Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LUaPE píše:
Evi, ze jsou nektere fotecky ze Svataku
Jojo svatbu jsme meli na zamku na Dobrisi a hostinu ve Svatym Poli- ja pochazim z Necine totiz
Ivet by měla mít čas,protože to pondělí navrhla
no a asi je to poslední šance se sejít..než odjede…tedy nevím kdy odjíždí přesně..ale říkala koncem ledna…
vesper píše:
Ivet by měla mít čas,protože to pondělí navrhlano a asi je to poslední šance se sejít..než odjede…tedy nevím kdy odjíždí přesně..ale říkala koncem ledna…
jj, bohužel, asi koncem příštího týdne nebo nevím přesně zatím kdy, odjíždíme…
ani se mi nechce…
evita_ij píše:Miška8 píše:čekáme brášku,tak jsem koupila jen pár věcí na chlapečka, dupajdy do porodnice a něco málo modrého mám po Johance,tehdy jsme se nechávali překvapit,tak jsem pár věcem neodolala… mám tak do vel. 68 dost oblečků,něco taky asi i dostanem a pak se bude kupovat až. Hihi.
Evita ij: no když máš věci po malý, tak to máš fajn,m už jen něco dokoupíš
. Co čekáš teď, chlapečka nebo druhou pronceznu
?
Jojo, kupovat oblečky, to mě fakt baví:-)! Jak se bude chlapeček jmenovat?
Ty jo, ale jste dobrý, že jste vydrželi se nechat při Johance překvapit
, já bych to snad nevydržela
!
vesper píše:
holky, tak já mám bodýček taky spousty a dupaček tak přiměřeně,ale někdy neodolám a mám třeba spousty mikenek atp,ale nakupuju hodně na aukru za pár korun…a dělá mi to radost,ikdyž to třeba neunosíme…Evi, moc krásné šaty a měla jsem podobnou kytku…i podoběn uvázanou
Jojo, já to chápu, taky jsem pořád nakupovala (teda ne, že by to teď bylo extra jiný
). Taky jsme všechno neunosili, je výhoda, že ta miminka ty oblečky vůbec, ale vůbec nezničí, tak jsou zachovaný pro případný prodej
!
Ahoj holky mužu se k vam přidat jsem z pribrami a mam 2,5 letou holčičku
Martina H píše:
Ahoj Marti, tak to už máš velkou princeznu:-)! Já mám 4 měsíčního raubíře ![]()
Martina H píše:
ahooj ![]()