Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucaruzickovaa píše:vesper píše:No to jsem taky říkala, že je to jedno jaká je postýlka, že krásnější bude s povlečením a hlavně s miminkemlucaruzickovaa píše:
fotečku nemám postýlky… ale je taková obyčejná…koupila jsem ji v bazaru, ale matraci koupíme novou…no jsem zvědavá, jestli mi paní odepíše na ten kočárek…jj a tuhle barvu, tak uvidíme…ta barva je taky moc krásná…
tak snad to klapne…kolik za něj chce paní?
jsem Ti ani neříkala,že jsem byla v tom bazárku ve Křižáku a koupila tam úplně novou rychlozavinovačku
stejně postýlku nejvíc udělá povlečení… já jsem objednala Adámkovi tohle,hrozně se mi pro kluka líbilo
http://www.ihracka.cz/detail.php?…ikdyž zatím budu používat jen mantinel..ostatní až povyroste
já mám mantinel a asi 6× povlečení a dnes mi mamka koupila s Medvídkem Pú
jj to je taky moc pěkné
jako já v tom bazárku bych nakoupila všechno…
jo a už sem sehnala levně i chůvičky vysílačky…
paní chce za kočárek 3500Kč a možná hodí nějakou slevu psala, uvidíme jestli ho vůbec má a taky aby nebyl nějakej zničenej…
6× povlečení? kolik těch dětí čekáš ![]()
a máš možnost si kočárek prohlídnout,aby jsi nekupovala zajíce v pytli?
KadleckS. vim co myslis, taky by se mi libily, ale s moji postavou si takovy nemuzu dovolit ![]()
KadleckaS píše:
Páni, když jsem koukala na ty šaty, hned bych se znovu vdávala.Vdávala jsem se ve 20 týdnu, šaty jsem měla krásný.Teď by se mi líbilo střihem něco jako ala mořská pana, jestli víte co tím myslím, krásně štíhlý a od kolen se rozšiřují, ovšem to bych musela něco udělat s tím pupíkem co pořád mám.
Já se výbavičky pomalu po klucích zbavuju, nemám kde bych to skladovala.Kdyžby ste někdo chtěl, mám tu nosítko chicco a ohřívačku lahví, ještě je v záruce.
taky bych už si vybrala jiné šaty ![]()
LUaPE píše:
KadleckS. vim co myslis, taky by se mi libily, ale s moji postavou si takovy nemuzu dovolit
já bych si je taky nemohola dovolit
ale tyhle jsou fakt nádherný ![]()
vesper píše:lucaruzickovaa píše:vesper píše:No to jsem taky říkala, že je to jedno jaká je postýlka, že krásnější bude s povlečením a hlavně s miminkemlucaruzickovaa píše:
fotečku nemám postýlky… ale je taková obyčejná…koupila jsem ji v bazaru, ale matraci koupíme novou…no jsem zvědavá, jestli mi paní odepíše na ten kočárek…jj a tuhle barvu, tak uvidíme…ta barva je taky moc krásná…
tak snad to klapne…kolik za něj chce paní?
jsem Ti ani neříkala,že jsem byla v tom bazárku ve Křižáku a koupila tam úplně novou rychlozavinovačku
stejně postýlku nejvíc udělá povlečení… já jsem objednala Adámkovi tohle,hrozně se mi pro kluka líbilo
http://www.ihracka.cz/detail.php?…ikdyž zatím budu používat jen mantinel..ostatní až povyroste
já mám mantinel a asi 6× povlečení a dnes mi mamka koupila s Medvídkem Pú
jj to je taky moc pěkné
jako já v tom bazárku bych nakoupila všechno…
jo a už sem sehnala levně i chůvičky vysílačky…
paní chce za kočárek 3500Kč a možná hodí nějakou slevu psala, uvidíme jestli ho vůbec má a taky aby nebyl nějakej zničenej…6× povlečení? kolik těch dětí čekáš
a máš možnost si kočárek prohlídnout,aby jsi nekupovala zajíce v pytli?
Tak to jsem všechno dostala a navíc když si malej ublinkne nebo tak, tak můžu měnit jak divá ![]()
Samozřejmě bych se na něj jela podívat a vyzkoušela ho jestli je OK a paní i psala, že chce osobní odběr…
Jé holky já kdybych se měla vdávat, tak by šaty pro mě byly stejný dilema jako teď vybírat kočárek ![]()
Měla jsem korzet a sukni a pupík nebyl skoro znát, nějaký ten špíček určitě schovají.Já bych šla na svatbu,ale jako svatebčan a užívala bych si to.
LUaPE píše:
no jo ale ty mas miminko a ja spek
já nemyslela teďka, ale normálně…špek mám taky..ale hlavně velkej zadek..to bych vypadala jak když had sežere myš než jako mořská panna ![]()
lucaruzickova: to máš fajn,že jsi takhle zásobená
aspoň máš z čeho vybírat…to víš, já koupila zatím jedno a to mi zatím stačí…je to docela drahý
takže další koupíme,až bude používat aspoň peřinku…nějak průběžně…
a chůvičky jsi sehnala v tom bazárku?
a víš že Lucí když jsem si vybírala šaty,tak jsem se zařekla,že půjdu do jednoho salonu a tam si vyberu a fakt jsem to dodržela… ![]()
ty si trumpeta
ja jsem zas špekosaurus no
zadek nic moc, ale ten pupan…
jeste sehnat stahovaci kalhotky az pod prsa
to pak bude v noci romantika teda
![]()
LUaPE píše:
ty si trumpetaja jsem zas špekosaurus no
zadek nic moc, ale ten pupan…
jeste sehnat stahovaci kalhotky az pod prsa
to pak bude v noci romantika teda
![]()
to stáhnou šaty
stahovací kalhotky v tom bych asi umřela být v tom celý den…
teda nevím když koukám na tu tvojí profilovku,tak ikdyž je maličká,tak se mi nezdá,že by tam byly nějaký velký špeky… ![]()
U nás se žádná romantika nekonala.Sice jsem chtěla po mužíčkovi aby mi honem rychle pomohl z korzetu, ale jen proto,abych mohla běžet na záchod a nemusela si kasat tisíc sukní.A pak se šlo chrnět.
Do postýlky jsem ze začátku měla dvoje povlečení a troje prostěradla, jinak je perfektní podložka na matraci,v rozích má gumy na uchycení a z jedné strany je bavlněná a z druhé strany pogumovaná.Když se stane nějaká nehoda, neodnese to matrace.
KadleckaS píše:
U nás se žádná romantika nekonala.Sice jsem chtěla po mužíčkovi aby mi honem rychle pomohl z korzetu, ale jen proto,abych mohla běžet na záchod a nemusela si kasat tisíc sukní.A pak se šlo chrnět.
Do postýlky jsem ze začátku měla dvoje povlečení a troje prostěradla, jinak je perfektní podložka na matraci,v rozích má gumy na uchycení a z jedné strany je bavlněná a z druhé strany pogumovaná.Když se stane nějaká nehoda, neodnese to matrace.
jojo, já jsem si koupila k matraci chránič..sice stál 300,– ale zase vydrží matrace o to dýl ![]()