Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
musím vám poděkovat za příjemné poledne ![]()
Ivet, také jsem ráda, že jsem tebe i Johanku poznala. Máš úžasnou treperendu.
Lucí, také jsem nejdřív neviděla, tak dík za šipku. jsem si myslela, že celá ta fotka je … ehm
Ale nezdál se mi ten tvar.
Lůco, byl ten Šáša? Na něj budu muset také zaskočit, jsi mě navnadila ![]()
larsa píše:
Ahoj holky,
musím vám poděkovat za příjemné poledne
Ivet, také jsem ráda, že jsem tebe i Johanku poznala. Máš úžasnou treperendu.Lucí, také jsem nejdřív neviděla, tak dík za šipku. jsem si myslela, že celá ta fotka je … ehm
Lůco, byl ten Šáša? Na něj budu muset také zaskočit, jsi mě navnadilaAle nezdál se mi ten tvar.
haha…to by byl fakt macek
![]()
už ho vidím
já dnes byla plavat a jak bylo znát, že jsem se dlouho nehýbala, ale zas je mi fajn, že jsem pro nás něco užitečnýho udělala
a jště jsme dostali takové dvd o kojení a tak
tak jsem hned čučela ![]()
Jinak Niky, šášá nebyl, ale koupila jsem si rizoto a pak ještě sekanou, takže sme se dobře napápli ![]()
evaviktorinova: Evi,koukám,že už to máš za pár co?
tak aby se mimčo netrefilo na 29.2. když je ten přestupný rok ![]()
Vesper: no ja mam termin 28.2., takze by se to trefit mohlo
Popravde uz aby to bylo za mnou, nak se s tim briskem nemuzeme zzit a trapi me i spanek, no ale este musim mesic a pul vydrzet, ale uz se moc moc tesim, miminko zlobi pekne uz ted, tak sem zvedava co to bude za roubire.
Dnes si asi z aukra vyberu kojenecky podprsenky a to uz snad bude uplne vse co mi chybelo. jeste tady dodelavam posledni pripravy- peru a zehlim vybavicku. tasku do porodnice uz mam taky radeji pripravenou, tak doufam, ze uz me nic necekanyho nezaskoci a vse probehne v poradku.
Holky pujdou s vama tatinci k porodu? Ten muj chlapak de, tak sem zvedava jak to zvladne a jestli ho to nejak zmeni ![]()
evaviktorinova píše:
Vesper: no ja mam termin 28.2., takze by se to trefit mohloPopravde uz aby to bylo za mnou, nak se s tim briskem nemuzeme zzit a trapi me i spanek, no ale este musim mesic a pul vydrzet, ale uz se moc moc tesim, miminko zlobi pekne uz ted, tak sem zvedava co to bude za roubire.
Dnes si asi z aukra vyberu kojenecky podprsenky a to uz snad bude uplne vse co mi chybelo. jeste tady dodelavam posledni pripravy- peru a zehlim vybavicku. tasku do porodnice uz mam taky radeji pripravenou, tak doufam, ze uz me nic necekanyho nezaskoci a vse probehne v poradku.Holky pujdou s vama tatinci k porodu? Ten muj chlapak de, tak sem zvedava jak to zvladne a jestli ho to nejak zmeni
Tak to možná budem rodit tak nějak stejně, já mám termíny 7.3. a 3.3. a klidně by teda mohl být, vypadá,že bude macík ![]()
vesper píše:
holky,tak dneska nám dorazil kočárek
a už jsi ho viděla? nebo je v praze?
prosíme foto nebo odkaz na net, který to je ![]()
včera přijel až domu
a dneska už jsme ho odvezli ke tchýni, pro jistotu.. ![]()
přikládám tedy foto ![]()
vesper píše:
včera přijel až domua dneska už jsme ho odvezli ke tchýni, pro jistotu..
přikládám tedy foto
Tak ten vypadá fakt super
skvělá volba!!!!!
![]()
larsa píše:
Ahoj holky,
musím vám poděkovat za příjemné poledne
Ivet, také jsem ráda, že jsem tebe i Johanku poznala. Máš úžasnou treperendu.Lucí, také jsem nejdřív neviděla, tak dík za šipku. jsem si myslela, že celá ta fotka je … ehm
Lůco, byl ten Šáša? Na něj budu muset také zaskočit, jsi mě navnadilaAle nezdál se mi ten tvar.
Taky jsme vás rááááádi poznali
Matoušek je zlatíčko sluníčko
![]()
ivet, doufám,že si na nás uděláš ještě aspoň jednou čas než odfrčíš ![]()
vesper píše:
ivet, doufám,že si na nás uděláš ještě aspoň jednou čas než odfrčíš
klidně to naplánuj PO, UT, a ST mame volno,tak dejte vedet,holky
A Ty jdes zitra na gyndu? tak hodne stesticka!! ![]()
evita_ij píše:vesper píše:klidně to naplánuj PO, UT, a ST mame volno,tak dejte vedet,holky
ivet, doufám,že si na nás uděláš ještě aspoň jednou čas než odfrčíš
A Ty jdes zitra na gyndu? tak hodne stesticka!!
jojo,mam poradnu
děkuji… jinak můžu UT i ST
tak holky pište