já nevím jestli jsem te trefila dobre :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
13.12.11 20:16

Lucinky, přejeme vám vše nejlepší k svátku a máte u nás dortíka :kytka:

Na další sraz už asi budeme moct :) Mates už se tváří víc než zdravě. Odběr jsme přežili oba, byl jen z prstíku a píchnutí ani nepostřehl, ale jak sestřička sklepávala krev do té šmizetky, řechtal se jak ďas.

A co pupíky? Jak rostete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 20:19

Ahoj Niky a Matýsku :-D, děkuji za přání :-) pupík roste pěkně teda mě :-) tak to je fajn, že to malej takhle snesl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová