Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my se teda zkusíme dostavit na čas
zítra, půl desátá, cukrárna na růžku
jsem zvědavá, jak to tam Mates vydrží ![]()
Teda, Ivet, to by mě huklo. Takového stěhování
To tě obdivuji.
larsa píše:
Tak my se teda zkusíme dostavit na časzítra, půl desátá, cukrárna na růžku
jsem zvědavá, jak to tam Mates vydrží
To tě obdivuji.
Já se též obdivuju ![]()
Ale základnu máme doma v Rožnově a pronajímáme si ted zařízené byty,celkově se stěhovat to néééé,to by bylo na palici… Ale i tak mám všechno jakoby 2×,prootže nejde vše odvozit, no ale co se dá dělat.
Proto půjdu rodit domů na Moravu než se rozhodne co dál, s novorozencem se stěhovat nechci,ani si to nedovedu představit. Takže pak se odstěhujem za tátou někdy v létě,až se to uklidní zas.
Nejraděj bych asi aby to už bylo na furt ![]()
vesper píše:
počítám s tím:-)
my též ![]()
Johanka má sice pod rtíkem opar,ale k malému Matouškovi ji nepustím,tak se není čeho bát…
evita_ij píše:larsa píše:Já se též obdivuju
Tak my se teda zkusíme dostavit na časzítra, půl desátá, cukrárna na růžku
jsem zvědavá, jak to tam Mates vydrží
To tě obdivuji.
Ale základnu máme doma v Rožnově a pronajímáme si ted zařízené byty,celkově se stěhovat to néééé,to by bylo na palici… Ale i tak mám všechno jakoby 2×,prootže nejde vše odvozit, no ale co se dá dělat.
Proto půjdu rodit domů na Moravu než se rozhodne co dál, s novorozencem se stěhovat nechci,ani si to nedovedu představit. Takže pak se odstěhujem za tátou někdy v létě,až se to uklidní zas.
Nejraděj bych asi aby to už bylo na furt
To je teda pro mě nepředstavitelné. Jsi borka.
Tak teda zítra, moc se těším. A líbání jim zakážeme ![]()
Tak do kdy jste poseděly?? Ráááááády jsme vás viděly!!! A rádi jsme poznali Niki s Matouškem
![]()
Opáčko příští týden některý den!!
ani nevím, asi něco po 12 jsme šly,ale nejsem si tím jistá
každopádně jsem si po obědě šla lehnout a jak mi to bodlo
Doufám,že to klapne příští týden, jen dopředu hlásím že mám v pondělí ráno poradnu,ale jinak bych měla být volná jako vždy ![]()
Posílám slíbenou fotku,tak hledejte ![]()
Jsem moc ráda, že jsem Vás všechny viděla
já si pak šla taky lehnout, ale až asi ve 3…nějak mi pak nebylo moc dobře…ale nechá mě tady doma někdo spát, když už si lehnu?!
jednou si jdu odpoledne lehnout a hned sem samej telefon a ten můj počítačovej maniak taky bez toho chvíli nevydrží
tak snad aspoň budu večer chrnět ![]()
já šla taky až někdy ve tři,ale spala jsem sladce až do půl pátý ![]()
Lucí, budeme mít nový pokojíčky ![]()
http://pribramsky.denik.cz/…0120109.html
Ahoj holky, koukam, ze ste si to zase skvele uzili- zavidim! Ja uz v utery nastupuju na materskou a nevime co cekame, bude to prekvapko ![]()
Ivet, ty vis proc te picha pod tim prsem? je to dost bolestivy.
Ja mela miminko taky prdelkou dolu a uz se otocilo, ale dnes se tam zase tak silene hybalo, ze si rikam jestli se zas neotocilo. dela tam fak premety ![]()
A jak se vam dari, u me to docela jde, uz bych to ale chtela mit za sebou. Jeee koukala jsem, jak se pise o tech novejch pokojikach a doufam, ze zrovna az tam budu ja tak tam budou nejvetsi predelavky ![]()
vesper píše:
ani nevím, asi něco po 12 jsme šly,ale nejsem si tím jistákaždopádně jsem si po obědě šla lehnout a jak mi to bodlo
Doufám,že to klapne příští týden, jen dopředu hlásím že mám v pondělí ráno poradnu,ale jinak bych měla být volná jako vždy
Posílám slíbenou fotku,tak hledejte
psala jsem pod fotku, že luláska nevidííííím
![]()
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, koukam, ze ste si to zase skvele uzili- zavidim! Ja uz v utery nastupuju na materskou a nevime co cekame, bude to prekvapko![]()
Ivet, ty vis proc te picha pod tim prsem? je to dost bolestivy.
Ja mela miminko taky prdelkou dolu a uz se otocilo, ale dnes se tam zase tak silene hybalo, ze si rikam jestli se zas neotocilo. dela tam fak premety
A jak se vam dari, u me to docela jde, uz bych to ale chtela mit za sebou. Jeee koukala jsem, jak se pise o tech novejch pokojikach a doufam, ze zrovna az tam budu ja tak tam budou nejvetsi predelavky
Píchá nás tam proto,že jak se bříško zvětšije, děloha se rozpíná a tlačí na vnitřnosti, posouvá se žaludek i žebra, ty tlačí na plíce, tak nás bolí bud ta žebra nebo plíce
uleví se nám těsně před porodem,až klesne bříško a po porodu no ![]()
jj, já vím kam se koukat,ale já vám k tomu dodala šipku. to vlevo je vlastně nožička a vystrkuje na nás jakoby zadeček …já to viděla na videu,tak vím kam koukat,ale teď to už snad taky uvidíte… ![]()