Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak toto s těma penězma znám, jenže dřív mi to zdržovala ta pomalá sekretářka našeho šéfa, která to posílala na OSSZ kdy se jí chtělo, ale naštěstí jsem už domluvená s naší účetní a posílám to jí a peníze mi chodí včas…jen teda doufám, že mi teď přijdou včas, když byly ty svátky, tak uvidím
![]()
já jim dávám ještě jednu šanci, apokud to budou opět zdržovat,tak si to budu nosit na socku sama ![]()
Ahoj holky, tak co pupíky? A kdy se sejdem?
Mates už se plazí, zkouší lozit, ze všeho mi zase nějak vyrostl ![]()
Vánoce mě nějak neuchvátily, příchod Nového roku jsem propásla při lakování nehtů
No já jsem teda slavnostní guru ![]()
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, jak se dari v Novem roce? Pro me ty svatky byly naky hekticky, tak sem Vam ani nestihla poprat stastny a vesely. Doufam, ze ste si to vsechny v klidu uzily. My moc ne, chytli sme nejakou strevni chripku, takze des bes, ale aspon ze uz az po stedrym dnu. Jak rostou briska? Ja uz mam peknej pupek, kterej mi docela prekazi a nak se mi tam tlacej vsechny ty organy, tak mam dost bolesti pod levym prsem, tak uz se ted nejvic tesim az miminko uz bude venku a vse se zahoji. Shanite vybavicky? Ja uz mam asi vse- sem takovej blazen, co je radsi pripraven
Hihi,taky mám tu děsnou bolest pod levým žebrem,to je děs,co
![]()
Ve kterém jsi týdnu? Já ted 32.¨
My jsme stále na Moravě,užíváme si babiček. Výbavu jsem probrala,mám toho po jáje do začátku mraky,pač jsme nakupovali neutrálně. Takže nic moc kupovat nebudu,jen věci do porodnice pro sebe a kosmetiku pro mimi.
Vracíme se v neděli a zůstanem v příbrami už jen v lednu, nakonec jsme se rozhodli rodit tu na moravě,kde máme lepší zázemí s babičkama, kvůli johance a tak… tatínek bude zatím v čechách a až se uvidí,kde bude dál působit,připraví hnízdečko a pak se všichni za ním zase nastěhujem,máme to takové akční no. no co,aspon není nuda ![]()
ahoj holky,tak dneska jsme byli na tom 3D,sice se Adámek pořád mrskal,ale něco málo nám ukázal
Je celá maminka ![]()
Jůů Lucí moc pěkné ![]()
Tak to se Ivet už neuvidíme? ![]()
Ale jinak jsem ráda holky, že jste se ozvaly
![]()
Jé, Lucí, máte krásné fotky ![]()
Ivet, no tak to se už neuvidíme? Chápu to dobře, že muž hledá práci „jinde“ a tak by jste se eventuálně stěhovali?
holky díky
jinak pupík už trochu vyskočil,tak nevypadám jen jako nacpaná ![]()
Ivet píše,že bude do konce ledna v Pb,tak musíme někam zatím než odfrčí ![]()
Ahojky, a tak nechcete se videt ve stredu dopo? Me napadlo jit do obch.centra,kde je tesco,tam dole v prizemi,jak jsou garaze,je detsky koutek veliky,ze bychom tam vsechny sedly, predpokladam,ze 70,– kc se plati jen za hrajici si deti, to by byla johanka, kafco tam uvari jinak tam paní má pár druhů pitíček, nevím už přesně,byla jsem tam 1×.
Nebo i někde jinde
![]()
nebo do té cukrárny zase, na něco dobrého
¨Já dnes mířím do nemocnice na utz, kvůli té větší hlavičce,tak snad to bude dobrýýý,trošku mám strach ![]()
Tak já bych ve středu asi také asi mohla. Snad mi Zdeněk nesebere auto
Ráda bych vás viděla. A s místem se přizpůsobíme ![]()