Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
10.1.12 13:15

Tak my se teda zkusíme dostavit na čas ;) zítra, půl desátá, cukrárna na růžku :jazyk: jsem zvědavá, jak to tam Mates vydrží :lol:

Teda, Ivet, to by mě huklo. Takového stěhování :roll: To tě obdivuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
10.1.12 13:30
larsa píše:
Tak my se teda zkusíme dostavit na čas ;) zítra, půl desátá, cukrárna na růžku :jazyk: jsem zvědavá, jak to tam Mates vydrží :lol:Teda, Ivet, to by mě huklo. Takového stěhování :roll: To tě obdivuji.

Já se též obdivuju :-D
Ale základnu máme doma v Rožnově a pronajímáme si ted zařízené byty,celkově se stěhovat to néééé,to by bylo na palici… Ale i tak mám všechno jakoby 2×,prootže nejde vše odvozit, no ale co se dá dělat.
Proto půjdu rodit domů na Moravu než se rozhodne co dál, s novorozencem se stěhovat nechci,ani si to nedovedu představit. Takže pak se odstěhujem za tátou někdy v létě,až se to uklidní zas.
Nejraděj bych asi aby to už bylo na furt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
10.1.12 14:18

počítám s tím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
10.1.12 14:38
vesper píše:
počítám s tím:-)

my též :-)
Johanka má sice pod rtíkem opar,ale k malému Matouškovi ji nepustím,tak se není čeho bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.1.12 14:56
evita_ij píše:
larsa píše:
Tak my se teda zkusíme dostavit na čas ;) zítra, půl desátá, cukrárna na růžku :jazyk: jsem zvědavá, jak to tam Mates vydrží :lol:Teda, Ivet, to by mě huklo. Takového stěhování :roll: To tě obdivuji.
Já se též obdivuju :-D
Ale základnu máme doma v Rožnově a pronajímáme si ted zařízené byty,celkově se stěhovat to néééé,to by bylo na palici… Ale i tak mám všechno jakoby 2×,prootže nejde vše odvozit, no ale co se dá dělat.
Proto půjdu rodit domů na Moravu než se rozhodne co dál, s novorozencem se stěhovat nechci,ani si to nedovedu představit. Takže pak se odstěhujem za tátou někdy v létě,až se to uklidní zas.
Nejraděj bych asi aby to už bylo na furt :-)

To je teda pro mě nepředstavitelné. Jsi borka.

Tak teda zítra, moc se těším. A líbání jim zakážeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 16:13

Těším se na Vás maminky :-D si zase nacpeme pupíčky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
11.1.12 15:46

Tak do kdy jste poseděly?? Ráááááády jsme vás viděly!!! A rádi jsme poznali Niki s Matouškem :-) :kytka:
Opáčko příští týden některý den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.1.12 17:54

ani nevím, asi něco po 12 jsme šly,ale nejsem si tím jistá :-) každopádně jsem si po obědě šla lehnout a jak mi to bodlo :mrgreen: Doufám,že to klapne příští týden, jen dopředu hlásím že mám v pondělí ráno poradnu,ale jinak bych měla být volná jako vždy :D

Posílám slíbenou fotku,tak hledejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 18:32

Jsem moc ráda, že jsem Vás všechny viděla :-) já si pak šla taky lehnout, ale až asi ve 3…nějak mi pak nebylo moc dobře…ale nechá mě tady doma někdo spát, když už si lehnu?! :-D jednou si jdu odpoledne lehnout a hned sem samej telefon a ten můj počítačovej maniak taky bez toho chvíli nevydrží :roll: :cert: tak snad aspoň budu večer chrnět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.1.12 18:40

já šla taky až někdy ve tři,ale spala jsem sladce až do půl pátý :potlesk:

Lucí, budeme mít nový pokojíčky :potlesk:
http://pribramsky.denik.cz/…0120109.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 18:47

jj slyšela jsem o tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 22:29

Ahoj holky, koukam, ze ste si to zase skvele uzili- zavidim! Ja uz v utery nastupuju na materskou a nevime co cekame, bude to prekvapko :)

Ivet, ty vis proc te picha pod tim prsem? je to dost bolestivy.

Ja mela miminko taky prdelkou dolu a uz se otocilo, ale dnes se tam zase tak silene hybalo, ze si rikam jestli se zas neotocilo. dela tam fak premety :D

A jak se vam dari, u me to docela jde, uz bych to ale chtela mit za sebou. Jeee koukala jsem, jak se pise o tech novejch pokojikach a doufam, ze zrovna az tam budu ja tak tam budou nejvetsi predelavky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
12.1.12 07:30
vesper píše:
ani nevím, asi něco po 12 jsme šly,ale nejsem si tím jistá :-) každopádně jsem si po obědě šla lehnout a jak mi to bodlo :mrgreen: Doufám,že to klapne příští týden, jen dopředu hlásím že mám v pondělí ráno poradnu,ale jinak bych měla být volná jako vždy :DPosílám slíbenou fotku,tak hledejte :mrgreen:

psala jsem pod fotku, že luláska nevidííííím :-D :mrgreen: :mrgreen: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
12.1.12 07:31
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, koukam, ze ste si to zase skvele uzili- zavidim! Ja uz v utery nastupuju na materskou a nevime co cekame, bude to prekvapko :)

Ivet, ty vis proc te picha pod tim prsem? je to dost bolestivy.

Ja mela miminko taky prdelkou dolu a uz se otocilo, ale dnes se tam zase tak silene hybalo, ze si rikam jestli se zas neotocilo. dela tam fak premety :D

A jak se vam dari, u me to docela jde, uz bych to ale chtela mit za sebou. Jeee koukala jsem, jak se pise o tech novejch pokojikach a doufam, ze zrovna az tam budu ja tak tam budou nejvetsi predelavky :D

Píchá nás tam proto,že jak se bříško zvětšije, děloha se rozpíná a tlačí na vnitřnosti, posouvá se žaludek i žebra, ty tlačí na plíce, tak nás bolí bud ta žebra nebo plíce ;-) uleví se nám těsně před porodem,až klesne bříško a po porodu no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.1.12 11:46

jj, já vím kam se koukat,ale já vám k tomu dodala šipku. to vlevo je vlastně nožička a vystrkuje na nás jakoby zadeček …já to viděla na videu,tak vím kam koukat,ale teď to už snad taky uvidíte… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová